Nyilas

A nyilas igazi tanító, aki maga is művelt, és tudását szívesen osztja meg másokkal. Éppen ezért az emberi butaság az, ami a legkönnyebben feldühít, ilyenkor úgy érzed, egyedül vagy a világban, és még az is végigfuthat a fejeden, hogy egyesek azt sem érdemlik meg, hogy mások elől elszívják a levegőt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai napon kissé összefüggéstelennek, zavarosnak érezheti gondolatait, kedves Nyilas, de persze ez nem szegi kedvét a nagy és izgalmas, új feladatok vállalásától. Annyira azonban legyen ma egy kicsit elõrelátó az ügyben, hogy, ha valami fontosat bíznának most önre, inkább kérjen hozzá egy kis segítséget a végrehajtásban, legalábbis azon részfolyamatok esetében, melyek jelentõs mértékû koncentrációt igényelnek, nehogy félrenézzen valamit, s aztán végül baj legyen belõle.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Nem a tudás hiánya bosszant, hanem az, ha valaki nem is akar tenni azért, hogy kiküszöbölje a hiányosságait, és a boldog tudatlanság állapotában tengeti napjait.

Keddi Horoszkóp - A helyzet egy másik szemszögből nézve talán nem is olyan bonyolult...

Bak

A bakok alapvetően kicsit bizalmatlanok, nehezen engednek közel magukhoz valakit, éppen ezért nem szereted, ha valaki az érzelmeit fitogtatja, vagy bizalmaskodni próbál veled. Nem szereted, ha beleszólnak a magánügyeidbe, vagy faggatóznak, de azt sem igényled, hogy mások a nyilvánosság előtt mutassák ki az érzelmeiket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Nagy lehetõséget kaphat ma, kedves Bak. Egy új ember az életében felismerte az önben rejlõ lehetõségeket és felkínálhat egy olyan esély, amilyenben még soha nem volt része azelõtt. Egy egészen új kísérleti jellegû szolgáltatás, vagy részleg irányítását is megszerezheti. Több van önben, mint gondolná, s higgye el, ez az erõ egészen új, izgalmas utak felé kalauzolhatja önt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Nem vagy prűd, de az ilyesmit őszintétlen dolognak tartod, és az álszent romantikázás teljesek kikészít.

Vízöntő

A vízöntő a szabadság, az alkotás és a művészetek megszállottja, aki, bár nagyon ragaszkodó, utálja, ha gúsba kötik. Az ostoba szabályok, a rugalmatlanság az, ami a leghamarabb feldühít, nem szereted, ha egy egyszerű ügy elintézéséért is órákat kell sorba állnod, vagy egy halom papírt kell kitöltened.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Vízöntõ, a mai napon igazán energikusnak érezheti magát. Használja ki ezt a löketet és bizonyítsa munkahelyén rátermettségét. Biztos lehet benne, hogy felfokozott teljesítménye másnak is feltûnik majd és kitudja még a végén elõnye is származhat belõle. Ne feledje ki kedvesét se a jóból, munka után találjon ki valamilyen közös programot kettejüknek. Menjenek vacsorázni, moziba vagy épp a parkba sétálni. Biztos lehet benne, hogy energikusságát a késõbbi órákban is kamatoztathatja majd!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A bürokrácia az, amit a legnehezebben viselsz, és fel nem fogod, hogy lehet ilyen vaskalapos szabályrendszert megalkotni.

Ennek az 5 csillagjegynek az életében később kopogtathat a siker (és tovább maradhat)

Halak

A halak az egyik legönzetlenebb, legsegítőkészebb embertípus, így aztán az irigység, mások elnyomása az, ami téged a legjobban felbosszant. Dühít, amikor azt látod, hogy mások vagyonokat költenek teljesen felesleges luxuscikkekre, míg mások éheznek és nélkülöznek, vagy ha azt látod, hogy valakit kirekesztenek, méltatlanul magára hagynak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A kommunikáció részleges, vagy teljes hiánya, ma átmeneti félreértésekhez vezethet ön és egy, az ön számára fontos valakivel kapcsolatban. Ne hagyja azonban annyiba a dolgot, s inkább tisztázza mielõbb a helyzetet, nehogy aztán késõbb kisítsék a szavak, melyek most elhangzottak, vagy éppen ellenkezõleg, kimondatlanul maradtak. Amúgy sem viseli jól (érthetõ módon) a tartós konfrontációt, kedves Halak, különösen szeretteivel nem, így semmiképpen se hagyja elmérgesedni egy pillanatig sem a dolgokat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A felelőtlen pazarlás és az embertelenség fölött nem tudsz szó nélkül elsiklani, te vagy az az ember, aki egy pletykalap cikkein is őszintén fel tud háborodni, mert nem tudod félvállról venni a kapzsiságot és a nagyzolást.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: