5. Neptunusz retrográd mozgásban: június 18-tól november 24-ig

Ez a retrográd mozgásban lévő bolygó sok felfordulást okozhat azoknak az életében, akik nagylelkűek, könnyen megbocsátanak és jószívűek másokkal. Ez a bolygó ráirányítja a figyelmed azokra az életterületekre, amelyek javításra, gyógyításra szorulnak. Lehetőséged lesz arra is, hogy megteremtsd magad körül a harmóniát, a jólétet, a pozitív érzéseket. Ugyanakkor segít abban is, hogy tisztán lásd a helyzetedet, és jobban érzékeld a reális eseményeket.

6. Merkúr retrográd mozgásban: július 26-tól augusztus 19-ig

Évente akár háromszor is retrográd mozgásba kezdhet a Merkúr, felfordítva fenekestül a legtöbb ember életét. A Merkúr az értelemre, a kommunikációra, az utazások megtervezésére van leginkább hatással. Több bosszúságra is számíthatsz a következő hetekben, mert a Merkúr hajlamos összekuszálni a szálakat. Gyakran összeomolhat a telefonszolgáltatás, az emailek nem jutnak célba, félreértésekre, hibákra számíthatsz. Amit tehetsz, hogy nagyon odafigyelsz minden részletre, valamint nem ítélkezel elsőre.

Csütörtöki Horoszkóp - Próbáljon meg pozitív maradni...

7. Uránusz retrográd mozgásban: 2018. augusztus 7-től 2019. január 6-ig

Az Uránusz kreatív, intuitív lehetőségeket tartogat számodra, és arra ösztönöz, hogy fogj neki az álmod megvalósításának, mert ez fog feltölteni pozitív energiával, örömmel, amiért érdemes minden reggel felkelned. Ez a bolygó arra késztet, hogy találd meg azt az utat, amely elvezet téged a boldogságig, valamint a beteljesülésig, hiszen azért születtél le erre a Földre, hogy békés, nyugodt életed legyen.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: