Nyilas – Nárcisz

Ha Nyilas csillagjegyű vagy, rendszerint jó kedélyű vagy és képes vagy felhőtlenül, gondtalanul élvezni az életet. Csodás képesség ez, amely csak keveseknek adatik meg. Őszinteség és vidámság jellemez, a barátaid nagyon szeretik veled tölteni az idejüket. Születési virágod a nárcisz, amely nem túl hivalkodó, viszonylag egyszerű, mégis nagyon szép és kedves, épp olyan, mint te. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma, különösen intenzíven jelentkezõ, intellektuális beállítottsága miatt, mindenképpen érdemes lenne szerveznie, csak így váratlanul, egy izgalmasnak ígérkezõ kulturális programot magának és akár barátainak is. Ez lehet egy mozizás, könyvtárlátogatás, vagy akár egy múzeumi tárlat megtekintése. Fura, de ma meglepõen jól érezheti magát egy ilyen program során még akkor is, ha elsõre nem is hangzik valami jól az egész! Talán lehet, hogy nem is az újdonsült program, hanem inkább az általa, ismerõseiben, barátaiban felszínre került, eddig ismeretlen tulajdonságok dobják fel így? Tesztelje!

Kos – Lonc

Kos csillagjegyűként lobbanékonyság jellemez, ugyanakkor a külvilág számára mindig magabiztosnak mutatod magad. Dinamikusság jellemez, hajt a kalandvágy, nem szeretsz unatkozni, legszívesebben az egész világot bejárnád. Születési virágod a lonc és a bogáncs. Előbbinek gyönyörű színes szirmai vannak, utóbbinak pedig tüskéi. Rád is ez a kettősség jellemző: sokszor képes vagy szinte mindenkit magadhoz vonzani kedves és sugárzó természeteddel, de tudsz szúrós is lenni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Az utóbbi idõben igencsak alábbhagyott önbecsülése, kedves Kos. Sokszor eszébe juthat megkérdõjelezni fizikai megjelenését, vonzerejét, vagy akár szellemi képességeit is. Ennek bizony csak egy módon vethet véget. Ha komolyan úgy érzi, van min változtatni, akkor tegye meg az elsõ lépéseket annak irányába, ha pedig ez csak sirám, akkor szedje össze magát gyorsan, mielõtt valóban igazzá nem válnak félelmei.

Napi horoszkóp január 15. szerda - Bika, Kos, Halak, Rák, Mérleg, Vízöntő, Nyilas ez a ti napotok lesz!

Szűz – Hajnalka

Ha Szűz csillagjegyű vagy, akkor aprólékosság, maximalizmus és gyakorlatiasság jellemez, ugyanakkor gyakran kissé félénk vagy. Sokszor van szükséged bátorításra és visszacsatolásra, megerősítésre, hogy tudd, jól végzed a dolgod. Születési virágod a hajnalka és a boglárka. Aprócskák, mégis elképesztően színesek. Azt gondolnánk, gyengék, de valójában szinte bárhol megélnek. Ez jellemző rád is, igazán szívós egyéniség vagy. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

A mai napon komolyan próbára tehetik türelmét mások, akik megpróbálhatják olyan dolgokra, helyzetekbe kényszeríteni, amelyeket nem akar. Az elsõdleges fegyvere lehet e kísérletek meghiúsítására, kiváló diplomáciai és kommunikációs készsége, mely azonban csak akkor lehet eredményes, ha nem hagyja, hogy mondanivalóját pillanatnyi ellenérzései befolyásolják. Ha sikerül ezt érdemben megvalósítania, a nap végére már teljes mértékben kivívhatja ellenlábasai tiszteletét az által, hogy úgy érzik, ön méltó ellenfél, hisz minden igyekezetük ellenére is bátran és rendíthetetlenül kiállt igazáért!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: