Oroszlán

Mindegy, mi történik veled, te folyton annyit mondasz rá, hogy „ez nem nagy dolog”.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ha szakít veled a pasid, és valójában lélekben igenis romokban heversz, másoknak megpróbálod beadni azt, hogy egyáltalán nincs ez rád hatással, és ennél komolyabb dolgok is vannak a világon.

Minden csillagjegynek két arca van, most lerántjuk róluk a leplet!

Ugyanez igaz, ha elismerést kapsz például a munkádért: amikor elmeséled másoknak, mindig igyekszel egy kicsit úgy alakítani a sztorin, hogy az ne tűnjön dicsekvésnek.

Pedig hidd el, ezek mind nagy dolgok, és érthető, ha mélyen meghatnak! Ne félj beszélni a valódi érzéseidről.

Szűz

Nem szereted, ha nem tudsz valamit, és ezt nem is szívesen ismered be. Ezért amikor olyan téma merül fel, amihez nem értesz, inkább kerülöd, vagy rosszabb, füllentesz.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Szûz, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Azt mondod, hogy „igen, ezt én is tudtam„, vagy hogy „így már mindent értek”, miközben titkon reméled, hogy témát váltotok, és nem derül ki az apró kis hazugság.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-17 - Ma a feszültség szinte tapintható lehet a levegõben, aminek fõ oka, hogy

Mindig okosnak és tájékozottnak akarsz látni, pedig mint minden ember a világon, te sem értesz mindenhez.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Nyugodtan kérdezz, ha valami nem világos, mert hidd el, így tanulhatsz igazán sokat az életről.

Mérleg

Mivel nagyon jól kijössz az emberekkel, érthető, hogy hamar elnyered a bizalmukat is. Emiatt jó érzéssel tölt el, ha valaki őszintén elárul neked néhány titkot, te pedig szívesen meg is hallgatod ezeket.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A gond ott kezdődik, hogy nem vagy valami jó titoktartó, ezért bármennyire is állítod, hogy mindez köztetek marad, nem sokáig van ez így.

Szinte mindig kifecseged amit hallottál, persze nem rossz indulatból.

Nem akarsz ártani annak, aki őszintén elmesél neked valamit, egyszerűen csak nem erősséged a titoktartás, és folyton elszólod magad.

Skorpió

Amikor valaki rosszat tesz neked, te mindig szentül állítod, hogy sosem fogsz megbocsátani, sőt, még azt is mondod néha, hogy bosszút fogsz állni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Valójában te is tudod, hogy csak hirtelen felindulásból beszélsz, és egy idő után lenyugszol, ezért tudod, hogy az „örök harag” csak egy hazugság.

Mindig eszedbe jut, hogy a legnagyobb bosszú, ha megmutatod másoknak, milyen jól érzed magad.

Ez egy nagyon jó dolog; csak arra érdemes odafigyelned, hogy hirtelen haragodban ne mondj olyat, amit később megbánnál!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: