Oroszlán

Mindegy, mi történik veled, te folyton annyit mondasz rá, hogy „ez nem nagy dolog”.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Bizonytalanul alakulnak pénzügyei, kedves Oroszlán. Egy elõre betervezett nagyobb kiadás maradhat el, mert nem sikerült összeszedni rá a megfelelõ mennyiségû tõkét, de az is lehet, hogy nem is biztos, hogy annyira szeretné ezt a vásárlást, s ezért nem is törte magát annyira, hogy meglegyen a rávaló. Ne ragaszkodjon megszállottan terveihez, s ne siettesse dolgait, inkább legyen türelmes és várja ki, amíg kialakul önben a megfelelõ döntés.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ha szakít veled a pasid, és valójában lélekben igenis romokban heversz, másoknak megpróbálod beadni azt, hogy egyáltalán nincs ez rád hatással, és ennél komolyabb dolgok is vannak a világon.

Hétvégi szerelmi horoszkóp (június 29-30.) - A Rákok álma valóra válik, a Halak kellemes hétvége elé néznek

Ugyanez igaz, ha elismerést kapsz például a munkádért: amikor elmeséled másoknak, mindig igyekszel egy kicsit úgy alakítani a sztorin, hogy az ne tűnjön dicsekvésnek.

Pedig hidd el, ezek mind nagy dolgok, és érthető, ha mélyen meghatnak! Ne félj beszélni a valódi érzéseidről.

Szűz

Nem szereted, ha nem tudsz valamit, és ezt nem is szívesen ismered be. Ezért amikor olyan téma merül fel, amihez nem értesz, inkább kerülöd, vagy rosszabb, füllentesz.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Valami probléma adódhat ma a családjában, kedves Szûz. Valaki, aki közel áll önhöz, nem volt õszinte és ebbõl adódóan most eléggé lelombozva érezheti magát. Intézze el szükséges teendõit, de a nagyobb, fontosabb döntéseket semmiképp ne ma hozza meg, várjon, amíg lelkiállapota újra pozitív és optimista lesz, nehogy rosszkedve döntéseit is negatív irányba terelje.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Azt mondod, hogy „igen, ezt én is tudtam„, vagy hogy „így már mindent értek”, miközben titkon reméled, hogy témát váltotok, és nem derül ki az apró kis hazugság.

Ezek a csillagjegyek nagyon megérzik a keddi teliholdat, a Szüzek jobb ha el sem olvassák!

Mindig okosnak és tájékozottnak akarsz látni, pedig mint minden ember a világon, te sem értesz mindenhez.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma fáradtnak, kimerültnek érezheti magát, kedves Kos. Bár biztosan nem beteg, mégis a mindennapi stressz hatására kimerültek tartalékai. Vegye ki a napot, pihenjen egy kicsit, törõdjön ma önmagával. Készítsen magának egy relaxáló, meleg fürdõt, majd egy jó könyvvel, vagy filmmel koronázza meg napját.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Nyugodtan kérdezz, ha valami nem világos, mert hidd el, így tanulhatsz igazán sokat az életről.

Mérleg

Mivel nagyon jól kijössz az emberekkel, érthető, hogy hamar elnyered a bizalmukat is. Emiatt jó érzéssel tölt el, ha valaki őszintén elárul neked néhány titkot, te pedig szívesen meg is hallgatod ezeket.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap folyamán, annak ellenére, hogy reggel még kifejezetten energikusnak érzi magát, kissé fáradékonnyá válhat. Ilyen állapotban, nyilvánvaló, hogy nem lenne kellemes még plusz feladatokat is a nyakába vennie, így hát, ha valaki ilyesmivel próbálkozna ma önnél, kedvesen, udvariasan hárítsa a dolgot, hacsak nem létfontosságú az ügy. A saját dolgait amúgy is hajlamos néha a másoké elé helyezni, így, nem is vehetõ zokon, ha most egy kicsit épp ellenkezõleg cselekszik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A gond ott kezdődik, hogy nem vagy valami jó titoktartó, ezért bármennyire is állítod, hogy mindez köztetek marad, nem sokáig van ez így.

Szinte mindig kifecseged amit hallottál, persze nem rossz indulatból.

Nem akarsz ártani annak, aki őszintén elmesél neked valamit, egyszerűen csak nem erősséged a titoktartás, és folyton elszólod magad.

Skorpió

Amikor valaki rosszat tesz neked, te mindig szentül állítod, hogy sosem fogsz megbocsátani, sőt, még azt is mondod néha, hogy bosszút fogsz állni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma könnyen úgy érezheti, mintha az ön számára fontos projektek nem élveznének kellõ támogatást, vagy éppen lassan haladnának, s ebbõl levonható a következtetés: talán sikertelenségre, kudarcra vannak kárhoztatva. Nos, kedves Skorpió, az átmeneti pénzügyi és egyéb nehézségek ellenére, az univerzum most ennek éppen az ellenkezõjérõl árulkodik, azt sugallva, hogy mindenképpen sikerre van ítélve mindaz, amin dolgozik, s a jelenlegi állapotok csak átmenetiek? Ez pedig igazán bíztató! Tartson ki és merítsen ebbõl erõt, meglátja, nem fog csalatkozni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Valójában te is tudod, hogy csak hirtelen felindulásból beszélsz, és egy idő után lenyugszol, ezért tudod, hogy az „örök harag” csak egy hazugság.

Mindig eszedbe jut, hogy a legnagyobb bosszú, ha megmutatod másoknak, milyen jól érzed magad.

Ez egy nagyon jó dolog; csak arra érdemes odafigyelned, hogy hirtelen haragodban ne mondj olyat, amit később megbánnál!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: