Az oroszlán szereti önmagát

A szó jó értelmében, mert, ha egy oroszlán nem szereti magát, akkor mást sem tud szeretni, ezt mindenképpen tartsuk szem előtt akkor, ha egy olyan személlyel van dolgunk aki az oroszlán jegyében született. Ha ő is viszonozza a szimpátiát, akkor biztosak lehetünk abban, hogy őszinte.

A szűz a leghűségesebb

A szűz jegyében született személyek egy életre szóló partnert választanak maguknak. Ők nagyon pedánsak, mindent jól átgondolnak, sokat keresgélnek, míg megtalálják az igazi társat, de amikor megtalálták akkor hűségesek lesznek hozzá életük végéig.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-22 - Amennyiben ma erõsen erotikus töltetû gondolatai támadnának, ne féljen...

A mérleg a legkommunikatívabb

A mérleg jegyében született személyek vidám személyiségűek. Nem szeretik a magányt, a legjobb ajándék számukra az, ha egy órát beszélgethetnek egy olyan emberrel akinek kiönthetik a lelküket.

A skorpió végzetes

Létezik egy régi mondás, ne adja az Isten, hogy megbánts egy skorpiót és ez a valóságban is igaz. Ha egy skorpió bosszút ál,l akkor biztosak lehetünk abban, hogy ő fog győzni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: