Az oroszlán szereti önmagát

A szó jó értelmében, mert, ha egy oroszlán nem szereti magát, akkor mást sem tud szeretni, ezt mindenképpen tartsuk szem előtt akkor, ha egy olyan személlyel van dolgunk aki az oroszlán jegyében született. Ha ő is viszonozza a szimpátiát, akkor biztosak lehetünk abban, hogy őszinte.

A szűz a leghűségesebb

A szűz jegyében született személyek egy életre szóló partnert választanak maguknak. Ők nagyon pedánsak, mindent jól átgondolnak, sokat keresgélnek, míg megtalálják az igazi társat, de amikor megtalálták akkor hűségesek lesznek hozzá életük végéig.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp október 8-tól: Egy meglepetésszerű, vagy kínos szerelmi szituáció történhet!

A mérleg a legkommunikatívabb

A mérleg jegyében született személyek vidám személyiségűek. Nem szeretik a magányt, a legjobb ajándék számukra az, ha egy órát beszélgethetnek egy olyan emberrel akinek kiönthetik a lelküket.

A skorpió végzetes

Létezik egy régi mondás, ne adja az Isten, hogy megbánts egy skorpiót és ez a valóságban is igaz. Ha egy skorpió bosszút ál,l akkor biztosak lehetünk abban, hogy ő fog győzni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: