Kiszemelted már a srácot, de nem tudod összepasszoltok-e? Mindig is a szenvedélyes típusú srácokra buktál vagy éppen ellenkezőleg? Talán nem is sejted, de ennek mind-mind köze van a horoszkópodhoz. Hogy miért? Máris mutatjuk!

Rák

Rákként nagyon fontos számodra az állandóság, hogy legyen kire támaszkodnod a mindennapok során. Alapvetően olyan típus vagy, aki könnyen a lelkére vesz bármit, éppen ezért olyan partnert keresel, aki megfelelő érzelmi háttérrel rendelkezik, vagyis nem akad ki azon, amikor te egy kicsit kiborulsz. Sok esetben szívesebben maradsz otthon egyedül egy jó könyvvel vagy filmmel, így erős rá a gyanú, hogy a munkahelyeden ismerkedsz majd meg a nagy Ő-vel.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-28)

A mai nap folyamán könnyen egy olyan érzés kerítheti hatalmába, mintha még nem állna készen valamire, kedves Rák! Ennek megfelelõen, nem lehet könnyû kezelnie bizonyos dolgokat, amik esetében nem érzi, hogy álláspontja szilárd talajon állna, még akkor sem, ha elvi meggyõzõdésbõl fakad, amit képvisel. Ne kapkodja el azonban a végsõ döntést, akármennyire is igyekeznek egyesek nyomást gyakorolni önre, hiszen ahhoz, hogy jó döntést hozzon az ember, alaposan át kell gondolni mindent, amihez pedig idõ kell.

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-30 - Ha mérges, esetleg csalódott, akkor se mutassa ezt ma ki, mert...

Mérleg

Energiát, kitartást és magabiztosságot keresel a másikban. Örökmozgó típusként olyan srác illik hozzád, aki veled tart a kalandok során. Szereted, ha egy srác nyitott a művészetek irányába és rendelkezik minimális szépérzékkel.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-28)

Érezze az erõt önmagában, kedves Mérleg, és ezúttal, teljes mértékben engedje is szabadon kiáramló energiáit! Az így nyert lendületével és kirobbanó lelkesedéssel ugyanis messzebbre juthat, mint hinné, ráadásul, ha ügyes, sikerülhet néhány elakadt, megtorpant projektet is kirántani a mocsárból, ami külön dicséretes. Ma ne féljen, hogy esetleg túlzásokba eshet, gy, ennek megfelelõen, menjen el nyugodtan a végletekig!

Szűz

Szűz nőként nagyon fontosnak tartod, hogy megmutathasd a világnak mire is vagy képes, azonban a lelked mélyén vágysz a romantikára. Általában a művész lelkű pasikat bírod, az érzelmes srácok a zsánereid és ezek a srácok nagyon is szeretik, hogy törődsz velük, elkényezteted őket. Azonban vigyázz, mert könnyen megszokhatják a helyzetet és hajlamosak lehetnek elkényelmesedni. Ezt ne hagyd!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-28)

Rendkívüli szenvedély munkálkodhat önben a mai napon, kedves Szûz, így ne lepõdjön meg, hogy mindent még a szokásosnál is végletesebben szemlél tekintete. Ez remek alkalom arra, hogy kiszûrje, mire is van szüksége is a projekt befejezéséhez, és melyik irány az, ami igazából felesleges a mûködéshez, s csak az idejét pazarolná vele. Döntsön és kezdje el kitaposni az ösvényt, s nem fogja elhinni, hogy határozott hozzáállásának köszönhetõen, mennyit haladhat! Mindent bele, csak így tovább!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: