Kos

Karizmatikus: tűzjegyként hatalmas karizma vesz körül téged, ezzel pedig mágnesként vonzod az embereket – aki egyszer is találkozik veled, biztosan szeretne jobban megismerni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ma egy fontos tényezõben kényszerülhet döntéshozatalra, amelyben alkalmasint érdemes lehet barátai véleményét is kikérnie, akik most, remek meglátásaikkal, sokat segíthetnek önnek abban, hogy egy kicsit mások szemszögébõl is láthassa, milyen következményei lehetnek döntéseinek. Más egyéb napi nehézségek szintén kimeríthetik a nap végére, amikor is érdemes egy kicsit ellazulnia, tévézgetnie, olvasgatnia, egyszóval kicsit informálódnia a világ dolgairól, elterelve figyelmét a mindennapi gondokról. Higgye el, jót fog tenni egy kis szellemi kikapcsolódás!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szenvedélyes: ha igazán akarsz valamit (vagy valakit), megállíthatatlanná válsz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp (május 18–19.)

A Mars az uralkodó bolygód, emiatt hatalmas energiákat vagy képes megmozgatni a célod érdekében.

Erős vezető: mindig vállalod a felelősséget a tetteidért, és ha kell, másokért is kiállsz, emiatt pedig sokan néznek fel rád és adnak a véleményedre. Úgy tudod betölteni a vezető szerepet, hogy senki nem érzi melletted alárendeltnek magát.

Oroszlán

Hűséges: szilárd, fix tűzjegy lévén a legnehezebb időkben is kitartasz a szeretteid mellett, és az elköteleződésed általában egy életre szól, akár kapcsolatról, akár barátságról beszélünk.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Legyen ma kicsit önzõ, kedves Oroszlán, s igenis mondja ki, amire õszintén gondol, nem törõdve azzal, hogy egyeseknek ezzel esetleg mennyire is lép a tyúkszemére. Nem érdemes tovább kerülgetnie a forró kását, csak, hogy tekintettel legyen másokra, hiszen, ön egy õszinte ember, aki szinte bele betegszik, ha hazugságban kell élnie! Amúgy is, ha most nem mondja ki valaki a dolgokat, akkor azok elõbb utóbb úgyis a felszínre kerülnek, de lehet, már sokkal durvább és nagyobb kárt okozó formában, mint most.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Optimista: mindig a dolgok jó oldalát próbálod meglátni, és erre biztatsz másokat is – bárki, akinek egy kis hangulatjavításra van szüksége, tudja, hogy hozzád érdemes fordulnia.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-27 - Ma sok múlhat azon, hogy...

Bátor: nem félsz a szívedre hallgatni, és képes vagy emiatt akár a végsőkig is elmenni. Ezzel a bátorságoddal mindig inspirálod a körülötted lévőket, és erőt adsz nekik ahhoz, hogy ők is így tegyenek.

Ikrek

Szórakoztató: mindig nyitott vagy az új dolgokra, és a rugalmasságod, valamint a jó alkalmazkodó képességed lehetővé teszi, hogy minden szituációból kihozd a legjobbat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ma egy meglepõ telefonhívást, vagy üzenetet kaphat valakitõl, aki egy mielõbbi találkozót sürgethet önnel. Bármikor is kerülne sor erre, kedves Ikrek, legyen óvatos, mert ez a személy még a késõbbiekben kulcsszerepet tölthet be egy olyan ügy kapcsán, amiben könnyen lehet, hogy az õ szava lehet a döntõ. Akárhogy is, mindenképpen legyen kimért és elõzékeny a találkozó során, még, ha nem is nagyon örül a találkozásnak, s kedvesen hárítsa az esetlegesen nem kívánatos közeledést.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kiváló kommunikációs készség: órákig tudsz beszélgetni akármiről, és meg is hallgatod a másikat, így sokan osztják meg veled a problémáikat.

Párkapcsolatban is nagyon fontos számodra a nyílt kommunikáció.

Energikus: bárhová is mész, kicsattanó enegiáddal mindig felpörgeted az eseményeket – olyan vagy mások számára, mint egy katalizátor.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: