Bika

Elkötelezett: mivel földjegyű vagy, ami egy fix, szilárd zodiákus, általában hosszútávban gondolkozol. Ha egyszer valami mellett elköteleződtél, ki is tartasz – és ez igaz a párkapcsolatra és a barátságokra egyaránt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Érzéki: az uralkodó bolygód a Vénusz, ami nagyon felerősíti az érzéki oldalad. Szereted kényeztetni a szeretteidet, mindig tudod, mivel lehet őket levenni a lábukról – a párkapcsolatban pedig egyenesen el tudod varázsolni a szerelmed.

Változatos napok előtt állunk: heti horoszkóp április 29-től

Gyakorlatias: nagyon jó a problémamegoldó képességed, és könnyen megtalálod a legegyszerűbb útvonalat A-ból B-be. A tanácsaid mindig kisegítenek másokat, emiatt gyakran fordulnak hozzád.

Szűz

Segítőkész: mindig készen állsz arra, hogy segíts annak, akinek szüksége van rá. Sőt, legtöbbször magadtól veszed ezt észre, még kérni sem kell.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kommunikatív: mindig kimondod, amire valójában gondolsz, és általában jól is csomagolod. Az ismerőseid tudják, hogy ha kérdeznek tőled valamit, biztosan egyenes választ kapnak, és azt is, hogy veled tényleg bármit megbeszélhetnek.

Vicces: éles elméd, intelligens humorérzéked és pikírt szarkazmusod gondoskodik róla, hogy a körülötted lévők mindig jól szórakozzanak a társaságodban.

Ez a 3 csillagjegy nagyon nehezen lesz szerelmes

Skorpió

Szenvedélyes: az élet bármely területén. Amibe csak belefogsz, azt igazi odaadással csinálod, és ez nagyon motiválja a környezetedet is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Védelmező: a barátaid, szeretteid pontosan tudják, hogy rád mindig számíthatnak, bármiről is legyen szó. Akár tűzbe is teszed értük a kezedet.

Megértő: erős empatikus képességednek köszönhetően egészen mély szinten vagy képes megérteni mások érzelmeit, és emiatt olyan beszélgetőpartner vagy, akihez a legféltettebb érzéseikkel fordulnak mások.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: