Halak

Empatikus: képes vagy teljesen átélni mások érzéseit, szinte összekapcsolódsz velük, emiatt pedig mélyen meg tudod érteni őket. Barátként és párként is igazi kincs vagy.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

A túl sok munka elõbb utóbb sok stresszhez is vezethet, amit bizony muszáj valahogy kezelni, különben könnyen kipattanhat a szelep. A mai nap folyamán ennek hatásait kezdheti érezni magán, ráadásul most még némi kavarásra is számíthat kollégái irányából, ami teljesen kizökkentheti a megszokott ritmusából. Ha úgy érzi, kezd túlfeszülni a húr, fogja a cókmókját és sétáljon egyet, szellõztesse ki fejét és próbáljon nem is gondolni semmire. Meglátja, aranyat fog érni!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Romantikus: igazi álmodozó vagy, és ezzel másokat is ki tudsz rángatni a szürke hétköznapokból. Képes vagy a környezeteddel megláttatni az élet apró szépségeit is.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-10 - Ma rendkívül vonzónak találhatják az ellenkezõ nem képviselõi...

Intuitív: nagyon rá tudsz hangolódni a környezeted rezgéseire, és rögtön megérzed, milyen hangulatban van a másik. Sokszor szavakra sincs szükség ahhoz, hogy tudd, mire van éppen szüksége a szeretteidnek.

Vízöntő

Őszinte: sohasem köntörfalazol, mindig elmondod az őszinte véleményed, és másoktól is ezt várod el. Éppen ezért nagyon megbízhatónak tart a környezeted.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

A mai nap során egy kisebb vita, komolyabb veszekedésbe torkollhat ön és kedvese, esetleg jó barátja között, melynek fõ kiindulópontja egy szerencsétlen félreértés lehet. Éppen ezért talán a legfontosabb, hogy erõltesse álláspontját mindenáron, s inkább vonuljon el egy kicsit, sétáljon, szellõztesse ki fejét, s ha már kicsit lecsillapodtak a kedélyek, csak aztán térjen vissza a beszélgetéshez. Legyen kimért és õszinte, de semmiképp se direktbe, ez most mindennél fontosabb!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Intelligens: levegőjegyűként nagyon éles elmével rendelkezel, és emiatt kiváló beszélgetőpartner vagy. Nagyon jók a meglátásaid és a problémamegoldó képességed is.

Nyitott: a szíved és az elméd is. Nagyon elfogadó, megértő vagy a környezeteddel, és mindig arra törekszel, hogy a másik nézőpontját is megértsd, még ha az távol is áll a te látásmódodtól.

Heti szerelmi horoszkóp szeptember 3-tól: A szerelemben úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd!

Rák

Gondoskodó: szereted megteremteni a családodnak az IGAZI otthont, és mindig teszel róla, hogy ne szenvedjenek semmiben sem hiányt. Sokszor a tetteid többet mondanak minden szónál.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

Az utóbbi idõben egy kicsit sokat aggódik a pénz miatt, kedves Rák. Egy családtagjának nagyobb kiadása lehet, amivel ön nem teljesen ért egyet, feleslegesnek tartja. Mielõtt nagyon dühössé válna, jusson eszébe, hogy nem minden az, aminek elsõre látszik, s talán valami hasznos is kisülhet a haszontalannak hitt kiadásból. Ha reálisan nézi a helyzetet, bevallhatja, hogy a családi kasszát nem is terhelte meg igazán ez a nem várt költség.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ambíciózus: pont az előzőek miatt nagyon keményen tudsz dolgozni, hogy megteremthesd a feltételeket a boldog mindennapokhoz, és ezzel másokat is motiválsz.

Kreatív: hihetetlen látásmódod van, és ha egyszer elkap az ihlet, gyönyörűet tudsz alkotni. A környezeted dekorálását is mesterien műveled, amivel mindig ámulatba ejtesz másokat.

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: