Halak

Empatikus: képes vagy teljesen átélni mások érzéseit, szinte összekapcsolódsz velük, emiatt pedig mélyen meg tudod érteni őket. Barátként és párként is igazi kincs vagy.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Romantikus: igazi álmodozó vagy, és ezzel másokat is ki tudsz rángatni a szürke hétköznapokból. Képes vagy a környezeteddel megláttatni az élet apró szépségeit is.

Ezek a csillagjegyek nem kertelnek, azonnal kezdeményeznek! Kérdés nélkül megszerzik, aki nekik kell

Intuitív: nagyon rá tudsz hangolódni a környezeted rezgéseire, és rögtön megérzed, milyen hangulatban van a másik. Sokszor szavakra sincs szükség ahhoz, hogy tudd, mire van éppen szüksége a szeretteidnek.

Vízöntő

Őszinte: sohasem köntörfalazol, mindig elmondod az őszinte véleményed, és másoktól is ezt várod el. Éppen ezért nagyon megbízhatónak tart a környezeted.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Intelligens: levegőjegyűként nagyon éles elmével rendelkezel, és emiatt kiváló beszélgetőpartner vagy. Nagyon jók a meglátásaid és a problémamegoldó képességed is.

Nyitott: a szíved és az elméd is. Nagyon elfogadó, megértő vagy a környezeteddel, és mindig arra törekszel, hogy a másik nézőpontját is megértsd, még ha az távol is áll a te látásmódodtól.

4 nagyon különböző csillagjegypár, akik mégis jól passzolnak egymáshoz

Rák

Gondoskodó: szereted megteremteni a családodnak az IGAZI otthont, és mindig teszel róla, hogy ne szenvedjenek semmiben sem hiányt. Sokszor a tetteid többet mondanak minden szónál.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Kedves Rák, ma valami igencsak leköti gondolatait. Olyannyira, hogy komolyan habozhat döntést hozni az ügyben. Semmiképpen se hamarkodja el ítéletét, inkább, ha nagyon nem jutna dûlõre a kérdésben, tegye félre és lehet, hogy pár napon belül az élet ad rá választ ön helyett.

Ambíciózus: pont az előzőek miatt nagyon keményen tudsz dolgozni, hogy megteremthesd a feltételeket a boldog mindennapokhoz, és ezzel másokat is motiválsz.

Kreatív: hihetetlen látásmódod van, és ha egyszer elkap az ihlet, gyönyörűet tudsz alkotni. A környezeted dekorálását is mesterien műveled, amivel mindig ámulatba ejtesz másokat.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: