Oroszlán

Imádod a szerelmet, a szenvedélyt, és az a kedvenc időszakot, amikor rózsaszín ködben úszol. Számodra nem nehéz ez, hiszen könnyedén alakítasz ki érzéseket mások felé. Ami igazán gondot okoz, az a láng életben tartása, és az, hogy a megfelelő emberhez kezdj el kötődni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon többen is kikérhetik véleményét, tanácsait környezetébõl, kedves Oroszlán. Legyen nagylelkû és elõzékeny, segítsen nekik, mondja el, mit gondol, mit kellene tenniük. Lássa el õket olyan tanácsokkal, melyekbe belekalkulálja azt is, kinek, mi fér bele, ki meddig hajlandó elmenni egy-egy dologban, s mik a határai. Ha ma bõkezûen bánik a bölcs szavakkal, késõbb még sokan hálásak lesznek majd önnek a maiért!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Épp ezért vannak gondjaid a kapcsolataidban; miután eltelik az első pár hét, te gyorsan azt érzed, hogy ennél több izgalomra vágysz, és a rózsaszín köd rögtön alábbhagy. Ez alól csak néhány kivétel van a múltadban, de többször megesett már, hogy ilyenkor nem a megfelelő személybe szerettél bele. Ami azért is problémás, mert te olyan típus vagy, aki többet ad, mint amennyit elvár cserébe.

A csillagok állása szerint ez a 4 pár számíthat szakításra az idén ősszel!

A gond ott kezdődik, hogy valaki ezt megérzi, és elkezdi kihasználni a jószívűséget, amit tőled kap. Neked azt kell megtanulnod, hogy a szerelem nem csak az őrületes rózsaszín ködből áll, és azt, hogy ha mégis odaadod valakinek a szíved, az vigyázzon is rá!

Szűz

Csak azt látják belőled az emberek, amit megengedsz nekik. Építettél ugyanis magad köré egy vastag falat, és e mögé rejted el igazi énedet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egy igen kedvezõ anyagi lehetõségeket kínáló személy környékezheti meg, aki gyakorlatilag igyekszik önre sózni egy pontos térképet a szivárvány lábánál lévõ kincses csuporhoz. Bármilyen õszintének és hangzatosnak is tûnik a beszéde, ne kapkodja el a választ, s tegye fel magának azt a kérdést: ha a kincs valóban ott van, akkor miért nem hozza el az, akinél a térképet birtokolja? Mihez kell ehhez ön? Várjon néhány napot, kutakodjon, nyomozzon, és közben legyen nagyon óvatos! Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínûleg nem is az!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mindezt azért, mert nem látod a saját értékeidet és szépségedet, és nem is hiszed el, hogy te különleges lennél. Mindig is kritikus, analitikus személy voltál, és ezt magadon tudtad a legjobban alkalmazni. Ezért aztán több elvárásod van önmagaddal szemben, mint bárki mással, és a saját hibáidat is gyorsabban kiszúrod.

Sokszor emiatt esett meg veled, hogy olyanokba szerettél bele, akik nem érdemelték meg, kihasználtak, rád támaszkodtak, és nem adtak cserébe semmit. Életed legnagyobb legyőzendő akadálya is ez.

Hétvégi szerelmi horoszkóp (december 22–23.)

Meg kell tanulnod, hogy te is különleges vagy, egyedi, és rendkívül értékes, ezt pedig sosem felejtheted el.

Amíg nem vagy képes meglátni a valódi énedet, addig másoknak sem fog ez sikerülni; ezért találsz nehezen hosszú ideig tartó kapcsolatokat, és emiatt nem tudsz megbízni sem másokban.

Mérleg

Ki nem állhatod az egyedüllétet, ezért hajlamos vagy csak azért összejönni valakivel, hogy ne legyél szingli. Az igazság viszont az, hogy titkon nagyon vágysz a mindent elsöprő szerelemre, ami váratlanul dönt le a lábadról. Mély, őszinte kapcsolatot szeretnél teremteni, olyat, amiről sokan csak álmodoznak, de mégsem sikerül rátalálnod.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai nap folyamán nagy energiákat érezhet magában felszabadulni, ám csak óvatosan azzal az aktív mozgással, kedves Mérleg, ha ugyanis nekiesik jóízûen levezetni eme túlbuzgó energiáit, lehet, hogy már a nap végére ez olyan jól is sikerül, hogy szinte alig bír majd ébren maradni! Ossza be, s tartalékolja a legtöbbet inkább az estére, mert most nagyon is kellemes meglepetéseket tartogathat a sors önnek ekkorra! Higgye el, szükség lesz még az éjjel arra a temérdek energiára...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Valószínűleg azért, mert túlidealizálod mindezt. A filmekből, romantikus regényekből ismert hőst keresed, akiben minden megvan, amire vágysz, és borzasztóan nehezen engeded el ezt az álomképet. Tudod, hogy nincs tökéletes, de neked mégis az kellene, és ezért nagyon kritikus vagy az ismerkedés terén. Ha most belegondolsz, valószínűleg tudnál mondani pár embert, akiknek sosem adtál esélyt, pedig megérdemelték volna.

A te legyőzendő akadályod az, hogy megtanulj egy kicsit elfogadóbb lenni, és beismerni, hogy sokszor épp a hibák tesznek minket különlegessé!

Skorpió

Nem is kérdés, számodra bizalmi téren kell fejlődni, ha boldog kapcsolatot akarsz! Mindig is nehezen bíztál meg az emberekben, mindegy, hogy barátokról, szerelemről vagy akár kollégákról van szó; te örökké kicsit gyanakvó vagy.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon meglehetõsen nagy felelõsség nyomhatja a vállát, hisz most rengeteg minden múlhat önön! Ha segítséget ígért egy barátjának, lehet, érdemes lenne még idõben elhalasztani azt, sürgõs elnézések közepette, ugyanis most kulcsfontosságú, hogy szászázalékosan csakis feladataira koncentráljon. Ha ma jól manõverezik, azzal nem csak nagyot fejlõdhet, hanem késõbb sokkal több ideje és energiája is maradhat majd, hogy kapcsolatait ápolja. Ez lebegjen a szeme elõtt! Döntsön okosan!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a kapcsolataidban még inkább felerősödik, és sajnos volt is példa arra, hogy valakiben csalódnod kellett, miután a megérzésed helyesnek bizonyult.

Talán megcsaltak, talán csak tervezték, de amikor erre rájöttél, egy kicsit még jobban magadra zártad a képzeletbeli ajtót. Mindig azt várod el az emberektől, hogy 100%-ig őszinték legyenek veled, hiszen te is az vagy velük.

A negatív tapasztalatok viszont erősen befolyásolják a jelenedet, és annyira kevés bizalmat tudsz szavazni egy ismeretlen férfinek, hogy ez sokszor alapjaiban teszi tönkre a kezdődő kapcsolataidat.

Épp ezért kell megtanulnod, hogyan bízz meg újra másokban, mert enélkül sosem lehetsz boldog.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: