Oroszlán

Imádod a szerelmet, a szenvedélyt, és az a kedvenc időszakot, amikor rózsaszín ködben úszol. Számodra nem nehéz ez, hiszen könnyedén alakítasz ki érzéseket mások felé. Ami igazán gondot okoz, az a láng életben tartása, és az, hogy a megfelelő emberhez kezdj el kötődni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Szenvedély van a levegõben, kedves Oroszlán. Telis-tele van olyan energiákkal, melyek csak egy kis kényeztetésre vágynak. Rengeteget dolgozik, így kedvese lehet, hogy már nem is számít ön felõl a gyengédségre, ezért bizony be kell vezetni a romantikát. Készítsen egy remek vacsorát, nyisson ki egy üveg bort és meglátják, hogy alakul az este.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Épp ezért vannak gondjaid a kapcsolataidban; miután eltelik az első pár hét, te gyorsan azt érzed, hogy ennél több izgalomra vágysz, és a rózsaszín köd rögtön alábbhagy. Ez alól csak néhány kivétel van a múltadban, de többször megesett már, hogy ilyenkor nem a megfelelő személybe szerettél bele. Ami azért is problémás, mert te olyan típus vagy, aki többet ad, mint amennyit elvár cserébe.

4 tulajdonság, ami sikeressé tesz a csillagjegyed szerint - A miénk teli találat volt, rád is igaz?

A gond ott kezdődik, hogy valaki ezt megérzi, és elkezdi kihasználni a jószívűséget, amit tőled kap. Neked azt kell megtanulnod, hogy a szerelem nem csak az őrületes rózsaszín ködből áll, és azt, hogy ha mégis odaadod valakinek a szíved, az vigyázzon is rá!

Szűz

Csak azt látják belőled az emberek, amit megengedsz nekik. Építettél ugyanis magad köré egy vastag falat, és e mögé rejted el igazi énedet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Van egy olyan veleszületett képessége, kedves Szûz, hogy, ha kap egy kis szikrát, egy kis lendületet, akkor félelmetes erõvel képes dolgozni. Ezen felül remekül tud mások gondolataiban olvasni, így már az elõtt fel tud készülni egy-egy küzdelemre, feladatra, hogy az megtörtént volna és ez általában elõnybe is helyezi önt. Ez kapcsolataiban is sokszor segíthet, például már akkor véget tud vetni a fájó érzéseknek, amikor azok még el sem kezdõdtek. Ezen tulajdonságainak ma nagy hasznát veheti.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mindezt azért, mert nem látod a saját értékeidet és szépségedet, és nem is hiszed el, hogy te különleges lennél. Mindig is kritikus, analitikus személy voltál, és ezt magadon tudtad a legjobban alkalmazni. Ezért aztán több elvárásod van önmagaddal szemben, mint bárki mással, és a saját hibáidat is gyorsabban kiszúrod.

Sokszor emiatt esett meg veled, hogy olyanokba szerettél bele, akik nem érdemelték meg, kihasználtak, rád támaszkodtak, és nem adtak cserébe semmit. Életed legnagyobb legyőzendő akadálya is ez.

Szombati Horoszkóp: Ne legyen a képzeletének rabja...

Meg kell tanulnod, hogy te is különleges vagy, egyedi, és rendkívül értékes, ezt pedig sosem felejtheted el.

Amíg nem vagy képes meglátni a valódi énedet, addig másoknak sem fog ez sikerülni; ezért találsz nehezen hosszú ideig tartó kapcsolatokat, és emiatt nem tudsz megbízni sem másokban.

Mérleg

Ki nem állhatod az egyedüllétet, ezért hajlamos vagy csak azért összejönni valakivel, hogy ne legyél szingli. Az igazság viszont az, hogy titkon nagyon vágysz a mindent elsöprő szerelemre, ami váratlanul dönt le a lábadról. Mély, őszinte kapcsolatot szeretnél teremteni, olyat, amiről sokan csak álmodoznak, de mégsem sikerül rátalálnod.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is annak volt a híve, kedves Mérleg, hogy egységben az erõ, s nincs ez másként a tanulással sem. Csoportban tanulni jobb, kényelmesebb és még kifizetõdõbb is, hiszen másoktól el lehet lesni praktikákat, vagy hibákat, amiket ön már biztosan nem követ majd el. A mai egy tanulással teli, szórakoztató, kalandos napnak ígérkezik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Valószínűleg azért, mert túlidealizálod mindezt. A filmekből, romantikus regényekből ismert hőst keresed, akiben minden megvan, amire vágysz, és borzasztóan nehezen engeded el ezt az álomképet. Tudod, hogy nincs tökéletes, de neked mégis az kellene, és ezért nagyon kritikus vagy az ismerkedés terén. Ha most belegondolsz, valószínűleg tudnál mondani pár embert, akiknek sosem adtál esélyt, pedig megérdemelték volna.

A te legyőzendő akadályod az, hogy megtanulj egy kicsit elfogadóbb lenni, és beismerni, hogy sokszor épp a hibák tesznek minket különlegessé!

Skorpió

Nem is kérdés, számodra bizalmi téren kell fejlődni, ha boldog kapcsolatot akarsz! Mindig is nehezen bíztál meg az emberekben, mindegy, hogy barátokról, szerelemről vagy akár kollégákról van szó; te örökké kicsit gyanakvó vagy.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Munkájában nehézségek támadhatnak, ami nem biztos, hogy probléma, annál inkább egy fejlesztés, vagy elõrelépés velejárói. Pár napig valószínûleg ezzel fog elmenni az ideje, és bár nagy teher, de megéri vele törõdni, mert feletteseinek nagy tervei vannak önnel. Kitartás, kedves Skorpió, egy kicsit keményebben kell most hajtani, de aztán megint jön a jól megérdemelt jutalom.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a kapcsolataidban még inkább felerősödik, és sajnos volt is példa arra, hogy valakiben csalódnod kellett, miután a megérzésed helyesnek bizonyult.

Talán megcsaltak, talán csak tervezték, de amikor erre rájöttél, egy kicsit még jobban magadra zártad a képzeletbeli ajtót. Mindig azt várod el az emberektől, hogy 100%-ig őszinték legyenek veled, hiszen te is az vagy velük.

A negatív tapasztalatok viszont erősen befolyásolják a jelenedet, és annyira kevés bizalmat tudsz szavazni egy ismeretlen férfinek, hogy ez sokszor alapjaiban teszi tönkre a kezdődő kapcsolataidat.

Épp ezért kell megtanulnod, hogyan bízz meg újra másokban, mert enélkül sosem lehetsz boldog.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: