Oroszlán

Oroszlánként szükséged van a kreativitásod kifejezésére, ezért éld ki magad a napi outfited kiválasztásakor, vagy a sminked elkészítésekor. Mindaddig, ameddig 100%-ig magadat adod, nem lőhetsz mellé.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Az ön álmodozó, kreatív természete ma, ha észrevétlenül is, de könnyen felkeltheti egy olyan valaki figyelmét, akinek támogatása sokat lendíthetne karrierjén. Éppen ezért ma különösen fontos, hogy hagyja szárnyalni gondolatait, s tegyen meg mindent annak érdekében, hogy simán és zökkenõmentesen haladjanak a dolgok. Szerencsére akaratereje és mindenre kiterjedõ figyelme, valamint dinamizmusa mindezt biztosítani is fogja a nap folyamán, így önnek már csak arra kell ügyelni, hogy az esetleges, pillanatnyi fennakadásokat minél hatékonyabban és gyorsabban hárítsa. Ha így tesz, a nap végére akár egy meglepõ ajánlatot is kaphat!

Szűz

Te azok közé tartozol, akik már kívülről tudják, mi az ideális reggeli rutin menete. Ágyazás, gyors zuhany, fogmosás és a többi… Ha viszont te azok közé tartozol, akiknek nagyobb rutinra van szükségük szűzként, csekkold milyen egy oroszlán vagy mérleg reggeli rutinja, mert lehet, hogy jobban passzolna hozzád.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Legyen ma kicsit optimistább a szokásosnál is, kedves Szûz! A dolgok nem haladnak olyan nyögvenyelõsen, mint ahogy az látszik, csupán az áttörõ siker várat kicsit még magára. A lényeg, hogy ne veszítse el ma egy percre se a kapcsolat gondolatai és a valóság között, mert ma ez lehet helytállásának kulcsa. Esetleg elõfordulhat, hogy úgy érzi, gyülekeznek a feje felett a viharfelhõk, ám ez csak egy külsõ, depresszív behatás miatt adódhat így, melyet igyekezzen minél inkább kiküszöbölni, hogy ne szegje kedvét!

Balszerencsésebb csillagjegy párosítások: ugye, ti nem vagytok rajta a listán?

Mérleg

Számodra az egyensúly kulcsfontosságú. Egy gyors reggeli jóga vagy csak egy kis nyújtás, amikor kikelsz az ágyból már csodákat tehet az egész napos hangulatoddal.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ma érdemes egy kicsit elcsendesíteni gondolatait, s kiélezni szenzitivitását a környezetében élõkre. A nap folyamán begyûjtött megfigyeléseinek a késõbbiekben nagyon fontos szerepe lehet, továbbá segíthetik abban, hogy kicsit jobban megismerjen olyan embereket is, akikre eddig kevésbé figyelt fel, pedig hasonló értékrendet képviselnek, mint ön, s hosszútávon remek szövetségesre találhatna bennük. A nap végi esetleges kimerültséget ma mindenképpen inkább egy alapos zuhany és egy jó alvás formájában próbálja meg kipihenni, mintsem egy éjszakába nyúló, aktív kikapcsolódás keretein belül.

Skorpió

A heves személyiséged mellé egy igazán pörgős reggeli rutin passzol. Kezdd a napot egy forró (vagy hideg) zuhannyal, egy intenzív edzéssel, vagy csak simán írj egy to-do listát. Garantáltan inspiráltan és energiával tele fogod megkezdeni a napot.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: