Nyilas

A spontaneitás jellemez, és ez nincs másképp a reggeli rutinoddal sem. Jelentsen ez egy különleges reggeli kávét, vagy egy másik útvonalat a munkahelyedre, nyilasként merj új dolgokkal kísérletezni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

A mai nap, legyen nagyon körültekintõ, kedves Nyilas, foglalatoskodjon bármivel is, nem csak azért, hogy kiküszöbölje a pontatlanságot, hanem azért is, nehogy egy kisebb, de annál kellemetlenebb baleset érje. Este, miután végzett, onnantól kezdve koncentráljon száz százalékosan a pihenésre, ami mát igencsak ráférhet önre!

Bak

Számodra egy reggeli rutin inspirálóan hat, ezért érdemes minden reggel egy listát a napi teendőiddel. Több mindent fogsz tudni kipipálni, mint hinnéd!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Igyekezzen megõrizni ma a hidegvérét, történjék bármennyi apró, idegesítõ dolog is ön körül, kedves Bak, amennyiben ugyanis teret enged érzéseinek, úgy igencsak megbánthat valakit, akit késõbb, annál nehezebb lesz majd kiengesztelnie, így inkább, bölcsen, elõzze meg ezt a kellemetlenséget és tortúrát.

Ki hogyan találja meg, éli át a szerelmet? A horoszkópod megmondja.....

Vízöntő

A csillagjegyek hippijeként szükséged van a pozitív energiákra, ezért egy reggeli naplóírás, vagy egy Insta kép könnyen elindíthatja a napodat. A barátnők pozitív visszajelzése pedig felteszi az i-re a pontot.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

A mai napon, különösen vigyázzon éles nyelvével, kedves Vízöntõ, ugyanis minden szava igen erõteljes hatást válthat ki másokból. Amennyiben meg akarja õrizni a környezetében a békét és a nyugalmat, úgy a legteljesebb mértékben tegye félre a másokkal kapcsolatos problémáit, kritikus szemléletét, s hagyja inkább máskorra azok megfogalmazását, kifejtését.

Halak

Elég nagy lustizós vagy ha a reggeli kelésről van szó, ezért limitáld, hányszor nyomhatod meg a szundi gombot! Ha ez sem elég? Helyezz el a szobádban több ébresztőt, így muszáj lesz felkelned, hogy kikapcsold őket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Ma kissé érzékenyebb, ingerlékenyebb lehet a szokásosnál, kedves Halak, így mindenképpen próbálja meg kerülni a feszült, konfrontáló helyzeteket. Bármi is történjék, vonuljon inkább félre, tegye a dolgát, s, ha muszáj, akkor is csak rendkívül szûkszavúan nyilatkozzon, hogy elkerülhessen minden problémás szituációt!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: