Születésed óta birtokolsz egy varázskulcsot, te is, én is, mindenki. Ez a kulcs kinyit egy ajtót az egészség, jólét és kiegyensúlyozott kapcsolatok felé.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-12-19

Kutatások bizonyítják, hogy a hála és a méltánylás érzése nagyban javítja az ember életszínvonalát. A legegyszerűbb módja, hogy felszabadítsd magadban a hála érzését, ha tudatosan arra koncentrálsz, amit értékelsz életedben. Másik módja, ha segítesz másoknak. Semmi sem generál mélyebb megelégedést, mint ha tudod, a világot csak egy picit is jobbá tetted, és abban is biztos lehetsz, hogy az esetleges szomorkodás is egy csettintésre elillan.

Az állatövi jegy pontos ismerete rávilágít arra, hogy mi az, ami inspirálja a benned rejlő hálát és méltánylást, illetve milyen cselekvés az, ami veled rezonál. Próbáld alkalmazni az állatövi kulcsodat, hogy megtaláld az utat az előbb említett érzések felé.

Kos

Bátor cselekedetek, amiket kiviteleztél; projektek, amiket megalkottál és versenyek, amelyeken részt vettél segíthetnek neked értékelni a benned rejlő jót és azzá az emberré válni, aki lenned kell. Adj hálát a kalandjaiért és győzelmeidért, legyenek kisstílű vagy grandiózus eredmények. Olyan szervezetek, amelyek segítenek helyreállítani az emberek önbecsülését és (újra) felépíteni az életüket téged is inspirálhatnak a részvételben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

A mai nap sikeres kimenetelében, kulcsszerepet játszhat az idõbeosztás. Rangsorolja, majd szelektálja a teendõket, kedves Kos, hogy végül egy olyan precedencia-sorrendet sikerüljön felállítani, mely nem csak tartható, de a lehetõ legeredményesebb is. A hatékonyság úgy maximalizálható, ha nem fecsérli az idejét részletkérdésekre, apróságokra.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Bármi, ami a biztonság érzetét kelti elősegíti a hála érzetét a Bikákban. Mik azok a dolgok, amik hozzájárulnak a komfort- és biztonságérzeted kialakulásához? Adj hálát a hétköznapok apró örömeiért! A kedvenc parfümöd, egy ízletes ebéd, egy hosszú séta a természetben, vagy a kedvenc dalod a rádióban mind segíthet elérni a hála érzését. Hontalanok segítése vagy ételosztás kielégítő lehet számodra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma képbe kerülhet egy kis kaland, kedves Bika, talán egy utazás, kiruccanás, esetleg egy kihívás formájában. Vállalja be a dolgot, s vágjon bele az ismeretlenbe, hisz az ilyesmibõl szoktak általában kikerekedni a legemlékezetesebb élmények. Lépjen ki a komfortzónájából egy kicsit, s ölelje keblére a nagyvilágot!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegypáros érzelmileg kicsinálja egymást

Ikrek

Elsajátítani valamit, ami igazán érdekel vagy eljutni egy olyan helyre, ami lenyűgöz, növelni fogja a benned lévő méltánylást. Beszélgess olyan emberekkel, akiket tisztelsz és olvass, tájékozodj! Ha tennél valamit a Föld megmentéséért remekül éreznéd magad.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

A ma reggel egy kicsit vontatottan, nehézkesen indulhat, kedves Ikrek, melynek hozománya lehet átmeneti kedvetlensége, azonban délutánra már kezdhet felpörögni, mind ön, mind pedig az események, így már sokkal élvezetesebbé és eseménydúsabbá válhat a nap. Ki tudja, talán az este lesz a csúcspont, ami feledhetetlen élményeket tartogat!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Egy recept valakitől, akit szeretsz, összegyűlni a barátokkal, előásni régi fotókat, vagy a tudat, hogy vannak, akikre minden helyzetben számíthatsz, előidézheti a hála gyógyító érzését. Segíts bajbajutott nőknek, vagy rászoruló gyerekeknek ahhoz, hogy magadon is segíthess.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

A mai nap, nagy eséllyel futhat bele valakibe, aki szinte már az elsõ perctõl képes lesz teljesen levenni a lábáról. Az, hogy végül is meddig jutnak el, most nagyon sok mindentõl függ, ugyanakkor, ha hagyják a végletekig kibontakozni az eseményeket, még akár egy hirtelen jött, nagy szerelem is lehet belõle! Mindent bele, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: