Születésed óta birtokolsz egy varázskulcsot, te is, én is, mindenki. Ez a kulcs kinyit egy ajtót az egészség, jólét és kiegyensúlyozott kapcsolatok felé.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-01-09

Kutatások bizonyítják, hogy a hála és a méltánylás érzése nagyban javítja az ember életszínvonalát. A legegyszerűbb módja, hogy felszabadítsd magadban a hála érzését, ha tudatosan arra koncentrálsz, amit értékelsz életedben. Másik módja, ha segítesz másoknak. Semmi sem generál mélyebb megelégedést, mint ha tudod, a világot csak egy picit is jobbá tetted, és abban is biztos lehetsz, hogy az esetleges szomorkodás is egy csettintésre elillan.

Az állatövi jegy pontos ismerete rávilágít arra, hogy mi az, ami inspirálja a benned rejlő hálát és méltánylást, illetve milyen cselekvés az, ami veled rezonál. Próbáld alkalmazni az állatövi kulcsodat, hogy megtaláld az utat az előbb említett érzések felé.

Kos

Bátor cselekedetek, amiket kiviteleztél; projektek, amiket megalkottál és versenyek, amelyeken részt vettél segíthetnek neked értékelni a benned rejlő jót és azzá az emberré válni, aki lenned kell. Adj hálát a kalandjaiért és győzelmeidért, legyenek kisstílű vagy grandiózus eredmények. Olyan szervezetek, amelyek segítenek helyreállítani az emberek önbecsülését és (újra) felépíteni az életüket téged is inspirálhatnak a részvételben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, annak ellenére, hogy közösen másokkal nagy sikereket érhet el, bosszantó apróságokkal is kellhet számolnia, esetleg nem jön meg egy várva-várt visszajelzés egy fontos valakitõl, talán valaki áthúzza számításait. Ne aggódjon, kedves Kos, szerencsésebben végzõdhet a dolog, mint hinné, addig is örüljön annak, ami jó!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Bármi, ami a biztonság érzetét kelti elősegíti a hála érzetét a Bikákban. Mik azok a dolgok, amik hozzájárulnak a komfort- és biztonságérzeted kialakulásához? Adj hálát a hétköznapok apró örömeiért! A kedvenc parfümöd, egy ízletes ebéd, egy hosszú séta a természetben, vagy a kedvenc dalod a rádióban mind segíthet elérni a hála érzését. Hontalanok segítése vagy ételosztás kielégítő lehet számodra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, bár látszólag nem sok minden változik, vagy történik, a háttérben nagy dolgok lehetnek, melyek adhatnak némi fejtörést önnek, kedves Bika. Egy nagy elõrelépés a küszöbön áll valamivel kapcsolatban, csupán a pontos idõpont és forma megjósolhatatlan. Legyen türelemmel még egy picit!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp - A helyzet egy másik szemszögből nézve talán nem is olyan bonyolult, mint azt...

Ikrek

Elsajátítani valamit, ami igazán érdekel vagy eljutni egy olyan helyre, ami lenyűgöz, növelni fogja a benned lévő méltánylást. Beszélgess olyan emberekkel, akiket tisztelsz és olvass, tájékozodj! Ha tennél valamit a Föld megmentéséért remekül éreznéd magad.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

A mai nap nem épp a megfelelõ a tanulásra, vagy új dolgok gyakorlati elsajátítására, ugyanis, az esetleges túlterheltség, kedvetlenség mellett, meglehetõsen kihagyhat koncentrációja. Ne erõltesse, ami nem megy, kedves Ikrek, még akkor sem, ha nagyon szeretné! Egy másik alkalommal, sokkal könnyebben és gyorsabban sajátíthat majd el mindent!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Egy recept valakitől, akit szeretsz, összegyűlni a barátokkal, előásni régi fotókat, vagy a tudat, hogy vannak, akikre minden helyzetben számíthatsz, előidézheti a hála gyógyító érzését. Segíts bajbajutott nőknek, vagy rászoruló gyerekeknek ahhoz, hogy magadon is segíthess.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Meglehet, hogy nyugtalanul aludt az éjjel, ezért kissé fáradtan, kedvetlenül ébred. Igyekezzen mielõbb felfrissíteni magát, mert már korán, nagy meglepetések, esetleg kihívások érhetik, melyekkel csak akkor birkózhat meg eredményesen, ha száz százalékosan odateszi magát! Este majd jöhet a jól megérdemelt pihenés, csak tartson ki, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: