Születésed óta birtokolsz egy varázskulcsot, te is, én is, mindenki. Ez a kulcs kinyit egy ajtót az egészség, jólét és kiegyensúlyozott kapcsolatok felé.

Ezek a csillagjegyek irigylésre méltóan tudnak kapcsolatot teremteni!

Kutatások bizonyítják, hogy a hála és a méltánylás érzése nagyban javítja az ember életszínvonalát. A legegyszerűbb módja, hogy felszabadítsd magadban a hála érzését, ha tudatosan arra koncentrálsz, amit értékelsz életedben. Másik módja, ha segítesz másoknak. Semmi sem generál mélyebb megelégedést, mint ha tudod, a világot csak egy picit is jobbá tetted, és abban is biztos lehetsz, hogy az esetleges szomorkodás is egy csettintésre elillan.

Az állatövi jegy pontos ismerete rávilágít arra, hogy mi az, ami inspirálja a benned rejlő hálát és méltánylást, illetve milyen cselekvés az, ami veled rezonál. Próbáld alkalmazni az állatövi kulcsodat, hogy megtaláld az utat az előbb említett érzések felé.

Kos

Bátor cselekedetek, amiket kiviteleztél; projektek, amiket megalkottál és versenyek, amelyeken részt vettél segíthetnek neked értékelni a benned rejlő jót és azzá az emberré válni, aki lenned kell. Adj hálát a kalandjaiért és győzelmeidért, legyenek kisstílű vagy grandiózus eredmények. Olyan szervezetek, amelyek segítenek helyreállítani az emberek önbecsülését és (újra) felépíteni az életüket téged is inspirálhatnak a részvételben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Meglehet, hogy mára mindent jól eltervezett, mégis, a napi rutin most könnyen borulhat, ami ezúttal talán nem is olyan rossz, kedves Kos. Lazítson egy kicsit, s hagyja, hogy ma oda sodorja az élet, ahová csak akarja! Lehet, hogy messzebbre juthat, mint képzelné!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Bármi, ami a biztonság érzetét kelti elősegíti a hála érzetét a Bikákban. Mik azok a dolgok, amik hozzájárulnak a komfort- és biztonságérzeted kialakulásához? Adj hálát a hétköznapok apró örömeiért! A kedvenc parfümöd, egy ízletes ebéd, egy hosszú séta a természetben, vagy a kedvenc dalod a rádióban mind segíthet elérni a hála érzését. Hontalanok segítése vagy ételosztás kielégítő lehet számodra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Kifejezetten sok behatás érheti minden irányból, kedves Bika, így nehéz lesz mindent megfelelõen kezelni, de azért korántsem lehetetlen a helyzet! Bízzon önmagában és ítélõképességében, s amit jónak ítél, jutalmazza, amit pedig rossznak, továbbra is kategorikusan utasítsa el, akkor egyensúlyban meredhet.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a rejtett képességed a csillagjegyed szerint, amiről talán nem is tudsz

Ikrek

Elsajátítani valamit, ami igazán érdekel vagy eljutni egy olyan helyre, ami lenyűgöz, növelni fogja a benned lévő méltánylást. Beszélgess olyan emberekkel, akiket tisztelsz és olvass, tájékozodj! Ha tennél valamit a Föld megmentéséért remekül éreznéd magad.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Igyekezzen ma egy kicsit közelebb engedni magához az embereket, mint általában, kedves Ikrek! Bontsa le, ha csak ideiglenesen is, a biztonsági falakat, tegye egy kicsit félre prekoncepcióit, s fogadjon el mindent egyszerûen és kedvesen, ahogy van, minden hátsó szándék feltételezése nélkül.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Egy recept valakitől, akit szeretsz, összegyűlni a barátokkal, előásni régi fotókat, vagy a tudat, hogy vannak, akikre minden helyzetben számíthatsz, előidézheti a hála gyógyító érzését. Segíts bajbajutott nőknek, vagy rászoruló gyerekeknek ahhoz, hogy magadon is segíthess.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Legyen erõs, kedves Rák és maradjon hû az elveihez! Példamutatása és helytállása sokakat ösztönözhet majd arra, hogy szorgalmasabbak és jobbak legyenek, ez pedig felbecsülhetetlen hozzáadott érték egy közösségben!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: