Nem vagy biztos, a dolgodban. Keresed az igaz szerelmet, de sokszor nem tudod eldönteni, hogy az igazit találtad meg vagy megint csak egy futó kalandba botlottál. Most felnyitjuk a szemed és segítünk neked megtalálni az igaz szerelmet.

Kos 

Biztosan szerelmes vagy, mikor úgy érzed képtelen vagy elrejteni az érzelmeidet, és tudod hogy ezen az sem segít, ha megvallod őket. Már attól is izgatott leszel, ha kiválasztottad közelében lehetsz. Igyekszel minél több időt vele tölteni, és nem okoz számodra problémát, hogy bevond olyan kalandokba, amit máskor egyedül élnél meg. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-02)

Ami a munkát illeti, a mai napon egy komolyabb fordulat állhat be, különösen, ha saját vállalkozásról van szó, de alkalmazottként is számíthat bizonyos pozícionális elmozdulásra. Ez egyrészrõl lehet pozitív, ugyanakkor többlet energiák befektetését is igényelheti, ami viszont igencsak fárasztó, megterhelõ lehet. Az este sem lesz azonban sok ideje kicsit visszavonulni és kipihenni magát, ugyanis könnyen képbe kerülhet egy váratlan randevú, ami szintén örvendetes, de ugyanakkor végsõ energiáit feszegetheti. Ha valamikor, hát ma igazán áldani fogja a pillanatot, amikor végre bedõlhet az ágyába...

Napi horoszkóp február 02. vasárnap - A Szűz életébe egy rég elfeledett érzés térhet vissza, a Vízöntő keressen egy kapaszkodót ma.

Bika

Onnan tudhatod, hogy szerelmes vagy, ha felismered hogy feltétel nélkül bízol a társadban. Amikor szerelmes vagy, képtelen vagy a szokásos távolság megtartására, minél közelebb szeretnéd tudni magadhoz vágyad tárgyát. Nem okoz számodra közel engedni magadhoz, és meg akarod mutatni őt az egész világnak. A környezeted által kapott pozitív visszajelzésnek köszönhetően már biztos vagy abban, hogy ez egy életre szól. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-02)

Ma sürgetõ teendõk akadhatnak otthona karbantartását illetõen, kedves Bika, s esetleges javítási munkák is aktuálissá válhatnak. Akármennyire is úgy érzi azonban, hogy, maga is konyítva egy kicsit a dolgokhoz, kézbe venné az ügyet, ezt ma semmiképpen se tegye, mert annak most szinte biztosan nagyobb katasztrófa lenne a vége. Még, ha drágább is, inkább bízza egy szerelõre a dolgot, azzal ugyanis hosszútávon, biztosan nem fizet majd rá, ha ügyel, hogy minden papírok ellenében, garanciálisan menjen.

Ikrek

Biztos lehetsz abban, hogy szerelmes vagy, amikor hosszú távú tervek szövögetésébe kezdesz, és nem csak a mára terjednek a terveid. Úgy érzed, hogy mindent szeretnél tudni ami vele kapcsolatos, a gondolatait, az érzéseit, és nem csak a kíváncsiságod legyőzéséért, hanem azért is hogy teljes mértékben megérthesd őket. Továbbá arra is vágysz, hogy ez az egész kölcsönös legyen. Fontossá válik a stabilitás elérése, ami egy fellángolás esetén még csak fel sem merül benned. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-02)

Kedves Ikrek, ha olyan munkája van, ami beszéddel, vagy írással jár, ma biztos meggyûlhet velük a baja. Nehezen találja szavait, s kreativitását, ezért sok idõt vehet igénybe feladatainak elvégzése. Most valahogy máshol járnak gondolatai, s nehezen tér vissza a való világba. Sose bánja, valószínûleg így is elégedett lesz a leadott teljesítményével.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: