Nem vagy biztos, a dolgodban. Keresed az igaz szerelmet, de sokszor nem tudod eldönteni, hogy az igazit találtad meg vagy megint csak egy futó kalandba botlottál. Most felnyitjuk a szemed és segítünk neked megtalálni az igaz szerelmet.

Kos 

Biztosan szerelmes vagy, mikor úgy érzed képtelen vagy elrejteni az érzelmeidet, és tudod hogy ezen az sem segít, ha megvallod őket. Már attól is izgatott leszel, ha kiválasztottad közelében lehetsz. Igyekszel minél több időt vele tölteni, és nem okoz számodra problémát, hogy bevond olyan kalandokba, amit máskor egyedül élnél meg. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-27)

Kreativitása ma szárnyal kedves Kos, így ne habozzon, használja ki. Akár munkájában, akár magánéletében nagy elõrehaladást érhet el mai lendületével, csak hagyja, hogy érzései vezessék és tegye azt, amit igazán szeretne, legyen szó a lakás átrendezésérõl, vagy egy romantikus vacsoráról, munkájában pedig egy új ötlet, szisztéma bevezetésérõl. Valósítsa meg ma remek gondolatait, mert lehet, hogy hosszú ideig nem lesz még egy ilyen energikus napja.

Szerelmi horoszkóp Július 27- augusztus 2. hétre - Csodás napokat töltesz el végre kettesben a kedveseddel, figyelj jobban az...

Bika

Onnan tudhatod, hogy szerelmes vagy, ha felismered hogy feltétel nélkül bízol a társadban. Amikor szerelmes vagy, képtelen vagy a szokásos távolság megtartására, minél közelebb szeretnéd tudni magadhoz vágyad tárgyát. Nem okoz számodra közel engedni magadhoz, és meg akarod mutatni őt az egész világnak. A környezeted által kapott pozitív visszajelzésnek köszönhetően már biztos vagy abban, hogy ez egy életre szól. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-27)

Ma eljátszadozhat egy lehetséges utazás gondolatával, kedves Bika. Sõt olyannyira eluralkodik önön a vágy egy kis környezetváltozás iránt, hogy nemcsak álmodozik, hanem komolyan belegondol, mikor és mennyi szabadságot tudna kivenni kirándulása érdekében. Az egyetlen problémát az okozhatja, hogy a rengeteg adódó lehetõség közül nehezen választ. Ne gondolkozzon sokat, inkább menjen oda, ahová már rég el szeretett volna látogatni. Vigye magával kedvesét, vagy egy igazán jó barátját is.

Ikrek

Biztos lehetsz abban, hogy szerelmes vagy, amikor hosszú távú tervek szövögetésébe kezdesz, és nem csak a mára terjednek a terveid. Úgy érzed, hogy mindent szeretnél tudni ami vele kapcsolatos, a gondolatait, az érzéseit, és nem csak a kíváncsiságod legyőzéséért, hanem azért is hogy teljes mértékben megérthesd őket. Továbbá arra is vágysz, hogy ez az egész kölcsönös legyen. Fontossá válik a stabilitás elérése, ami egy fellángolás esetén még csak fel sem merül benned. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-27)

Intuíciója ma igazán erõs lesz, így, ha hallgat önmagára és követi megérzéseit, rendkívül hatékony napot tudhat maga mögött. Használja ki minél praktikusabban, hogy ilyen jól ráérez a a dolgokra. Ma este szokatlan álmai lehetnek, melyek rávilágíthatnak bizonyos, az életét tekintve fontos, ám elhanyagolt dolgokra. Megéri tehát elgondolkodni rajtuk.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: