Nem vagy biztos, a dolgodban. Keresed az igaz szerelmet, de sokszor nem tudod eldönteni, hogy az igazit találtad meg vagy megint csak egy futó kalandba botlottál. Most felnyitjuk a szemed és segítünk neked megtalálni az igaz szerelmet.

Kos 

Biztosan szerelmes vagy, mikor úgy érzed képtelen vagy elrejteni az érzelmeidet, és tudod hogy ezen az sem segít, ha megvallod őket. Már attól is izgatott leszel, ha kiválasztottad közelében lehetsz. Igyekszel minél több időt vele tölteni, és nem okoz számodra problémát, hogy bevond olyan kalandokba, amit máskor egyedül élnél meg. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Kedves Kos, ma jól teszi, ha hallgat intuícióira, hiszen számos nehéz helyzetbõl kisegíthetik megérzései. Ma érdemes lesz valami mûvészi dologba fognia, ami nagy kreativitást igényel, mert a csillagok vezetik a kezét és igazán szép alkotások születhetnek a mai, inspirációval teli nap folyamán.

Pénteki Horoszkóp - Amikor az utcákat rója, járjon mindig nyitott szemmel...

Bika

Onnan tudhatod, hogy szerelmes vagy, ha felismered hogy feltétel nélkül bízol a társadban. Amikor szerelmes vagy, képtelen vagy a szokásos távolság megtartására, minél közelebb szeretnéd tudni magadhoz vágyad tárgyát. Nem okoz számodra közel engedni magadhoz, és meg akarod mutatni őt az egész világnak. A környezeted által kapott pozitív visszajelzésnek köszönhetően már biztos vagy abban, hogy ez egy életre szól. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Lehet, hogy az elmúlt idõszakban egy kissé elhanyagolta partnere érzéseit és nem figyelt oda rá kellõképpen. Ezért lehet, hogy egy kissé fagyos otthon a hangulat, de most végre lehetõsége és ideje nyílik, kedves Bika, hogy kiengesztelje párját és végre kettesben töltsenek néhány nyugodt, zavartalan pillanatot.

Ikrek

Biztos lehetsz abban, hogy szerelmes vagy, amikor hosszú távú tervek szövögetésébe kezdesz, és nem csak a mára terjednek a terveid. Úgy érzed, hogy mindent szeretnél tudni ami vele kapcsolatos, a gondolatait, az érzéseit, és nem csak a kíváncsiságod legyőzéséért, hanem azért is hogy teljes mértékben megérthesd őket. Továbbá arra is vágysz, hogy ez az egész kölcsönös legyen. Fontossá válik a stabilitás elérése, ami egy fellángolás esetén még csak fel sem merül benned. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Kedves Ikrek, ön mindig is vonzódott a misztikus dolgok iránt. Ma felkeltheti valami egészen megmagyarázhatatlan az érdeklõdését melybe most ideje is van kicsit mélyebben beleásni. Adja át magát érdeklõdésének és tanulmányozza a metafizika, asztrológia, számmisztika mûködését, hogy ön mégis válaszokat találjon a megválaszolatlan kérdésekre is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: