A legcsodásabb, legkedvezőbb fényszögek állnak össze július 1-jétől az égbolton. Végre bámulatosan harmonikus időszak köszönt a csillagjegyekre. A három szuperkedvező bolygóháromszög az érzelmekre, a szeretetéhségre és a családi összetartásra hat a legkedvezőbben. Szervezz minél több vízparti programot, vagy egyszerűen csak ülj le vízparton és nézd a vizet. A víz az érzelmek szimbóluma, most különösen jótékonyan hat a lelkedre. Minél nagyobb a vízfelület, annál erőteljesebben töltődhetsz fel érzelmileg és lelkileg. A nyár legcsodásabb napjaira július 1-5., július 18-22. és augusztus 1-12. között számíthatsz a horoszkóp szerint.

KOS

Mindhárom bolygóháromszög ingatlan-, illetve családi ügyekben hoz áldást számodra. Mivel a víz az ősbizalom és a hit szimbóluma, jól teszed, ha hagyod magad sodorni. Vagyis nem kell erővel irányítani az eseményeket. Kicsit engedd, hadd történjenek maguktól a dolgok. Meg fogsz lepődni, milyen jól alakulnak, és milyen jóra fordulnak a lehetetlennek tűnő helyzetek is. Persze be kell kalkulálnod, a víz hullámzik, de a bolygóháromszög az asztrológiában a legszuperebb alakzat, garantált a happy end.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

A mai nap nem lesz a helyzet magaslatán, kedves Kos. Lehet, hogy kedvetlenség, de az is lehet, hogy a hirtelen önre törõ rossz közérzet az oka tétlenségének. Ne aggódjon, bármelyikrõl is van szó, egy kis délelõtti lustálkodással mindegyiket elmulaszthatja. Maradjon ágyban egy kicsit tovább a szokásosnál, esetleg csináljon valami igazán pihentetõ, nyugtató dolgot, s meglátja, délutánra megtelik energiával.

BIKA

A vizes bolygóháromszögek nálad a következő életterületeket érintik: utazás, tanulás, vizsgázás – párkapcsolat, szerelem – barátok, szövetségesek, protektorok. Tehát egyértelmű a kép, utazz el a szerelmeddel a barátaidhoz, vagy tanulj a pároddal, és segítséget kapsz egy befolyásos, jóindulatú protektortól. Természetesen ez a háromszög több variációt is kínál és biztos lehetsz benne, mindegyiken áldás lesz. A siker kulcsa, hogy felébreszd magadban a bizakodást és az elvehetetlen derűlátást.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

A Bika, ma, bármennyire is látszólag minden rendben van, a változtatást fontolgatja. Ennek fõ oka az lehet, hogy könnyen úgy érezheti, a jelen környezetben nem képes kiélni kellõképpen kreativitását! Az utat, melyet kitaposott, csakis ön választotta, s, ha úgy érzi, ez nem kielégítõ, akkor inkább most változtasson, minthogy belefásuljon teendõibe. Ön egy olyan személyiség, aki nap, mint nap, hihetetlen módon képes megújulni, így igazán nincs oka kételkedni abban, hogy képes lesz kezelni az eljövendõ változásokat!

IKREK

A zsebedre, a pénztárcádra, a munkádra és a hivatásodra is kihatnak a bolygóháromszögek. A szuper hír szerint a hatás abszolút előnyös. Úgy tűnik, karriered csúcsára juthatsz, ami végre megfelelő jövedelemmel jár. Érdekes módon a vizes jegyekben járó bolygók most nem az észre vagy a szorgalomra alapozott eredményeket hoznak, inkább az érzelmi intelligencia prioritásából adódnak. Vagyis beigazolódik, érdemes mindenkivel jóban lenni. Szerencsére neked nem esik nehezedre közvetlenül viselkedni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Ma különös éberséggel óvja a szívét, kedves Ikrek, mert az könnyen célpontjává válhat a mézes-mázos szavaknak, melyek késõbb annyi fájdalmat okozhatnak. Önre törhet ma érzékenysége, s könnyen úgy érezheti, egyedül, csupaszon bolyong a sötét, rideg világban. Talán az lenne a legjobb, ha egész nap ágyban maradna, vagy legalább is ki se mozdulna megszokott, biztonságot nyújtó életterébõl. Ha mégis kikényszerül, akkor jusson eszébe, ha éberen ügyel az önt körülvevõk rezdüléseire, még idõben gátat vethet a lelki sebzõdésnek!

RÁK

Nagy nyertese vagy mindhárom bolygóháromszögnek. Ugyanis a háromszög egyik csúcsán felváltva a Vénusz, a Merkúr és a Nap égi áldást hoz szó szerint és átvitt értelemben is. A három bolygó egymásnak adja a stafétát, és egyre erősödő pozitív hatással van a közérzetedre, az egészségedre, az életkedvedre, a vállalkozószellemedre és a jövővel kapcsolatos terveidre. Szóval bátran engedd el a fantáziádat, álmodozz, tervezgess, és persze tegyél lépéseket a kivitelezés útján is. Nem kell kapkodnod, de ne halogasd sokáig.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: