A legcsodásabb, legkedvezőbb fényszögek állnak össze július 1-jétől az égbolton. Végre bámulatosan harmonikus időszak köszönt a csillagjegyekre. A három szuperkedvező bolygóháromszög az érzelmekre, a szeretetéhségre és a családi összetartásra hat a legkedvezőbben. Szervezz minél több vízparti programot, vagy egyszerűen csak ülj le vízparton és nézd a vizet. A víz az érzelmek szimbóluma, most különösen jótékonyan hat a lelkedre. Minél nagyobb a vízfelület, annál erőteljesebben töltődhetsz fel érzelmileg és lelkileg. A nyár legcsodásabb napjaira július 1-5., július 18-22. és augusztus 1-12. között számíthatsz a horoszkóp szerint.

KOS

Mindhárom bolygóháromszög ingatlan-, illetve családi ügyekben hoz áldást számodra. Mivel a víz az ősbizalom és a hit szimbóluma, jól teszed, ha hagyod magad sodorni. Vagyis nem kell erővel irányítani az eseményeket. Kicsit engedd, hadd történjenek maguktól a dolgok. Meg fogsz lepődni, milyen jól alakulnak, és milyen jóra fordulnak a lehetetlennek tűnő helyzetek is. Persze be kell kalkulálnod, a víz hullámzik, de a bolygóháromszög az asztrológiában a legszuperebb alakzat, garantált a happy end.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A Kosok fejében ma felmerülhet egy irányváltás ötlete. Könnyen összefuthatnak egy olyan régi, vagy új ismerõssel, aki hamar rádöbbentheti õket, hogy lehet, sokkal jobban tudnák kamatoztatni tehetségüket, ha valami egészen mással foglalkoznának fõállásban. Az is elképzelhetõ, hogy ez a valami, egy teljesen más terület, mint ahol eddig tevékenykedtek, esetleg pont a hobbijuk, vagy saját, már egy jó ideje tervezett vállalkozásuk. Bármelyik lehetõségrõl is legyen szó, érdemes ezen mai felvetéseken komolyan elgondolkodni, hiszen van abban valami, hogy az ember mindig abban a legjobb, ami valóban érdekli, azaz, amit képes teljes szívvel és lélekkel csinálni.

Napi Karmahoroszkóp április 27. hétfő – Természetesen segíts, ahol csak tudsz, ne élj abban a hitben, hogy...

BIKA

A vizes bolygóháromszögek nálad a következő életterületeket érintik: utazás, tanulás, vizsgázás – párkapcsolat, szerelem – barátok, szövetségesek, protektorok. Tehát egyértelmű a kép, utazz el a szerelmeddel a barátaidhoz, vagy tanulj a pároddal, és segítséget kapsz egy befolyásos, jóindulatú protektortól. Természetesen ez a háromszög több variációt is kínál és biztos lehetsz benne, mindegyiken áldás lesz. A siker kulcsa, hogy felébreszd magadban a bizakodást és az elvehetetlen derűlátást.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A mai napon erõs érzések dúlhatnak a Bikában, olyannyira, hogy ugyanolyan, már-már túlzó vehemenciával lesz képes lereagálni egy háborús fotót, mint egy, a küszöbön bukdácsoló kiscicát. Nem szabad ennyire szélsõségesen érzékenynek lennie, különben a túlzott empátia által teljesen megkeseredhetnek mindennapjai a világ szörnyûségeitõl, s, ne feledje, azzal csak ront a helyzeten, ha szomorúsága által ön is áldozatává, s így részévé válik a rossz dolgoknak. Az efféle impulzusok inkább erõsítsék, s merítsen ihletet és motivációt belõlük, hogy hol és hogyan segíthetne, hogy jobbá, szebbé tegye a világot, legyen szó bármíly apróságról is, amit mindezért tehet. Ön értékes ember és igenis sokat dobhat a latba munkálkodása egy szebb jövõért!

IKREK

A zsebedre, a pénztárcádra, a munkádra és a hivatásodra is kihatnak a bolygóháromszögek. A szuper hír szerint a hatás abszolút előnyös. Úgy tűnik, karriered csúcsára juthatsz, ami végre megfelelő jövedelemmel jár. Érdekes módon a vizes jegyekben járó bolygók most nem az észre vagy a szorgalomra alapozott eredményeket hoznak, inkább az érzelmi intelligencia prioritásából adódnak. Vagyis beigazolódik, érdemes mindenkivel jóban lenni. Szerencsére neked nem esik nehezedre közvetlenül viselkedni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyûrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és terhektõl!

RÁK

Nagy nyertese vagy mindhárom bolygóháromszögnek. Ugyanis a háromszög egyik csúcsán felváltva a Vénusz, a Merkúr és a Nap égi áldást hoz szó szerint és átvitt értelemben is. A három bolygó egymásnak adja a stafétát, és egyre erősödő pozitív hatással van a közérzetedre, az egészségedre, az életkedvedre, a vállalkozószellemedre és a jövővel kapcsolatos terveidre. Szóval bátran engedd el a fantáziádat, álmodozz, tervezgess, és persze tegyél lépéseket a kivitelezés útján is. Nem kell kapkodnod, de ne halogasd sokáig.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: