Eltűnődtél már azon, vajon mi lehet az életed valódi értelme? Az asztrológia szerint minden csillagjegy szeme előtt egyedi cél lebeg, amely összefüggésben áll a négy alapelemmel. Nos, vajon mi lehet a te életcélod? Kiderül az izgalmas horoszkópból.        

Kos: felérni a csúcsra

A Kos eleme a tűz, ezért nem véletlen, hogy mindig és mindenben a fejlődés, az előremenetel lebeg a szeme előtt. Ha azt mondod neki, nem lehetséges, bebizonyítja, igenis lehet. Legyen szó bármilyen témáról, az élet bármilyen területéről, a Kos azonnal beleveti magát, és addig nem nyugszik, amíg el nem végezte a kitűzött feladatot. Nem olyan fából faragták, hogy ölbe tett kézzel várjon, amíg a dolgok majd maguktól megoldódnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma meglehetõsen nagy erõfeszítéseket tehet annak érdekébe, hogy átadja másoknak a tudását, vagy megossza velük álláspontját, gondolatait, ám mégis elõfordulhat, hogy ez most nem sikerül valami jól. Ha így is lenne, ne csüggedjen egy percig sem, kedves Kos, legalább megpróbálta. Rázza meg magát és felejtse is el a történteket!

Bika: állandóság

A Bika eleme a föld, ezért egész életét az építkezésnek szenteli, legyen szó munkáról, családról, az élet bármely területéről. Párkapcsolatában a harmóniára törekszik, egyúttal nyugodt légkört teremtsen a párja és önmaga számára. Nem szereti, ha bármilyen gond „belerondít” az idilli hangulatba. Fontos számára az anyagi anyagi biztonság, ezért a költekezés sosem lesz a legfőbb célja. Az állandóságra, stabilitásra törekszik egész életében.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Amennyiben ma anyagi, esetleg szakmai természetû problémái adódnának, kedves Bika, úgy mindenképpen törekedjen arra, hogy a megoldás keresésében, mindvégig objektív tudjon maradni, mert most csakis ez vezet el a sikerhez! Alkalmasint, érdemes más perspektívából is ránéznie a dolgokra, ha úgy érzi, elakadt valamiben.

Ikrek: boldog és vidám világ

Az Ikrek levegő jegy, a kommunikáció szakértője. Nemcsak remek hallgató, hanem nagyszerű előadó is. Mondanivalójával azonnal elnyeri a többiek szimpátiáját. Remekül érzi magát, ha másokkal trollkodhat, amikor szellemes megjegyzéseket tehet, felkeltve magára mások figyelmét. Ő az, aki boldog, vidám világot szeretne önmaga körül látni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma valakivel, vagy valakikkel, véleménykülönbsége alakul ki, s legszívesebben kijönne a sodrából, azonban, ezt most semmiképpen se tegye, különben azzal csak ellenlábasai kezére játszik. Õrizze meg a hidegvérét, s szellemileg, valamint erkölcsileg emelkedjen rajtuk felül, mintsem hangos szóval, akkor viszont könnyû gyõzelmet arathat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: