Be kell vallanunk, hogy a szerelem egy csodálatos, felfokozott érzelmi állapot, és ez az állapot sajnos időnként egészen szokatlan tettekre sarkall. Valószínűleg nem létezik olyan ember a világon, aki még nem követett el semmilyen baromságot a szerelem nevében. 

Na lássuk, mi jellemző a csillagjegyekre!

Erre vágynak a legjobban a csillagjegyek

Kos 

A Kos sajnos nagyon gyorsan beleugrik egy kapcsolatban, anélkül hogy megbizonyosodna arról, hogy ezt a számára megfelelő emberrel teszi. Amilyen gyorsan beleszeret valakibe, ugyanolyan gyorsan ki is szeret az illetőből, és lelép. A Kos érzelmei hevesek, gyorsak, pusztítóak, és a legritkábban tartanak sokáig. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Bika 

A Bika sajnos túl odaadó. Amikor szerelmes lesz, minden energiáját és idejét a társának szenteli. Ezt később természetesen megbánja. Minden alkalommal, amikor csalódik, elhatározza, hogy ilyet többé nem tesz, de valószínű hogy nem tudja betartani, hiszen számára az a természetes, hogy teljes mértékben átadja magát a kapcsolatnak. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

Ikrek 

Az Ikrek sajnos teljesen azonosul a partnerével. Ez azt jelenti, hogy meghazudtolja önmagát, és mindenben a társát követi. Annyira érdekli a párja, az új személy az életében, hogy teljesen megfeledkezik önmagáról, és csak a társára figyel. Elhanyagolja a barátait, a hobbijait, a saját érdeklődését, sőt önmagát is hogy a párjával lehessen, hogy neki megfeleljen. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: