Be kell vallanunk, hogy a szerelem egy csodálatos, felfokozott érzelmi állapot, és ez az állapot sajnos időnként egészen szokatlan tettekre sarkall. Valószínűleg nem létezik olyan ember a világon, aki még nem követett el semmilyen baromságot a szerelem nevében. 

Na lássuk, mi jellemző a csillagjegyekre!

Holnapi karma horoszkóp július 14. – Skorpió, Halak, Ikrek, Mérlegek, Szüzek, Bakok ez a ti napotok lesz!

Kos 

A Kos sajnos nagyon gyorsan beleugrik egy kapcsolatban, anélkül hogy megbizonyosodna arról, hogy ezt a számára megfelelő emberrel teszi. Amilyen gyorsan beleszeret valakibe, ugyanolyan gyorsan ki is szeret az illetőből, és lelép. A Kos érzelmei hevesek, gyorsak, pusztítóak, és a legritkábban tartanak sokáig. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma sokat lendíthet kapcsolatai elmélyítésén, feltéve, hogy türelemmel és megértéssel viszonyul a környezetében élõkhöz. Türelme igen kifizetõdõ lehet, hiszen, ha érdemben végighallgatja mások bajait, s kellõ bölcselettel reagálja le azokat, sokat segít másoknak, akik ezt nagyon is értékelni fogják. Csak arra az egyre érdemes ügyelnie, hogy ne hamarkodja el véleményét, amíg nem ismeri az egész történetet, nehogy, a teljes sztori ismeretének híján téves következtetéseket vonjon le, s ezzel ?rossz? tanácsot adjon. Könnyen megeshet ma, hogy egy valakirõl olyas valamit tud meg, ami egészen meglepi, sõt, egyenesen ámulatba ejti!

Bika 

A Bika sajnos túl odaadó. Amikor szerelmes lesz, minden energiáját és idejét a társának szenteli. Ezt később természetesen megbánja. Minden alkalommal, amikor csalódik, elhatározza, hogy ilyet többé nem tesz, de valószínű hogy nem tudja betartani, hiszen számára az a természetes, hogy teljes mértékben átadja magát a kapcsolatnak. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma a Bika gondolatai fõként az otthoni dolgok elrendezése, illetõleg az anyagiak irányába járhat. Érdemes alaposan átgondolnia, hogyan is oldja meg az említett területeken jelentkezõ, esetleges problémákat, hiszen ehhez most nagy segítséget nyújtanak a csillagok! A mai napon ez irányba hozott döntései sokat javíthatnak, esetleg ronthatnak a helyzeten, úgyhogy ne kapkodja el a döntéshozatalt. Ma párja egy igen furcsa kéréssel állhat elõ, ám érdemes pozitívan fogadnia a dolgot, hiszen ezzel akár egy teljesen új világba sodródhat!

Ikrek 

Az Ikrek sajnos teljesen azonosul a partnerével. Ez azt jelenti, hogy meghazudtolja önmagát, és mindenben a társát követi. Annyira érdekli a párja, az új személy az életében, hogy teljesen megfeledkezik önmagáról, és csak a társára figyel. Elhanyagolja a barátait, a hobbijait, a saját érdeklődését, sőt önmagát is hogy a párjával lehessen, hogy neki megfeleljen. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A megbízhatóság és a stabilitás ma kulcsszerepet játszhat életében, kedves Ikrek. A mai nap folyamán végre alkalma nyílhat arra, hogy mindenkinek bizonyítsa rátermettségét, alkalmasságát egy-egy feladatra. Eme lenyûgözõ teljesítménye jórészt annak is lehet köszönhetõ, hogy ön rugalmasabb és kreatívabb bizonyos területeken, mint munkatársai, akik csak bizonyos sablonok mentén képesek haladni. Mivel az elismerés azonban egész biztosan nem marad el, most érdemes harcolnia a sikerért, ügyet se vetve arra, hogy kit mos le ezzel a pályáról!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: