Be kell vallanunk, hogy a szerelem egy csodálatos, felfokozott érzelmi állapot, és ez az állapot sajnos időnként egészen szokatlan tettekre sarkall. Valószínűleg nem létezik olyan ember a világon, aki még nem követett el semmilyen baromságot a szerelem nevében. 

Na lássuk, mi jellemző a csillagjegyekre!

A 3 leghűtlenebb és a 3 leghűségesebb csillagjegy

Kos 

A Kos sajnos nagyon gyorsan beleugrik egy kapcsolatban, anélkül hogy megbizonyosodna arról, hogy ezt a számára megfelelő emberrel teszi. Amilyen gyorsan beleszeret valakibe, ugyanolyan gyorsan ki is szeret az illetőből, és lelép. A Kos érzelmei hevesek, gyorsak, pusztítóak, és a legritkábban tartanak sokáig. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Könnyen megtapasztalhatja ma, hogy bizony, önnek is vannak fizikai korlátai, kedves Kos. Mivel kár és nem is túl bölcs szembemenni a természettel, felejtse is el a túlzó teljesítményt, inkább törekedjen egyfajta harmóniára, lüktetésre a teendõ között, akkor sokkal messzebbre is juthat!

Bika 

A Bika sajnos túl odaadó. Amikor szerelmes lesz, minden energiáját és idejét a társának szenteli. Ezt később természetesen megbánja. Minden alkalommal, amikor csalódik, elhatározza, hogy ilyet többé nem tesz, de valószínű hogy nem tudja betartani, hiszen számára az a természetes, hogy teljes mértékben átadja magát a kapcsolatnak. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Ma úgy tûnhet, hogy a megszokottnál is nagyobb önön a teher, kedves Bika. A szokásos feladatain kívül bizony egyéb teendõi is akadnak, amivel, lehet, hogy nehezen tud megbirkózni. Ne habozzon, ha teheti, kérjen segítséget, hogy aztán annál több idõt tudjon családjával tölteni.

Ikrek 

Az Ikrek sajnos teljesen azonosul a partnerével. Ez azt jelenti, hogy meghazudtolja önmagát, és mindenben a társát követi. Annyira érdekli a párja, az új személy az életében, hogy teljesen megfeledkezik önmagáról, és csak a társára figyel. Elhanyagolja a barátait, a hobbijait, a saját érdeklődését, sőt önmagát is hogy a párjával lehessen, hogy neki megfeleljen. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Kedves Ikrek, ma romantikus kedvében van, így nagyon jól esne önnek, ha párja elcsábítaná. Vigyázzon, valószínûleg nem gondolatolvasó, így nem biztos, hogy egybõl rájön leghõbb kívánságára. Adjon neki bátorító és egyértelmû jelzéseket, esetleg nem árthat egy kis gyertyafény, vagy egy illatos, habos fürdõ és már csak várnia kell, hogy kedvese is romantikus hangulatba jöjjön.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: