Ikrek

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A megbízhatóság és a stabilitás ma kulcsszerepet játszhat életében, kedves Ikrek. A mai nap folyamán végre alkalma nyílhat arra, hogy mindenkinek bizonyítsa rátermettségét, alkalmasságát egy-egy feladatra. Eme lenyûgözõ teljesítménye jórészt annak is lehet köszönhetõ, hogy ön rugalmasabb és kreatívabb bizonyos területeken, mint munkatársai, akik csak bizonyos sablonok mentén képesek haladni. Mivel az elismerés azonban egész biztosan nem marad el, most érdemes harcolnia a sikerért, ügyet se vetve arra, hogy kit mos le ezzel a pályáról!

Tipikus példája annak, amikor nem tudja valaki elhinni, hogy rajta kívül másnak is igaza lehet. Irigy és önző néha, ha azt látja, hogy valaki majdnem olyan jó, mint ő, igyekszik mindenben megakadályozni, hogy ne jusson tovább. Bosszantó tud lenni, amikor elmondja a markáns véleményét, hiszen akkor is így tesz, ha más nem kérdezi. Szeret az áldozat fényében díszelegni, mellyel hamar maga ellen fordítja a környezetét. Változtass, nincs olyan, hogy valakin nem lehet javítani. 

Nem bízol a párodban? Nézd meg mit mond csillagjegye a hűségéről!

Szűz

Állandóan kritizál, és bírál. Kemény mondatokat vág a másik fejéhez, ha úgy látja, hogy bántani akarják. Ha nem felejti el ezt a viselkedést, akkor elfelejtheti nemcsak a barátait, hanem a rokonait is. Nehezen alakít ki hosszútávú kapcsolatotokat, mire észbe kap már elrohant mellette az élet. A karma már megmutatta párszor, hogy ez nem a jó irány, itt az ideje, hogy segítséget kérj, akár egy szerettedtől is, aki megmondja, mi a baj. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A mindennapi rutin ma némi fejfájást okozhat önnek, kedves Szûz. Ne hagyja azonban, hogy legyûrjék a problémák! Használja kiváló problémamegoldó, és kommunikációs képességét, akkor hamarabb legyûrheti az akadályokat. Ha mindez által sikerül meglátnia a megoldási lehetõségeket, szinte játszi könnyedséggel oldhatja ki a Gordiuszi csomót! Ne legyenek kétségei, hisz, ha valaki, hát ön az, aki akkor is átlát a káoszon, ha mások már rég eltévedtek a labirintusban...

Skorpió

Kissé paranoiás, erős megfelelési kényszere van. Nem barátkozik azokkal, akik nem úgy gondolkodnak, mint ő. Ez rossz tulajdonság, hiszen lehet, hogy épp egy remek ötletet nem hallgatsz meg azért, mert önfejű vagy. Nagyon erős személyiség, ha kell, nyíltan megmondja a véleményét az ellenfelének. Kissé pesszimista, mellyel könnyedén felbosszantja a szeretteit. Ugye te sem szeretnéd, ha nem beszélnének veled a családtagjaid. Hidd el, a változás nem olyan nehéz, mint elsőre tűnik. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma a legfontosabb, hogy elemezze, mérlegelje az eddigi kiadásait. Sok apró momentumra lehet figyelmes, melyeken keresztül túlfolyhattak bevételei, így ma ideje elkezdeni e likviditási réseket betömni. Azért is érdemes ma ezen munkálkodnia, mert eme materiális felismeréseket nagyban segítheti az univerzum, ugyanis igen nagy mennyiségû éles látást és objektivitást közvetít ma ön felé. Ami családi életét illeti, ma nagy tervek megvalósításába foghat szeretteivel, amit nagyon fog élvezni!