Ikrek

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

Tipikus példája annak, amikor nem tudja valaki elhinni, hogy rajta kívül másnak is igaza lehet. Irigy és önző néha, ha azt látja, hogy valaki majdnem olyan jó, mint ő, igyekszik mindenben megakadályozni, hogy ne jusson tovább. Bosszantó tud lenni, amikor elmondja a markáns véleményét, hiszen akkor is így tesz, ha más nem kérdezi. Szeret az áldozat fényében díszelegni, mellyel hamar maga ellen fordítja a környezetét. Változtass, nincs olyan, hogy valakin nem lehet javítani. 

Szűz

Állandóan kritizál, és bírál. Kemény mondatokat vág a másik fejéhez, ha úgy látja, hogy bántani akarják. Ha nem felejti el ezt a viselkedést, akkor elfelejtheti nemcsak a barátait, hanem a rokonait is. Nehezen alakít ki hosszútávú kapcsolatotokat, mire észbe kap már elrohant mellette az élet. A karma már megmutatta párszor, hogy ez nem a jó irány, itt az ideje, hogy segítséget kérj, akár egy szerettedtől is, aki megmondja, mi a baj. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Skorpió

Kissé paranoiás, erős megfelelési kényszere van. Nem barátkozik azokkal, akik nem úgy gondolkodnak, mint ő. Ez rossz tulajdonság, hiszen lehet, hogy épp egy remek ötletet nem hallgatsz meg azért, mert önfejű vagy. Nagyon erős személyiség, ha kell, nyíltan megmondja a véleményét az ellenfelének. Kissé pesszimista, mellyel könnyedén felbosszantja a szeretteit. Ugye te sem szeretnéd, ha nem beszélnének veled a családtagjaid. Hidd el, a változás nem olyan nehéz, mint elsőre tűnik. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!