Ikrek

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma valakivel, vagy valakikkel, véleménykülönbsége alakul ki, s legszívesebben kijönne a sodrából, azonban, ezt most semmiképpen se tegye, különben azzal csak ellenlábasai kezére játszik. Õrizze meg a hidegvérét, s szellemileg, valamint erkölcsileg emelkedjen rajtuk felül, mintsem hangos szóval, akkor viszont könnyû gyõzelmet arathat!

Tipikus példája annak, amikor nem tudja valaki elhinni, hogy rajta kívül másnak is igaza lehet. Irigy és önző néha, ha azt látja, hogy valaki majdnem olyan jó, mint ő, igyekszik mindenben megakadályozni, hogy ne jusson tovább. Bosszantó tud lenni, amikor elmondja a markáns véleményét, hiszen akkor is így tesz, ha más nem kérdezi. Szeret az áldozat fényében díszelegni, mellyel hamar maga ellen fordítja a környezetét. Változtass, nincs olyan, hogy valakin nem lehet javítani. 

Szűz

Állandóan kritizál, és bírál. Kemény mondatokat vág a másik fejéhez, ha úgy látja, hogy bántani akarják. Ha nem felejti el ezt a viselkedést, akkor elfelejtheti nemcsak a barátait, hanem a rokonait is. Nehezen alakít ki hosszútávú kapcsolatotokat, mire észbe kap már elrohant mellette az élet. A karma már megmutatta párszor, hogy ez nem a jó irány, itt az ideje, hogy segítséget kérj, akár egy szerettedtől is, aki megmondja, mi a baj. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma meglehetõsen sok minden változhat ön körül, kedves Szûz, s némely változás ráadásul, eleinte kissé nyugtalanító lehet, ám higgye el, valójában nincs miért aggódnia, sõt, kifejezetten jó irányt vehetnek végül a dolgok! Használja kreativitását az új kihívásokkal szembeni helytállása során, akkor nem csak nagy sikereket érhet el, hanem munkássága is úttörõ és példamutató lehet majd mások számára!

Skorpió

Kissé paranoiás, erős megfelelési kényszere van. Nem barátkozik azokkal, akik nem úgy gondolkodnak, mint ő. Ez rossz tulajdonság, hiszen lehet, hogy épp egy remek ötletet nem hallgatsz meg azért, mert önfejű vagy. Nagyon erős személyiség, ha kell, nyíltan megmondja a véleményét az ellenfelének. Kissé pesszimista, mellyel könnyedén felbosszantja a szeretteit. Ugye te sem szeretnéd, ha nem beszélnének veled a családtagjaid. Hidd el, a változás nem olyan nehéz, mint elsőre tűnik. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma kissé meggyûlhet a baja az anyagiakkal, kedves Skorpió, aminek fõ oka mozgalmas mindennapjaiban keresendõ, melyek során, a sok ide-oda rohangálás közepette, képtelen észben, s ez által kordában tartani a napi költéseit. A legjobb módszer eme effektus ellensúlyozására, ha otthonról indulva, csakis annyi pénzt vesz aktuálisan magához, amennyit arra a napra szán, s akkor biztosan nem költhet majd többet a megengedettnél. Tegyen egy próbát ezzel az egyszerû módszerrel, hátha beválik!