Kétségtelen, hogy egyesek sokkal gyerekesebbek, mint mások, azonban mindenkiben van olyan tulajdonság, ami nem kifejezetten felnőttes. Ahogy a leglinkebb illető is képes éretten viselkedni ha a helyzet megkívánja, úgy a legkomolyabb személy is tud éretlen lenni olykor. Horoszkópunk választ ad arra, hogy melyik a leggyerekesebb tulajdonságunk.

Kos – Hisztis vagy

A Kos domináns jegy és hozzászokott, hogy legtöbbször meg is kapja, amit akar. Amikor azonban valaki nemet mond, tüzes személyiséged előtör és hajlamos vagy előadni egy kiadós hisztit. A benned élő toporzékoló gyerek sokszor okoz gondot környezetednek. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

A mai napon mindenképpen ódzkodjon attól, hogy bármire is elsõre igent mondjon, ugyanis most szinte biztos, hogy rosszul döntene, hisz, sokszor oly kiváló érzékei, ma hajlamosak lehetnek megcsalni. Bármit is hall, vagy tapasztal tehát a nap folyamán, ha lehet, inkább semmit se reagáljon rá, amíg nem biztos abban, hogy késõbb nem fogja megbánni döntését. Ha viszont ez utóbbi akárcsak egy kicsit is kétséges, akkor aludjon rá egyet, s lehet, másnap már mindent egészen másképpen fog látni.

Lebuktál! Erről hazudsz a leggyakrabban a csillagjegyed szerint

Bika – Sznob vagy

A Bika felettébb érdekes személyiség, hiszen a zodiákus egyik legjózanabb jegye, aki mindig két lábbal áll a földön. Nem szereted a felszínességet, de ennek ellenére nem tudsz ellenállni drága holmiknak és kényeztető élvezeteknek, ezért mondhatni egy kicsit sznob vagy. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

Ma egy meglehetõsen új rezonanciaszintre emelkedhet személyisége, ami alapvetõen változtathatja meg bizonyos dolgokkal kapcsolatban világnézetét. Ne ijedjen meg ettõl a hirtelen jött, belsõ változástól! Az ember személyiségét életében szinte folyamatosan formálják a körülötte zajló események, melyek idõnként kisebb, nagyobb változásokat indukálnak, s az ön esetében, kedves Bika, most pont ez utóbbi történt.

Ikrek – Pletykás vagy

Az Ikrek mindig a buli központja, mindig van mondanivalója és kellemes társaság, azonban van ennek egy árnyoldala is, ugyanis sokszor úgy jár a szád, hogy észre sem veszed. Nem vagy rosszindulatú, de nem gondolsz bele, hogy amit másokról mondasz a hátuk mögött, az visszajuthat hozzájuk és esetleg rosszul esik nekik.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

A mai napon kifejezett fogékonyságot mutathat elméje az új információk befogadása iránt, így érdemes lenne a napot valami olyasmivel töltenie, amihez most nagy hasznát venné eme páratlan szellemi aktivitásának. Olvasson, tanuljon, esetleg tanulmányozzon valamit, amivel mostanában sehogy sem boldogult, mert annyi biztos, hogy ma bármirõl is legyen szó, hipp-hopp, minden menni fog, mint a karikacsapás!

Rák – Sértődékeny vagy

A Rák a zodiákus egyik legempatikusabb és legkedvesebb jegye, akiből árad a szeretet. Általában ezért is jó a társaságodban lenni, de ez az érzelmesség azzal jár, hogy a legapróbb dolog is merőben befolyásolja a hangulatod. Ilyenkor nem osztod meg másokkal, hogy valami bajod van, hanem hajlamos vagy sértődötten elvonulni. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

Bárhol is töltse a mai napot, az már biztos, hogy nem fog unatkozni, kedves Rák! Ennek fõként az lehet az oka, hogy, ha valamikor, hát most igen intenzíven zajlani fog ön körül az élet, így egy perc nyugta sem lesz szinte az egész nap folyamán, ugyanakkor azt is érdemes megjegyezni, hogy legyen bármily hektikus is a mai nap, minden bizonnyal kielégítõ és szórakoztató lesz, az biztos! Készüljön és élvezze a nyüzsgést és az életet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: