Ha tudod mit szeretnek az egyes csillagjegyek szülöttei és azt is tudod, hogy mitől másznak a falra, akkor a jövendőbeli párod megtalálása és meghódítása is sokkal egyszerűbb feladat lesz.

Kos

Ha úgy flörtölsz vele, hogy nyitva tartja az ajtót de csak kis bókokkal kedveskedsz neki, akkor nem fogja komolyan venni a jelzéseidet. Csak azt fogja gondolni, hogy egy kedves, nagylelkű ember vagy, aki mindenkivel így bánik. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Könnyen megtapasztalhatja ma, hogy bizony, önnek is vannak fizikai korlátai, kedves Kos. Mivel kár és nem is túl bölcs szembemenni a természettel, felejtse is el a túlzó teljesítményt, inkább törekedjen egyfajta harmóniára, lüktetésre a teendõ között, akkor sokkal messzebbre is juthat!

Napi Karmahoroszkóp május 14. – A Bika párja elárulja titkát, a Rákok pihenjenek, a...

Bika

Ha vele flörtölsz és szarkasztikus vagy, minden apró dologgal ugratod, nem fogja felvenni a jeleidet. Azt fogja hinni hogy csak szivatod.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Ma úgy tûnhet, hogy a megszokottnál is nagyobb önön a teher, kedves Bika. A szokásos feladatain kívül bizony egyéb teendõi is akadnak, amivel, lehet, hogy nehezen tud megbirkózni. Ne habozzon, ha teheti, kérjen segítséget, hogy aztán annál több idõt tudjon családjával tölteni.

Ikrek

Ha vele flörtölsz, és szándékosan több figyelmet fordítasz másra, azzal a szándékkal hogy féltékennyé tedd, akkor nem fog komolyan venni téged. Azt fogja hinni, hogy mások jobban érdekelnek téged, ezért nem érdemes veled foglalkozni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Kedves Ikrek, ma romantikus kedvében van, így nagyon jól esne önnek, ha párja elcsábítaná. Vigyázzon, valószínûleg nem gondolatolvasó, így nem biztos, hogy egybõl rájön leghõbb kívánságára. Adjon neki bátorító és egyértelmû jelzéseket, esetleg nem árthat egy kis gyertyafény, vagy egy illatos, habos fürdõ és már csak várnia kell, hogy kedvese is romantikus hangulatba jöjjön.

Rák

Ha úgy flörtölsz vele, hogy a szoba másik végéből bámulod, és reménykedsz hogy ő teszi meg az első lépést, nem fogja érzékelni a jeleket. Azt fogja hinni, hogy valami a fogai közé ragadt, vagy valami baj van a ruhájával.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

A mai egy, a döntéseit tekintve, szélsõséges nap lehet az ön számára, kedves Rák. Szeretne a végére járni felgyülemlett teendõinek, de másrészrõl szívesen lustálkodna is egész álló nap. Sajnos személyisége olyan, hogy, ha nem használja ki idejét valami hasznosra, bizony hamar elkapja a tétlenség érzése. Engedjen hát érzéseinek és intézze dolgait, addig, amíg bele nem fárad, és aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: