Ha tudod mit szeretnek az egyes csillagjegyek szülöttei és azt is tudod, hogy mitől másznak a falra, akkor a jövendőbeli párod megtalálása és meghódítása is sokkal egyszerűbb feladat lesz.

Kos

Ha úgy flörtölsz vele, hogy nyitva tartja az ajtót de csak kis bókokkal kedveskedsz neki, akkor nem fogja komolyan venni a jelzéseidet. Csak azt fogja gondolni, hogy egy kedves, nagylelkű ember vagy, aki mindenkivel így bánik. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-08)

A mai egy igen termékeny napnak ígérkezik, feltéve, hogy éberen nyitva tartja a szemét, s ügyel a felmerülõ lehetõségek megragadására. Ne ódzkodjon az új kihívásoktól! Ön kiváló képességekkel rendelkezik, éljen hát velük, s tesztelje, mire képes! Meg fog lepõdni a végeredményen! Igyekezzen ne abból kiindulni, mások meddig jutnak, hiszen, ön teljesen más világlátással rendelkezik. Bízzon magában, s vágjon neki bátran az eljövendõknek.

Egy dolog, ami az egész évedet elrontja: erre vigyázz idén a csillagjegyed alapján

Bika

Ha vele flörtölsz és szarkasztikus vagy, minden apró dologgal ugratod, nem fogja felvenni a jeleidet. Azt fogja hinni hogy csak szivatod.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-08)

Ma úgy érzi, végre halad is a munkával. Ennek fõ oka az lehet, hogy ma feltehetõleg sikerül végeznie egy-két projekttel, vagy nagyobb részmunka folyamattal. Miután több órán keresztül ügyködik egy probléma megoldásán, áttörõ sikereket érhet el. A mai nap remek példa lehet arra, hogy ön valójában mire is képes, ha egy kicsit kilép a komfortzónájából. Ki tudja, talán gyakrabban kéne ezt tennie!

Ikrek

Ha vele flörtölsz, és szándékosan több figyelmet fordítasz másra, azzal a szándékkal hogy féltékennyé tedd, akkor nem fog komolyan venni téged. Azt fogja hinni, hogy mások jobban érdekelnek téged, ezért nem érdemes veled foglalkozni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-08)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Ikrek! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Rák

Ha úgy flörtölsz vele, hogy a szoba másik végéből bámulod, és reménykedsz hogy ő teszi meg az első lépést, nem fogja érzékelni a jeleket. Azt fogja hinni, hogy valami a fogai közé ragadt, vagy valami baj van a ruhájával.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-08)

Kissé kevésnek érezheti a mai napi inspirációit, illetõleg motivációját ahhoz, hogy érdemben haladjon, mégis, ne hagyja, hogy mindez visszarettentse attól, hogy bármilyen nagy projekt végrehajtásába belevágjon, vagy folytassa azt. Ha ragaszkodik terveihez és bízik önmagában, akkor ma, minden nehézség ellenére, nagy eredményeket tehet le az asztalra. A mai napon érzelmi élete is elõtérbe kerülhet, ami, fõleg az este folyamán, meglehetõs izgalmakat hozhat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: