Ha tudod mit szeretnek az egyes csillagjegyek szülöttei és azt is tudod, hogy mitől másznak a falra, akkor a jövendőbeli párod megtalálása és meghódítása is sokkal egyszerűbb feladat lesz.

Kos

Ha úgy flörtölsz vele, hogy nyitva tartja az ajtót de csak kis bókokkal kedveskedsz neki, akkor nem fogja komolyan venni a jelzéseidet. Csak azt fogja gondolni, hogy egy kedves, nagylelkű ember vagy, aki mindenkivel így bánik. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-17)

Kedves Kos, ma úgy érezheti, hogy sûrû ködben tapogatózik. Gondolatai, tettei közel sem tiszták, harmonikusak. Valahogy ma nem tudja életét katonás rendbe szedni, bármennyire is töri magát. Munkájában a szembe jövõ megoldandó feladatokkal is inkább csak birkózik, minthogy megoldja õket. Ne aggódjon, néha bizony annyi a feladat, hogy átláthatatlannak tûnik a teendõk rengetege. Próbálja meg átvészelni a napot, s a nagy döntéseket inkább halassza holnapra.

Ennek a 5 csillagjegynek mindig lesz pénze! Nekik sosem lesznek anyagi gondjaik...

Bika

Ha vele flörtölsz és szarkasztikus vagy, minden apró dologgal ugratod, nem fogja felvenni a jeleidet. Azt fogja hinni hogy csak szivatod.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-17)

Megérzései a közelgõ dolgokat tekintve helyesnek bizonyulhatnak. Fõként rossz elõérzetei azok, amik ma igencsak elõtérbe kerülhetnek és lehet, hogy be is bizonyosodhatnak. Döntéseiben és tetteiben is hallgasson elsõsorban önmagára, mert késõbb ez lesz az ön számára a legkifizetõdõbb, még akkor is, ha most úgy tûnhet mások jobban látják a helyzetet.

Ikrek

Ha vele flörtölsz, és szándékosan több figyelmet fordítasz másra, azzal a szándékkal hogy féltékennyé tedd, akkor nem fog komolyan venni téged. Azt fogja hinni, hogy mások jobban érdekelnek téged, ezért nem érdemes veled foglalkozni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-17)

Munkájában bizonytalanság támadhat, kedves Ikrek. Lehet, rég óta dolgozik mostani helyén, ám ennek ellenére is történhetnek olyan, ön felett álló dolgok, melyek kétségessé tehetik jövõjét. Most lehet itt az ideje, hogy megmutassa, ha rákapcsol, mire képes igazán. Tartson ki, a nap végére kiderül milyen irányba megy tovább az élet.

Rák

Ha úgy flörtölsz vele, hogy a szoba másik végéből bámulod, és reménykedsz hogy ő teszi meg az első lépést, nem fogja érzékelni a jeleket. Azt fogja hinni, hogy valami a fogai közé ragadt, vagy valami baj van a ruhájával.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-17)

Egy közeli barátja, esetleg kedvese mostanában nagy változásokon mehet át, mely hatására, úgy tûnik, lemarad ön mögött. Ez közös vállalkozásukra, esetleges jövõbeli terveiket nézve pedig igencsak kiszámíthatatlanná teszi kettejük közös helyzetét. Ez lehet átmeneti állapot is, de valóban érdemes lenne elgondolkodnia, hogy van-e jövõje kapcsolatuknak.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: