Ez a hónap a Merkúr hónapja, ami minden csillagjegynek mást jelent. Ez azonban biztos, ha épp nagy változások előtt állsz, költözöl, munkahelyet választ vagy épp házasodni készülsz, akkor jó az időzítés, ne izgulj, minden rendben lesz. Lássuk egyesével, hogy mi vár rád a szeptember beköszöntével!

Oroszlán

Az elmúlt hónapok zűrös időszakait követően a csillagok szerint végre megnyugodhatsz. Nincs értelme tovább magadban tartogatni a titkaidat, főleg, ha ezek érzelmi jellegűek, hidd el, nagy kő fog leesni a válladról, ha végre kiadod magadból, ami benned van.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

Ma könnyen ismét a zajló események kellõs közepén találhatja magát, ami által igencsak sok múlhat önön. Eme pozícióban remekül érzi magát, hisz nincs is jobb annál, amikor az ember tudja, hogy számít, s hogy fontos része a csapatnak! Az élvezetes tevékenykedés után aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés is, melyet most érdemes egy nyüzsgõ, központi helyre szerveznie, s mindenkit invitálnia rá, aki csak számít.

Így illenek össze, vagy egyáltalán nem, a Halakkal a csillagjegyek

A hónap második felében az anyagi ügyekről átterelődik a fókusz a kapcsolataidra, amitől sokkal szabadabb és kreatívabb leszel akár a hobbik vagy a művészetek terén is.

Tipp: Lepd meg magad valami kényelmes otthoni bútorral vagy kiegészítővel, ami feledteti veled az előző zűrös hónapokat és kényeztet az egyre hűvösödő napokon és estéken.

Rák

Az előző hónapok, illetve a hónap elején sújtó anyagi gondok végre elhalványulnak, ezzel együtt az önbizalmad viszont napról-napra nő. Ezen a hétvégén a csillagok állása alapján érdemes valami olyasmibe belevágni, amiről már régóta álmodozol, amit régóta tervezgetsz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

Ma fejében úgy zsonghatnak a gondolatok, akár egy méhkas, kedves Rák, s így szinte képtelen lesz majd az egész nap folyamán érdemben egy dologra koncentrálni. Talán azonban most nem is ez lenne a leghatékonyabb módja az eredményes haladásnak, hanem éppen az, hogy szárnyaló gondolatai bõségesen ellátják praktikusabbnál-praktikusabb, jobbnál-jobb ötletekkel és ez egyenesen fantasztikus. Ne nyomja el eme kivételes fantáziát, hanem használja, s messzire juthat!

Lehet ez egy spontán hosszúhétvége egy olyan helyen, ahol még nem jártál, de akár az ismerkedés ideje is itt lehet számodra. A hónap vége felé fektess több hangsúlyt az otthonodra és arra, hogy újra visszatérj önmagadhoz, erre ugyanis a következő hónapokban nagy szükséged lesz.

Tipp: Lepd meg magad egy bájos táskával vagy pénztárcával, amiről mindig jussanak eszedbe azok a kalandok, amikre már régóta vágysz.

Ikrek

A szociális életeddel kapcsolatban eddig sem lehetett sok panasz, de a hónap elejétől kezdve ez úgy tűnik még egy löketet kapsz ehhez.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

A mai nap egy remek alkalmat biztosít arra, hogy az önnel azonos gondolkodású, hasonló ambíciókkal és célokkal rendelkezõ emberekkel közösen, hatékonyan együttmûködve munkálkodjon jövõbéli tervein. Tegye félre bizalmatlanságát, s ossza meg velük gondolatait, kérje ki és hallgassa meg véleményüket, majd mérlegeljen és építkezzen a közös tapasztalatokra. Ha így cselekszik, sokat haladhat terveivel, s egy igazán eredményes és egyben harmonikusan élvezetes napot tudhat majd maga mögött.

Ez a hónap arra is szuper lehetőséget biztosít, hogy jobban kiteljesedj a munkahelyeden és esetleg olyan célokhoz is bátorságot adjon, amikről eddig azt hitted, hogy nem vagy képes rá.

A hónap vége felé a munkád és a magánéleted terén is kellemes meglepetésekre számíthatsz, azaz légy pozitív és csak így tovább!

Tipp: Mivel ebben a hónapban extrán kreatív leszel, lehet, hogy érdemes lesz beszerezned néhány színes postitet vagy egy cuki jegyzetfüzetet, hogy legyen mire írni a világmegváltó ötleteidet!

Bika

A nosztalgikus és érzelmileg túlfűtött augusztus után most egy kicsit lesz időd visszatalálni önmagadhoz és kifújni magad. Ebben segítségedre lesznek a közeli barátaid, akik akkor is ott vannak, ha elsőre nem úgy tűnik, nyugi, rájuk mindig számíthatsz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

Ma könnyen arra a felismerésre juthat a Bika, hogy kissé mostanában mintha túlságosan is szorosan a nyakába lihegnének mások, mintha figyelnék és követnék minden lépését. Nos, ez, bár valószínûleg azért lehet, mert felnéznek önre és igyekeznek példáját követni, mindazonáltal rendkívül zavaró lehet. Szüksége van mindenkinek egy kis lélegzetvételnyi függetlenségre, szabadságra, önállóságra. Beszéljen hát leghõbb követõivel, s közölje kedvesen velük szándékát, majd tegyen ma szabaddá néhány órácskát a napból, amit kicsit egyedül tölthet, gondolatainak rendezése, vagy éppen önmaga kényeztetése céljából. Aranyat fog érni!

A Vénusz hatására a családi és baráti kötelékeid még erősebbé válnak, ami igazán jó hatással lesz rád. A hónap második felében szinte felforr a véred, ami sok-sok bulit, flörtöt és kalandot hozhat számodra.

Tipp: Szerezz be egy fotóalbumot vagy egy emlékdobozt, amiben az eddigi szuper élményeidet gyűjtheted, és amibe mindig belenézhetsz, amikor elkap egy-egy nosztalgikus pillanat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: