És veled mi történik munka-és szerelem frontján a  héten?

Heti horoszkóp 2020. szeptember 14-20.

Napi horoszkóp március 11. szerda – Mérleg, Halak,Rák, Kos, Bika, Szűz, Nyilas, Skorpió, Ikrek,...

Kos

Szerelem: A párkapcsolatában most inkább az intellektuális vonalat élvezheti. Nem mintha nem szeretnék egymást, de a kommunikáció az együttélés teljességéhez sokkal erőteljesebben hozzájárulhat, mint azt megszokta. Nagyon mély gondolatokat cserélhetnek ki egymás között, és akár még filozófiai mélységeket is elérhet a beszélgetésük. Vagy fejthetnek együtt keresztrejtvényeket, esetleg óriási puzzle-eket rakhatnak ki együtt. A közös gondolatok által átértelmezhetik a közös jövőjüket is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai egy remek napnak ígérkezik az ön számára, kedves Kos, amikor is ékesen megjelenõ nagylelkûsége által méltán vívhatja ki környezete megbecsülését és tiszteletét. Érdemes most élnie tehát minden olyan alkalommal, amikor is, most különösebb megterhelés nélkül, mások segítségére lehet. Ilyen esetekben nem csak az aktuális jótettétõl érzi majd magát különösen elégedettnek, hanem attól is, hogy most sok, fontos embert is lekötelezhet segítõkészségével!

Karrier: Nagy lelkesedéssel veti bele magát a munkájába, bármi is legyen az. Most csak azt tudja igazán jól végezni, amit hittel csinálhat. Azokkal, akik eddig gondot okoztak, most megtalálhatja a közös hangot.

Bika

Szerelem: A változatosságot kedveli a szerelemben, ami azonban nem jelenti azt, hogy mindjárt a partnereit szeretné cserélgetni. De az uralkodó bolygójával szemben álló Uránusz valósággal kiköveteli, hogy a szexualitást és a romantikát is rutinosság nélkül gyakorolhatja. A rutin, a megrögzött szokások most valósággal kasztrálhatják a vágyát. Ezért nagyon találékonynak kell lennie annak, aki meg akarja hódítani önt. A külsejében is a különlegességre törekszik: kedveli a különc stílust.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A Bika ma akkor lesz képes a leginkább helytállni, ha a saját tempójában halad és nem próbálja meg mások vesszõfutás politikáját követni. Eme nap folyamán az eredményességhez nemegyszer a spontanaitását lesz kénytelen segítségül hívni, letérve a jól megszokott útról, ami, bár kissé feszélyezheti, ám mégis nagyon kifizetõdõ taktikának ígérkezik. Nyugodtan menjen csak a saját feje után, s ne hagyja, hogy elbizonytalanítsa az, ha mások nem követik példáját. Az idõ majd elõbb-utóbb úgyis önt igazolja!

Karrier: Be kell látnia, hogy a tehetsége kevés, tanulnia kellene, hogy igazán kibontakoztathassa, ami önben rejtőzik. A Szaturnusz nagy kihívásokat jelez ezen a téren, a Plútó pedig kellő akaraterőt ad hozzá.

Szerdai Horoszkóp - Szabja meg a határokat a kapcsolatában....

Ikrek

Szerelem: A kedvese nagylelkű és igazán nagyvonalú önnel szemben. Ha ezt ön nem érzi, akkor talán azért is van, mert már hozzászokott. Ha nem hiszi, készítsen egy objektív számvetést, olyan elfogulatlanul, ahogyan csak ön képes rá, és rá fog ébredni, hogy igazat szóltam. Nemcsak az anyagiakban mérheti le az odaadását, de persze abban is. A felelősségtudatot pedig egyenesen tőle kellene megtanulnia. Ön levegős jegy lévén valójában az örök gyerek maradhat mellette. Köszönje meg neki! Mutassa ki a háláját!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap egy remek alkalmat biztosít arra, hogy az önnel azonos gondolkodású, hasonló ambíciókkal és célokkal rendelkezõ emberekkel közösen, hatékonyan együttmûködve munkálkodjon jövõbéli tervein. Tegye félre bizalmatlanságát, s ossza meg velük gondolatait, kérje ki és hallgassa meg véleményüket, majd mérlegeljen és építkezzen a közös tapasztalatokra. Ha így cselekszik, sokat haladhat terveivel, s egy igazán eredményes és egyben harmonikusan élvezetes napot tudhat majd maga mögött.

Karrier: Egy külföldi utazásra kerülhet sor, amely akár tartós munkalehetőséget is hozhat önnek a közeljövőben. Nem kell azonban feltétlenül külföldre is költöznie ahhoz, hogy élvezze a kapcsolat előnyeit.

Rák

Szerelem: Az utazásokat nagyon élvezheti, annál is inkább, mert az utazás mostantól nem bajjal, hanem bőséggel és szerelemmel járhat. A Vénusz még ezen a héten különösen kegyelheti az úton járó Rák szülötteket. Leginkább azokat, akik a kalandokat többre tartják a nyugdíjas korig tartó ígéreteknél. A jövő most kevésbé érdekli, a jelen mézességét akarja kiélvezni. Azért legyen óvatos. Nehogy otthon meg közben kenyértörésre kerüljön sor. Kenyér nélkül a méz is csömörletes.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Ma fejében úgy zsonghatnak a gondolatok, akár egy méhkas, kedves Rák, s így szinte képtelen lesz majd az egész nap folyamán érdemben egy dologra koncentrálni. Talán azonban most nem is ez lenne a leghatékonyabb módja az eredményes haladásnak, hanem éppen az, hogy szárnyaló gondolatai bõségesen ellátják praktikusabbnál-praktikusabb, jobbnál-jobb ötletekkel és ez egyenesen fantasztikus. Ne nyomja el eme kivételes fantáziát, hanem használja, s messzire juthat!

Karrier: Nehéz, sok felelősséggel járó időszakot él meg, amiben azonban sokat köszönhet a humorérzékének. Ha nem veszíti el a jókedvét, és viccelődő hajlamát, az sok nehézségen átsegítheti most önt.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: