És veled mi történik munka-és szerelem frontján a  héten?

Heti horoszkóp 2020. szeptember 14-20.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-10 - Ma kissé nehezen tudhat együttmûködni kedvesével...

Kos

Szerelem: A párkapcsolatában most inkább az intellektuális vonalat élvezheti. Nem mintha nem szeretnék egymást, de a kommunikáció az együttélés teljességéhez sokkal erőteljesebben hozzájárulhat, mint azt megszokta. Nagyon mély gondolatokat cserélhetnek ki egymás között, és akár még filozófiai mélységeket is elérhet a beszélgetésük. Vagy fejthetnek együtt keresztrejtvényeket, esetleg óriási puzzle-eket rakhatnak ki együtt. A közös gondolatok által átértelmezhetik a közös jövőjüket is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma úgy érezheti, hogy az ön körül lévõ emberek megõrültek és csupa ostobaságot hordanak össze, s képesek akár butaságokon is hajba kapni. Amennyiben baráti körében tapasztalja ezt a problémát kedves Kos, próbáljon meg objektíven állni a témához és nem belebonyolódni egy ön számára tragikusnak gondolt beszélgetésbe. Ez lehet, hogy nem elégíti majd ki barátait, de legalább reagál panaszaikra, mintsem, hogy szó nélkül hagyná oktalanságukat.

Karrier: Nagy lelkesedéssel veti bele magát a munkájába, bármi is legyen az. Most csak azt tudja igazán jól végezni, amit hittel csinálhat. Azokkal, akik eddig gondot okoztak, most megtalálhatja a közös hangot.

Bika

Szerelem: A változatosságot kedveli a szerelemben, ami azonban nem jelenti azt, hogy mindjárt a partnereit szeretné cserélgetni. De az uralkodó bolygójával szemben álló Uránusz valósággal kiköveteli, hogy a szexualitást és a romantikát is rutinosság nélkül gyakorolhatja. A rutin, a megrögzött szokások most valósággal kasztrálhatják a vágyát. Ezért nagyon találékonynak kell lennie annak, aki meg akarja hódítani önt. A külsejében is a különlegességre törekszik: kedveli a különc stílust.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Valaki a környezetében lehet, hogy nagy felelõtlenséget követ el a mai napon, így önre, kedves Bika több feladat hárulhat. A plusz munka miatt dühös lehet, ami stresszessé teheti napját. Próbálja meg a hirtelen jött munkatöbbletet egy megbízható ember segítségével elvégezni, hogy önre ezáltal kevesebb nyomás nehezedjen. Csinálja dolgait sürgõsségi sorrendben, szépen lassan, pontról-pontra haladva, így nem torlódnak fel teendõi. Az se feszéjezze, ha a kevésbé fontos elintéznivalók holnapra tolódnak.

Karrier: Be kell látnia, hogy a tehetsége kevés, tanulnia kellene, hogy igazán kibontakoztathassa, ami önben rejtőzik. A Szaturnusz nagy kihívásokat jelez ezen a téren, a Plútó pedig kellő akaraterőt ad hozzá.

Ez a legrosszabb tulajdonságod a csillagjegyed szerint! 

Ikrek

Szerelem: A kedvese nagylelkű és igazán nagyvonalú önnel szemben. Ha ezt ön nem érzi, akkor talán azért is van, mert már hozzászokott. Ha nem hiszi, készítsen egy objektív számvetést, olyan elfogulatlanul, ahogyan csak ön képes rá, és rá fog ébredni, hogy igazat szóltam. Nemcsak az anyagiakban mérheti le az odaadását, de persze abban is. A felelősségtudatot pedig egyenesen tőle kellene megtanulnia. Ön levegős jegy lévén valójában az örök gyerek maradhat mellette. Köszönje meg neki! Mutassa ki a háláját!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Kedves Ikrek, ha úgy tervezte, hogy a közeljövõben elutazni készülne, akkor ne felejtsen el elõre tervezni és listát készíteni arról, hogy milyen teendõi is lehetnek az indulás elõtt, illetve miket kell még beszereznie. Készüljön fel mindenre, nehogy váratlan meglepetések érjék. Ellenkezõ esetben, ha az utolsó pillanatra hagy mindent, könnyen eluralkodhat önön a pánik és olyan dolgokat felejthet el, melyek a késõbbiekben nagyon fontosak is lehetnek majd. Maradjon tehát nyugodt, koncentrált és kövesse terveit, elvégzendõ tevékenységeit, pontról-pontra.

Karrier: Egy külföldi utazásra kerülhet sor, amely akár tartós munkalehetőséget is hozhat önnek a közeljövőben. Nem kell azonban feltétlenül külföldre is költöznie ahhoz, hogy élvezze a kapcsolat előnyeit.

Rák

Szerelem: Az utazásokat nagyon élvezheti, annál is inkább, mert az utazás mostantól nem bajjal, hanem bőséggel és szerelemmel járhat. A Vénusz még ezen a héten különösen kegyelheti az úton járó Rák szülötteket. Leginkább azokat, akik a kalandokat többre tartják a nyugdíjas korig tartó ígéreteknél. A jövő most kevésbé érdekli, a jelen mézességét akarja kiélvezni. Azért legyen óvatos. Nehogy otthon meg közben kenyértörésre kerüljön sor. Kenyér nélkül a méz is csömörletes.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Az utóbbi idõben egy kicsit sokat aggódik a pénz miatt, kedves Rák. Egy családtagjának nagyobb kiadása lehet, amivel ön nem teljesen ért egyet, feleslegesnek tartja. Mielõtt nagyon dühössé válna, jusson eszébe, hogy nem minden az, aminek elsõre látszik, s talán valami hasznos is kisülhet a haszontalannak hitt kiadásból. Ha reálisan nézi a helyzetet, bevallhatja, hogy a családi kasszát nem is terhelte meg igazán ez a nem várt költség.

Karrier: Nehéz, sok felelősséggel járó időszakot él meg, amiben azonban sokat köszönhet a humorérzékének. Ha nem veszíti el a jókedvét, és viccelődő hajlamát, az sok nehézségen átsegítheti most önt.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: