Oroszlán

Szerelem: A jegyén áthaladó Hold a szépséges Vénusszal alkot fényszöget a hét elején. Nem is csoda, ha a szíve megtelik szeretettel, szerelemmel minden iránt, ami körülveszi önt. A kedvesét mégis hajlamos lehet elhanyagolni, miközben a munkájának, a családjának teljes odaadással élhet. A kedvese azonban valami egészen máshoz szokott. S habár a mézesheteik már elmúltak, néha egy-két csöpp mézet még adhatna neki. Csak hogy érezze, mégsem esett ki a pikszisből. Töltsenek kettesben legalább egy estét!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma egy lehetséges társadalmi eseményre kapott meghívását lemondhatja, s ezt a házigazda akár sértésnek is érezheti. Valószínûleg barátja mostanában nagyon túlterhelt munkájában és ezért hajlamos túlreagálni szinte bármilyen élethelyzetet. Pihenjen nyugodtan egy kicsit kedves Oroszlán, majd ezután ajánljon fel ismerõsének egy másik idõpontot a találkozásra. Ez minden, amit ebben a helyzetben tehet.

Karrier: Olyan munkája van, amelyben most nagy szüksége lehet a humorérzékére. A főnöke is értékelni fogja, de azért ne tromfoljon mindig rá az ő vicceire. Nehogy sértődés legyen a vége!

Szűz

Szerelem: A szerelemben az álmok és titkok idejét éli meg. A Hold együtt áll a titkok házán áthaladó Vénusszal. Talán önmagának sem meri bevallani az érzéseit, vagy előfordulhat, hogy szándékosan lehetetlen szerelemről álmodozik. Ezért álmai gyakori szereplője lehet egy híres filmsztár, vagy akár történelmi személy is. Valójában hasonló karaktert keres a való világban. Minél pontosabban képzeli el őt, annál előbb fog létezővé is válni az ön számára ebben a valós dimenzióban is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Mostanában esetleg sokat gyalogolt kedves Szûz? Ha igen, most bizony lába láthatja ennek kárát, fájhat és ki is sebesedhet a túlzott megerõltetéstõl. Ez a kényelmetlenség pedig hatással lehet energiaszintjére, mely jelentõsen megcsappanhat bosszúsága hatására. Próbáljon meg a rutin feladatokra koncentrálni, illetve azokat is ülve végezni, s maradjon ki minden megterhelõ munkából. Este egy forró fürdõ csodákat tehet önnel!

Karrier: Valaki felbukkanhat az életében, aki a karrierje, az életcéljai terén is új irányt szabhat önnek. Az illető egy idősebb személy, akitől mély életbölcsességet tanulhat. Megtanulja komolyan venni önmagát.

Mérleg

Szerelem: Az igazi, a nagy szerelem ideje jött el az ön életébe. Elsőre valósággal megriaszthatja önt ez az érzés, főleg akkor, ha ön már családos, megállapodott ember. A nagy érzések felkavarják az állóvizeket: végre újra érezheti, hogy él. Hiszen az életben semmi sem megállapodott, minden változik, átalakul, folyamatos átlényegülésben van. Hagyja, hogy az áramlat kissé magával sodorja, mert ez újra felébreszti önben a kreativitását. Valósággal megfiatalodhat az érzelmek áradásában.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

A Mérleg, ma, bármennyire is látszólag minden rendben van, a változtatást fontolgatja. Ennek fõ oka az lehet, hogy könnyen úgy érezheti, a jelen környezetben nem képes kiélni kellõképpen kreativitását! Az utat, melyet kitaposott, csakis ön választotta, s, ha úgy érzi, ez nem kielégítõ, akkor inkább most változtasson, minthogy belefásuljon teendõibe. Ön egy olyan személyiség, aki nap, mint nap, hihetetlen módon képes megújulni, így igazán nincs oka kételkedni abban, hogy képes lesz kezelni az eljövendõ változásokat!

Karrier: Még mindig a kötelességtudat idejét éli meg. Ha nem magától veszi magára, akkor előfordulhat, hogy a sorsa kényszeríti önt arra, hogy nagyobb felelősséget vállaljon. Például egy idősebb személyt kell gondoznia.

4 energiafejlesztő módszer, amellyel képes leszel jobbá tenni az életed!

Skorpió

Szerelem: Úgy érezheti, hogy a társa túlságosan értelmileg közelíti meg azt, amit ön elsősorban érzelmeiben akar megélni és kifejezni. Azonban vegye azt is figyelembe, hogy ez éppen az ön választása volt. A tudatalattija éppen így próbálja meg kiegyensúlyozni a túlzásokat. Ha a kedvese éppen olyan volna, mint ön, akkor a csókok és könnyek vizes árjában nagyon hamar elsüllyedhetnének. A társa racionalitásának karója valójában csak a parthoz rögzíti érzelmeik hánykolódó hajóját.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Néha a boldogság bizony visszafelé mûködik az életben, kedves Skorpió! Nem kizárt, hogy ön azért hajtja a mókuskereket, nem kis energiákkal, hogy egyszer, a kemény, kitartó munkája által, kivívja a teljes anyagi függetlenséget és fõleg, a szabadságot, amire mindig is áhítozott, s ez által elérje a tökéletes boldogság állapotát! Fontos azonban, hogy elõször inkább legyen boldog attól, hogy az, aki, s hogy ha más nem, csak azért, hogy gyönyörûen süt a nap, mert csakis ez lendítheti néha elõre, hogy elérje céljait, s kiteljesedjen boldogsága!

Karrier: A karrierje egyengetésében egy fiatalabb nő nyújthat önnek hathatós segítséget. Azonban vigyázzon: csak egyszer fogja felajánlani. Ha nem fogadja el, akkor talán megbánhatja. Ne legyenek skrupulusai!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: