A Szűzre és a Bakra pompás hét vár, a Halaknak türelemre lesz szüksége, az Ikrek titkos ügybe bonyolódhat...

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma változások állhatnak be anyagi helyzetében, kedves Halak, aminek eredményeképp némileg érdemes lehet átvariálni ez irányú, aktuális terveit. Az este folyamán kellemes perceket tölthet el valakivel, aki egyre fontosabb és fontosabb önnek. Szórakozzanak jól, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos:

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor nem lesz okod panaszra, mert a kedved szerint történhetnek a dolgok. Ha van már olyan terved, amelyet régóta dédelgetsz, akkor eljött a pillanat: előadhatod, mert most nyitott fülekre találhatsz. A párkapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha nem szállsz szembe a társaddal. Különösen, hogy olyan ügyben alakulhat ki feszültség, amelyet te képtelen leszel kezelni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A reggel kicsi nehezen indulhat, sõt, délre már kifejezetten túlterheltnek, fáradtnak érezheti magát. Itt az idõ, egy kis szünetet tartania, egy, igyon egy jót, s egy röpke sétát is érdemes megejtenie, attól nagyon feltöltõdhet. Estére szervezzen valami igazán pihentetõ, kellemes programot és semmiképpen se foglalkozzon munkával, sõt, még csak ne is gondoljon rá, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - A csillagok állása most kedvező önnek, ezért ez a periódus különösen alkalmas

Bika:

A munkában, megélhetésben a dolgok úgy alakulhatnak, ahogyan szeretnéd. Rendelkezel kellő erővel, hogy mindent elérj, amit szeretnél, amit már korábban elterveztél. A kapcsolatok is fontos szerepet játszhatnak most az életedben, mert talán éppen a protekciónak köszönhetően kerülsz irigylésre méltó helyzetbe. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van, ha tanulsz, jó formában lehetsz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma, szinte csak úgy özönlhetnek a nyakába a problémák és válságok, alig teszi ki a lábát a reggel folyamán. Talán a legjobb az lenne, ha inkább otthon ténykedne, s nem menne sehová. A lehetséges, tegyen így, kedves Bika, különben, nincs mit szépíteni rajta, egy nagyon fárasztó napnak nézhet elébe!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

A munkában, megélhetésben a kedved szerint alakulhatnak a dolgok. Ha párkapcsolatban élsz, akkor jól tennéd, ha az elképzeléseidet és a terveidet nem osztanád meg a társaddal, mert olyan tanácsokat kaphatsz, amit ha megfogadsz, elindulhatsz a lejtőn. Most érdemes, bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket intézni. Titkos ügybe bonyolódhatsz, amitől az elégedettség érzését tapasztalod meg.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A mai nap, simán és gördülékenyen mehet minden, aminek eredményeképp, lesz ideje életének több területére is koncentrálni egyszerre. Hozza ki a legtöbbet a napból, s töltse azzal, akit, amit szeret, akkor ma csodákra lehet képes!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák:

Ezen a héten bátran szövögethetsz komolyabb, nagyobb terveket is, mert sorsszerű támogatásban lehet részed. De az is megeshet, hogy amire már egy ideje vágysz, azt most teljesül. Lehet, hogy a titokban tartott szerelmi kapcsolatokban feszült helyzet jön létre, de nem kell aggódnod, az esetleges veszekedés kirobbanása után édes lesz a kibékülés. A házasságok, régi párkapcsolatok szorosabbá válhatnak. Orvosi vizsgálat miatt ne izgulj!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma bárhol is legyen, a legjobban otthon fogja jól érezni magát, várják bár teendõk, vagy egy kényelmes kanapé, esetleg finom vacsora, szinte mindegy! Díszítgesse, csinosítsa és élvezze kényelmét, hiszen mindenhol jó, de legjobb...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: