Oroszlán:

Megeshet, hogy a munkában, megélhetésben alakul ki olyan váratlan helyzet, amelynek nagy is haszonélvezője leszel. Ha változtatni szeretnél, akkor most kellene a tettek mezejére lépni, mert a sors támogatását élvezheted. Ha szerelemről van szó, akkor légy óvatos, mert belebonyolódhatsz egy olyan viszonyba, amelybe nagyon nem kellene. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy engedékenyebb.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma egy utazás, gyûlés, esetleg összejövetel, kifejezetten megterhelõ lehet az ön számára, kedves Oroszlán, aminek oka jórészt az útitársak/jelenlévõk nehéz természetébõl fakadhat. Emelkedjen felül a hallottakon, s ne nézegesse az óráját, akkor gyorsabban telik majd az idõ, s hamarabb eljõ a kellemesebb rész...

Szűz:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt olyan ügyekkel kell foglalkoznod, amelyeknek a hatását és eredményét lehet, hogy csak később élvezheted. Ha vállalkozó vagy, akkor megtörténhet, hogy ellenőrzésre kerülhet sor. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Történhet egy olyan váratlan esemény, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha beteg vagy, ne dolgozz, kúráld magad.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma csakis arra koncentráljon kedves Szûz, ami igazán fontos az életében, a többit pedig felejtse el kicsit! Dolgozzon, vagy pihenjen, sportoljon, vagy szentelje idejét hobbijának, kedvesének, barátainak, mert ma feledhetetlen perceket élhet át, bármivel is foglalatoskodjék, csak engedje szabadon önmagát és fantáziáját!

Te jó ég, mi mindent elárul! Ez a horoszkóp aztán igazán találó - Rád mennyire igaz?

Mérleg:

Ennek a hétnek a központi témája a szerelem lehet. Ha a pároddal még nem kötöttétek össze az életeteket, akkor ezen a héten többször is szóba jöhet a téma. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezeted a közös jövőt. Kedvez az idő ingatlanügyek lebonyolítására, de az is lehet, hogy rokonnal való kapcsolatod miatt válhatsz feszültebbé. Ha meg tudod őrizni a nyugalmadat, az életnek ezen a területén is sikert érhetsz el.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

A mai nap folyamán, aggodalom töltheti el egy szerette, esetleg barátja miatt, aki anyagi, munkahelyi, vagy szerelmi válsággal kell, hogy szembe nézzen. Ne becsülje alá vigasztaló szavainak erejét akkor sem, ha látszólag azok hatástalanok, csupán csak egy kis idõre van még szerettének szüksége, hogy megeméssze a történteket.

Skorpió:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad egyik pillanatról a másikra olyan helyzetbe kerülhet, amely miatt felvillanyozódik, és amely akár a kettőtök viszonyára is nagyon jó hatást gyakorol majd. Több lehet a kiadásod, de ne idegeskedj, ez most elkerülhetetlen. Testvérrel, szomszéddal fontos témát beszélhetsz meg.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Amennyiben ma pénzügyi nehézségekkel találná szembe magát, jusson eszébe, kedves Skorpió, hogy mindig van megoldás! Törje addig a fejét, ameddig csak szükséges, s kérjen segítséget is, ha kell, hogy áthidalja a problémát.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: