Nyilas:

Izgalmasan alakulhat a heted. Figyelmednek középpontjában a pénz állhat, amelyet most talán nehezebben tudsz megkeresni. Viszont hozzájuthatsz olyan összeghez, amellyel akár tartalékot is képezhetsz. Előfordulhat, hogy egy váratlan találkozás miatt hevessé válik majd a szívverésed. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt most végre nem kell izgulni, mert igyekszik majd mindent megtenni azért, hogy a kedvedben járjon.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma rendkívüli türelemre lehet szüksége ahhoz, hogy önmaga maradhasson, kedves Nyilas, ugyanis kifejezetten frusztrálhatják a környezetében élõk bizonyos dolgai. Igyekezzen diplomatikus maradni, s ó, ha úgy érzi, már nem bírja a nyomást, szabaduljon el és sétáljon egyet a friss levegõn inkább, mintsem beleálljon bármibe is.

Bak:

A munkában, megélhetésben olyan események történhetnek, amelyek hatással lehetnek a jövődre, és amely miatt a biztonságérzeted is erősebbé válhat. Ha egy mód van rá, akkor ne politizálj. Ha ez elkerülhetetlen, akkor próbálj meg diplomatikusan viselkedni. Ha még nem vagy szerelmes, olyan váratlanul fúródhat Ámor nyila a szíved közepébe, hogy szinte csak kapkodod a fejedet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

A mai napon, kissé felfokozott érzelmi állapotba kerülhet, aminek folytán, hajlamos lehet túlreagálni bizonyos dolgokat. Ennek elkerülése érdekében, mindig nyeljen egy nagyot, mielõtt megszólalna, kedves Bak, akkor sikerülhet elkerülni az olyan megnyilvánulásokat, amiket késõbb még megbánna.

Hétvégi szerelmi horoszkóp (március 2–3.)

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy olyan váratlan lehetőséget sodor az utadba az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Ha elégedetlen vagy azzal a helyzettel, amiben éppen benne vagy, akkor a sors a segítségedre siethet, hogy a neked tetsző irányban változtasd meg az életedet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak most sokkal fontosabb a kapcsolatotok, mint máskor.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma szükségét érezheti egy baráti beszélgetésnek, melyre érdemes is mielõbb sort kerítenie, ugyanis a ma kapott tanácsok igencsak hasznosnak bizonyulhatnak a jövõre nézve. Talán jóbarátja lát valamit, ami önnek teljesen elkerülhette a figyelmét, pedig nagyon fontos. Támaszkodjon meglátásaira.

Halak:

Megeshet, hogy a felettesed nem tudja elfogadni mindazt, amit szeretnél. De az is lehet, hogy te vagy az, akinek elege van a főnökéből, és legszívesebben beolvasna neki. Ezt a saját érdekedben verd ki a fejedből. Baráti kapcsolat azért válhat most fontosabbá, mert a magánéletedben úgy alakulhatnak a dolgok, hogy szükséged lesz valakire, akivel őszintén beszélgethetsz. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lesz a jókedvre.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma, annak ellenére, hogy minden jól mehet önkörül (a kisebb bosszantó apróságokat leszámítva), mégis, valamiért igen nyugtalan lehet, kedves Halak. Meglehet, hogy az elmúlt napok szorongásai jönnek ki így önön, esetleg egyszerûen csak ballábbal kelt fel. Este igyon egy nyugtató teát és feküdjön le idõben, s holnapra már kutya baja se lesz!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: