Az elmúlt pár nap a csillagok állása szerint elég viharos párkapcsolatot hozott számunkra, most azonban a Vénusz és az Uránusz együttállása június közepétől új dimenziókat nyitott meg számunkra a romantika és szerelem terén.

A Vénusz és az Uránusz együttállása június közepén kezdődött, ekkor került a két bolygó 90 fokos szögbe egymástól – ez azt jelenti, hogy kioltják egymás hatását, de egyben rá is segítenek arra, hogy nőjünk, fejlődjünk és előre menjünk azon a téren, amelyet érintenek. Ez most június második felében a párkapcsolat és a szerelem lesz, így mindenki kösse fel a gatyáját: nagy változások, mégis csodálatos időszakok következnek a szerelmi életünkben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Óriási szerelem a láthatáron

Az átvonulás idején a Vénusz az érzéki Oroszlánban lesz éppen, ami azt jelenti, hogy óriási szerelem van a láthatáron, vagy újra fellángol egy régi tűz – mindegyik az Oroszlán csillagjegynek és az általa okozott szenvedélynek köszönhető.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy retteg a szerelemtől

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: