Kos

A Kos az egyik a négy csillagjegyből, amelyik született vezető. Látod a beosztottak képességeit, jól delegálsz és a csapatod hisz benned. A Kos szerethető személyiség, így kollégáid szinte kivétel nélkül kedvelnek. A munka iránti lelkesedésed mindenkire átragad, öröm veled és neked dolgozni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Bika

A Bika ösztönös vezéregyéniség, az egyik a négy született főnök csillagjegyből. Biztos pontja az egész csapatnak, mindenkit ugyanannyira tisztel és a munka nehéz részét példamutatóan maguk végzik el. A Bika egyszerre tud a főnököd és a barátod lenni, remek tanácsokat ad és a beosztottjaiért mindig kiáll.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

Ezek a csillagjegyek sosem lesznek boldogok egymással

Ikrek

Az Ikrek a munkát kreativitással közelíti meg és fontos számára, hogy egyben szórakozás is legyen. Nem a legjobb vezető, mert hajlamos maga generálni a drámát és a figyelme könnyen elkalandozik, de ugyanakkor jó gondolkodó és beosztottjaival mindig végtelenül segítőkész.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

Rák

A Rák kissé túl érzelmes ahhoz, hogy igazán talpraesett főnök legyen. Ennek ellenére ha vezető pozícióba kerül, biztos lehetsz benne, hogy a családias légkört teremt. Lojális, lelkiismeretes főnök, akinek egyetlen baja, hogy elvárja, hogy beosztottjai érzelmileg is nagyon kötődjenek hozzá és a munkához.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Kedves Rák, ma valami igencsak leköti gondolatait. Olyannyira, hogy komolyan habozhat döntést hozni az ügyben. Semmiképpen se hamarkodja el ítéletét, inkább, ha nagyon nem jutna dûlõre a kérdésben, tegye félre és lehet, hogy pár napon belül az élet ad rá választ ön helyett.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: