A születési hónapból megtudhatjuk, mik az erősségeik, mik a férfiak legjobb tulajdonságai. Keresd meg párod születési hónapját, ebből megtudhatod milyen életed lesz vele!

A születési hónap nagyon sok mindent elárul az emberről. Nem csak a horoszkóp jellemzi az embereket, az is nagyon fontos, hogy mikor született az illető. Minden ember más, de vannak alap tulajdonságok, amelyek bizonyos hó szülötteire jellemzőek. Megtudhatjuk, mire vágynak, mik az erősségeik és mik a legjobb tulajdonságaik. Keresd meg a párod születési hónapját, ebből megtudhatod milyen életed lesz vele!

Mindannyian szép, és nyugodt életre vágyunk. Ha azt szeretnéd, hogy egy olyan férfi mellett éld le az életed, akivel tökéletes harmóniában élhettek, nézd meg, mit jósolnak a csillagok.

Szerdai Horoszkóp - Lehet, hogy ma elveszettnek érezheti magát...

Melyik hónapban született életed szerelme? Most megtudhatod, milyen élet vár rád mellette.

Januárban született férfi


Nagyon önálló és megbízható. Szívesen segít a családjának, jó hallgatóság, de nagyon türelmetlen. Reálisan gondolkodik, nem idegeskedő típus. A munkájában kiemelkedő, mert fontos a számára, hogy megbecsüljék azt amit csinál. Kicsit egoista, de ha megfelelő módon viselkedsz vele, akkor boldog életetek lehet. Megbízható és kedves ember.

Individualista, erős akarattal rendelkezik, és, amit a fejébe vett, azt mindig véghezviszi. Kissé türelmetlen, úgy gondolja, hogy az életben a dolgok alakulása csak tőle függ egyedül. Kissé önző, de felelősségtudóan cselekszik mindig.

Az a férfi aki januárban született vasakaratú, ezt nem lehet nem észrevenni. Ő mindig lényegre törő, határozott, megbízható ember. Egy ilyen férfi sok esetben nem érti meg azokat az embereket akivel kapcsolatba kerül, ezért vagy szeretik őt vagy utálják.
Analitikus gondolkodású és nem engedi meg, hogy az emberek arrogánsan bánjanak vele.

Van három női csillagjegy, akiért minden férfi rajong. TE köztük vagy?

A januárban született férfinak erős az akaratereje és individualista. Megbízható, őszinte és baráti tanácsokat ad. Türelmetlen mert úgy gondolja, hogy az élet csak tőle függ, egyenes beszédű, nem tud hazudni.

A gondolkodása analitikus, nyugodt, stabil ember a munkában is kiegyensúlyozott. Megoldja egyedül a nehezebb problémákat is, eltartja magát. Szereti a csapatmunkát csak egy kissé egoista. Felelősséget vállal a tetteiért, a szabadidejét intellektuális programokkal tölti.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: