Mi az, ami segít átlendülni a hullámvölgyeken? Mivel tudsz magadnak lendületet adni, amikor elfáradsz? Mi az a terület az életedben, ahol legfontosabb számodra a siker? Csillagjegyed erről is árulkodik!

Kos

A Kosok számára a legnagyszerűbb motiváció maga a pénz. Ez nem jelenti azt, hogy anyagiasak vagy felszínesek lennének csak éppen tudják, mi teszi boldoggá őket, mire van szükségük, és azt is, hogy ehhez pénzre van szükségük. Bíznak önmagukban, így a szép szó meg a bátorítás nekik nem igényük, a tudásukért a pénzt azonban nem szégyenlősek elkérni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma úgy érezheti, hogy az ön körül lévõ emberek megõrültek és csupa ostobaságot hordanak össze, s képesek akár butaságokon is hajba kapni. Amennyiben baráti körében tapasztalja ezt a problémát kedves Kos, próbáljon meg objektíven állni a témához és nem belebonyolódni egy ön számára tragikusnak gondolt beszélgetésbe. Ez lehet, hogy nem elégíti majd ki barátait, de legalább reagál panaszaikra, mintsem, hogy szó nélkül hagyná oktalanságukat.

Napi horoszkóp március 15. vasárnap – Bika, Rák, Mérleg, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Oroszlán, Ikrek

Bika

A Bika egy kitaposott utakat járó jegy, aki ugyanakkor nem ijed meg a munkától. Nehéz rávenni egy új dologra, viszont mivel szereti a kényelmet, a jutalom gondolatával motiválható. Ha egyszer rálép az útra, már biztosan nem fogja félbehagyni a megkezdett munkát, szeme előtt a cél, a jutalom lebeg, legyen az egy szebb otthon, egy kényelmesebb munkakör vagy egy légkondis autó. Ha jobbá teszi az életét, a Bika azonnal motiválttá válik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Valaki a környezetében lehet, hogy nagy felelõtlenséget követ el a mai napon, így önre, kedves Bika több feladat hárulhat. A plusz munka miatt dühös lehet, ami stresszessé teheti napját. Próbálja meg a hirtelen jött munkatöbbletet egy megbízható ember segítségével elvégezni, hogy önre ezáltal kevesebb nyomás nehezedjen. Csinálja dolgait sürgõsségi sorrendben, szépen lassan, pontról-pontra haladva, így nem torlódnak fel teendõi. Az se feszéjezze, ha a kevésbé fontos elintéznivalók holnapra tolódnak.

Ikrek

A kreatív és szabad szellemű Ikreket az motiválja leginkább, ha szabad utat kapnak, ha megélhetik a kreativitásukat. A gúzsba kötést, a kötelező feladatokat nem szeretik, ám ha lehetőséget kapnak arra, hogy egyedi gondolkodásmódjukkal oldjanak meg egy feladatot, azonnal szárnyalni kezd a fantáziájuk.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Kedves Ikrek, ha úgy tervezte, hogy a közeljövõben elutazni készülne, akkor ne felejtsen el elõre tervezni és listát készíteni arról, hogy milyen teendõi is lehetnek az indulás elõtt, illetve miket kell még beszereznie. Készüljön fel mindenre, nehogy váratlan meglepetések érjék. Ellenkezõ esetben, ha az utolsó pillanatra hagy mindent, könnyen eluralkodhat önön a pánik és olyan dolgokat felejthet el, melyek a késõbbiekben nagyon fontosak is lehetnek majd. Maradjon tehát nyugodt, koncentrált és kövesse terveit, elvégzendõ tevékenységeit, pontról-pontra.

Rák

A családodnál semmi sem fontosabb, ezért mindent, amit teszel, értük is teszed. Akár az anyagi biztonság megteremtéséről, akár az otthonodról vagy a szabadidőről van szó, mindig az lebeg a szemed előtt, hogy az ő életüket jobbá tudd tenni, számodra az a legfőbb motiváció, hogy a szeretteidről gondoskodni tudj.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Az utóbbi idõben egy kicsit sokat aggódik a pénz miatt, kedves Rák. Egy családtagjának nagyobb kiadása lehet, amivel ön nem teljesen ért egyet, feleslegesnek tartja. Mielõtt nagyon dühössé válna, jusson eszébe, hogy nem minden az, aminek elsõre látszik, s talán valami hasznos is kisülhet a haszontalannak hitt kiadásból. Ha reálisan nézi a helyzetet, bevallhatja, hogy a családi kasszát nem is terhelte meg igazán ez a nem várt költség.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: