Kos

Amit eddig csináltál: Szakítás után hajlamos vagy azonnal randizgatni, flörtölsz, és regisztrálsz a Tinderre. Ezzel próbálod meggyógyítani az önbizalmadat, mert így azt érzed, hogy még mindig nagyon sokan érdeklődnek felőled, és ha akarnál, azonnal találnál is valakit. Így igyekszel elhitetni magaddal, hogy rád kicsit sincs hatással a szakítás.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Amit tenned kéne: Tarts egy kis szünetet, és dolgozd fel az érzelmeidet. Hiszen a kapcsolatod nagyon fontos része volt az életednek, így teljesen természetes, hogy fáj, ha már nincs jelen az exed. Ahelyett, hogy más emberekkel igyekeznél betapasztani ezt az űrt, inkább tölts egy kis időt egyedül, hogy ne csak megértsd magad, de tanulj is abból, ami történt.

Bika

Amit eddig csináltál: Ha véget ér a kapcsolatod, te rögtön kitörlöd annak minden nyomát az életedből. Kidobod a közös emlékeket, ajándékokat, törlöd a fotókat Facebookról, és az exed telefonszámától is megválsz. Mindezek ellenére viszont továbbra is mérges és csalódott maradsz, és hajlamos vagy éveken át haragban állni a másikkal.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Amit tenned kéne: Sosem jó dolog haragudni az exedre a szakítás után, hiszen így a múltad folyton kísérteni fog. Ne akard magadra erőltetni a vidámságot, inkább keress egy olyan barátot a környezetedben, akinek elmondhatod, mit is érzel igazán. Hiszen azáltal, hogy kibeszéled magadból a problémákat, te magad is képes leszel elfogadni azt, ami történt.

Ikrek

Amit eddig csináltál: A szakítás után te nehezen engeded el az exedet, noha ezt igyekszel mélyen eltitkolni mindenki előtt. De azért mindig találsz indokot arra, hogy ráírj a srácra, „véletlenül” összefutsz vele az utcán – bármi szóba jöhet, ami segít, hogy ne zárjátok le végleg a dolgot. Ugyanis te mindig abban reménykedsz, hogy a szakítás csak átmeneti, és előbb-utóbb úgyis kibékültök egymással, erre pedig próbálsz is rásegíteni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Amit tenned kéne: Engedd el az exedet! Ne akard fenntartani az érdeklődését, és ne akarj találkozni vele, vagy akár szimplán csak beszélgetni. Ha jelen van az életedben, még nehezebb lesz továbblépni, és csak te sérülsz ebben a szituációban. Egy időre töröld ki őt az életedből, koncentrálj más dolgokra, és semmiképp se írj neki üzenetet, ha éppen szomorú vagy!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-12-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: