A november, mi azt mutatja:
Édes november, vajon mit tartogatsz, mit mutatsz? Vajon milyen változás tart irányomba? Sokakat foglalkoztat a jövő titka, hogy mi közelít s tart feléd Sorsodban?
Édes ízek, csodás szerelmek, melyek mind semmivé lesznek, hogy újjászületve visszatérjenek. Új magok, melyek földbe kerülnek. A november a párkapcsolatokban újra rámutat: ebül szerzett jószág, ebül vész el. Ki hazugság s ármány által birtokolja mi nem az övé, megtartani nem tudja.
Hatalmas, mély érzések, melyek felszínre kerülnek. Ez a nagy letisztulások időszaka. A befelé figyelés támogat abban, hogy letisztázd Önmagadban, mit is akarsz életeddel kezdeni. Most nagy beszélgetések, döntések, utazások lehetnek, melyek nagy hatást gyakorolnak arra, ki most ezt tapasztalja. Nem csak fizikai, lelki utazások támogatnak abban, hogy teremtésedben megjelenjen mindaz, amire vágyakozol. Az érzések felerősödnek. Így megkülönböztetheted, hogy ki mondott igazat, s ki hazudott neked!
Új tüzek teremtődnek. Minden hatalmas változáson megy keresztül, a test s a Lélek. Ez a legtöbb embernél szembetűnő, szemmel látható lehet.

A szerelmi életedben ez azt jelenti: egy új minta fog megjelenni, a régi már nem fog működni, e változást már nem lehet elkerülni.

Heti szerelmi horoszkóp (január 20-26.) -  Energikus lesz ez a hét, lesz részed izgalomban, szenvedélyben....

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: