Boldog Tavaszt!

Itt a növekedés ideje. Tegyél erőfeszítéseket a magaddal való kapcsolatban és a kedves emberekkel való kapcsolataidba. Ne öntözz valamit ami halott (igen, itt mérgező kapcsolatokról beszélek). Lehet hogy újra kell ültetni egy magot, de ez csak azt jelenti, hogy lehetőséget kínál egy nagyobb és szebb virágzásra.

Kos

Ez a hónap a szív ügyeidnek szól! Ha kapcsolatra vágysz, akkor győződj meg róla, hogy valóban tudod-e, mit akarsz, és mire van szükséged. Ha már kapcsolatban vagy, akkor győződj meg róla, hogy partnered tudja-e, mire van szükséged. Emlékezz erre: a szíved az, ami számít.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-26)

A mai napon kiváló fizikai állapotban érezheti magát, ami természetesen energikusságában és jó közérzetében nyilvánulhat meg. Rendkívül alkalmas ez az idõszak arra, hogy bõvítse látókörét, s ezzel elõrébb lendítse a beirányzott szakmai sikereit. Barátaival, szomszédjaival is ma egy meglepõ beszélgetést folytathat, mely során számos új, izgalmas információhoz juthat, amik késõbb még elõnyt is jelenthetnek az ön számára.

Bika

Boldog tavaszt! Itt az ideje, hogy te is növekedj! Annak érdekében, hogy kivirágozz, előbbre kell helyezned magadat. Adj magadnak vizet és időt a virágzásra. Ebben az időben kell egy kicsit több szeretet mutatnod saját magadnak, nem pedig a körülötted lévőknek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-26)

Elõfordulhat, hogy az élete egy olyan ponthoz ért, ahol egy fontost döntést kell hoznia párkapcsolat terén. Próbáljon meg az ösztöneire, a belsõ hangjára hallgatni és döntsön tiszta fejjel. Ön egy nagyon érzõ, odaadó, szeretõ partner és sokszor nem veszi figyelembe a saját érzéseit, inkább a párjáét helyezi elõtérbe. Ez hosszútávon viszont nem mûködhet, hisz kapcsolatukban ön is épp oly fontos szerepet tölt be, mint kedvese. Ha úgy érzi, van mit megbeszélniük, akkor tegyék azt. Minden fontos dologért érdemes küzdeni, de néha tudni kell elengedni is.

Ikrek

Gondolj arra, hogy mi az igazán fontos neked, és milyen egy olyan kapcsolat, amit valójában szeretnél. Talán jelenleg a legjobb dolog a függetlenség. Lehet, hogy ez a hónap nem a feltétlen a szeretetről fog szólni, de ez rendben van így. Használd ezt fel és kovácsolj előnyt belőle, fordítsd ez az időt magadra. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-26)

Kora reggel meglehetõsen fáradtan ébred, kedves Ikrek és ez könnyedén kihathat az egész napjára is. Ha teheti, feküdjön vissza, de ha várja a munka, vagy egyéb kötelezettség, akkor nincs mit tenni, nézzen szembe velük. Meglátja az elsõ feladatok, teendõk elvégzése után, máris fittebbnek érzi majd magát. Sok energiáját fogja elnyelni ez a mai nap, de az estét már nyugodt, családi környezetben töltheti, és késõbb várja majd a puha ágy, ahol új erõre kaphat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: