Boldog Tavaszt!

Itt a növekedés ideje. Tegyél erőfeszítéseket a magaddal való kapcsolatban és a kedves emberekkel való kapcsolataidba. Ne öntözz valamit ami halott (igen, itt mérgező kapcsolatokról beszélek). Lehet hogy újra kell ültetni egy magot, de ez csak azt jelenti, hogy lehetőséget kínál egy nagyobb és szebb virágzásra.

Kos

Ez a hónap a szív ügyeidnek szól! Ha kapcsolatra vágysz, akkor győződj meg róla, hogy valóban tudod-e, mit akarsz, és mire van szükséged. Ha már kapcsolatban vagy, akkor győződj meg róla, hogy partnered tudja-e, mire van szükséged. Emlékezz erre: a szíved az, ami számít.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-04)

Ma egy meglehetõsen régen látott, valaha életében kiemelt szerepet betöltõ embertõl kaphat egy váratlan, kedves üzenetet, vagy hívást, mely alkalmával meglehetõsen izgalmas témákat találhatnak. A kellemes beszélgetés hatására felmerülhet még az is önökbe, hogy esetleg, a távolság és minden elfoglaltságuk ellenére, érdemes lenne minél elõbb egy találkozót is megejteni, a ?viszonthallás? örömére. Szervezkedjenek bátran, jó ötlet, s valóban, nem ártana már önnek sem valami új, de mégis nosztalgikus impulzustöbblet!

Bika

Boldog tavaszt! Itt az ideje, hogy te is növekedj! Annak érdekében, hogy kivirágozz, előbbre kell helyezned magadat. Adj magadnak vizet és időt a virágzásra. Ebben az időben kell egy kicsit több szeretet mutatnod saját magadnak, nem pedig a körülötted lévőknek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-04)

Ma könnyen azon kaphatja magát, kedves Bika, hogy bizony lehet, hogy környezete, s talán ön is, a rossz helyen keresgélnek az aktuálisan felmerült probléma megoldása tekintetében. Ne habozzon taktikát változtatni, s bátran hagyjon fel az eddigi prekoncepciókkal is. Kezdje el a más irányokba való kutatást most! Ha sikerül teljesen újszerû megvilágításba helyeznie a dolgot, hamar rájöhet a megoldásra, kivívva ezzel környezete nem kis elismerését.

Ikrek

Gondolj arra, hogy mi az igazán fontos neked, és milyen egy olyan kapcsolat, amit valójában szeretnél. Talán jelenleg a legjobb dolog a függetlenség. Lehet, hogy ez a hónap nem a feltétlen a szeretetről fog szólni, de ez rendben van így. Használd ezt fel és kovácsolj előnyt belőle, fordítsd ez az időt magadra. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-04)

Ma valaki igencsak megmozgathatja az Ikrek fantáziáját, méghozzá meglehetõsen romantikus értelemben! Legyen azonban óvatos, kedves Ikrek, mielõtt teljesen átadná magát az érzelmeinek, s vegye a fáradságot, hogy egy kicsit jobban megismerje eme új jelentkezõt, különben nem biztos, hogy az elvárt végeredményre jut majd a kapcsolatuk. Bármennyire is nagy hatással legyen az emberre valaki, nem mindig, minden az, aminek elsõre látszik. Ha azonban csakis izgalomra vágyik, akkor viszont lehet, hogy most a legjobb irányba halad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: