Boldog Tavaszt!

Itt a növekedés ideje. Tegyél erőfeszítéseket a magaddal való kapcsolatban és a kedves emberekkel való kapcsolataidba. Ne öntözz valamit ami halott (igen, itt mérgező kapcsolatokról beszélek). Lehet hogy újra kell ültetni egy magot, de ez csak azt jelenti, hogy lehetőséget kínál egy nagyobb és szebb virágzásra.

Kos

Ez a hónap a szív ügyeidnek szól! Ha kapcsolatra vágysz, akkor győződj meg róla, hogy valóban tudod-e, mit akarsz, és mire van szükséged. Ha már kapcsolatban vagy, akkor győződj meg róla, hogy partnered tudja-e, mire van szükséged. Emlékezz erre: a szíved az, ami számít.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-03)

Ma számos olyan lehetõség nyílhat meg a Kosok elõtt, ami azelõtt még soha. Most az legfontosabb, hogy kihasználja õket, amíg a kapuk nyitva állnak. Ma ezáltal úttörõ felfedezéseket tehet, melyek folytán olyan magasságokba lesz képes eljutni, amelyekrõl eddig még csak nem is álmodott. Mindez azon múlik, hogy mennyire is lesz képes a nap folyamán felderíteni és kiaknázni az önben rejlõ, rejtett képességeit, különös tekintettel a helyzetfelismerõ, értékelõ és reagáló tulajdonságaira.

Bika

Boldog tavaszt! Itt az ideje, hogy te is növekedj! Annak érdekében, hogy kivirágozz, előbbre kell helyezned magadat. Adj magadnak vizet és időt a virágzásra. Ebben az időben kell egy kicsit több szeretet mutatnod saját magadnak, nem pedig a körülötted lévőknek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-03)

A Bikának ma ajánlatos minden merészségét és bátorságát latba vetnie a haladásért, mert sok minden múlhat ezen. Mivel azonban eme jegy képviselõire nem jellemzõ az efféle törtetõ magatartás, ez igen megerõltetõ lehet, ám mégis szükséges. A mai nap folyamán ráadásul meglehetõsen hullámzó érzelmi állapottal számolhat, ami egy eddig járatlan és meglepõ útra terelheti. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne ijedjen meg ettõl, hiszen sajnos néha az ember hirtelen kényszerül egy-egy döntés meghozatalára, s ez által hamar olyan szituációba találhatja magát, ami teljesen váratlanul éri, de mindez, amellett, hogy természetes, még néha elkerülhetetlen is!

Ikrek

Gondolj arra, hogy mi az igazán fontos neked, és milyen egy olyan kapcsolat, amit valójában szeretnél. Talán jelenleg a legjobb dolog a függetlenség. Lehet, hogy ez a hónap nem a feltétlen a szeretetről fog szólni, de ez rendben van így. Használd ezt fel és kovácsolj előnyt belőle, fordítsd ez az időt magadra. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-03)

A mai nap a családé, szeretteké, esetleg barátoké lehet, kedves Ikrek, akikkel most nem csak, hogy érdemi mennyiségû, de megfelelõ minõségû idõt is eltölthet, amit érdemes maximálisan ki is használnia arra, hogy ápolja, gondozza a velük való kapcsolatát. Érezze jól magát, s gondoskodjon arról, hogy a számukra is feledhetetlen nap legyen a mai!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: