Boldog Tavaszt!

Itt a növekedés ideje. Tegyél erőfeszítéseket a magaddal való kapcsolatban és a kedves emberekkel való kapcsolataidba. Ne öntözz valamit ami halott (igen, itt mérgező kapcsolatokról beszélek). Lehet hogy újra kell ültetni egy magot, de ez csak azt jelenti, hogy lehetőséget kínál egy nagyobb és szebb virágzásra.

Kos

Ez a hónap a szív ügyeidnek szól! Ha kapcsolatra vágysz, akkor győződj meg róla, hogy valóban tudod-e, mit akarsz, és mire van szükséged. Ha már kapcsolatban vagy, akkor győződj meg róla, hogy partnered tudja-e, mire van szükséged. Emlékezz erre: a szíved az, ami számít.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Kedves Kos, ma jól teszi, ha hallgat intuícióira, hiszen számos nehéz helyzetbõl kisegíthetik megérzései. Ma érdemes lesz valami mûvészi dologba fognia, ami nagy kreativitást igényel, mert a csillagok vezetik a kezét és igazán szép alkotások születhetnek a mai, inspirációval teli nap folyamán.

Ezekkel a problémákkal kell megküzdened április végéig a csillagjegyed szerint.

Bika

Boldog tavaszt! Itt az ideje, hogy te is növekedj! Annak érdekében, hogy kivirágozz, előbbre kell helyezned magadat. Adj magadnak vizet és időt a virágzásra. Ebben az időben kell egy kicsit több szeretet mutatnod saját magadnak, nem pedig a körülötted lévőknek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Lehet, hogy az elmúlt idõszakban egy kissé elhanyagolta partnere érzéseit és nem figyelt oda rá kellõképpen. Ezért lehet, hogy egy kissé fagyos otthon a hangulat, de most végre lehetõsége és ideje nyílik, kedves Bika, hogy kiengesztelje párját és végre kettesben töltsenek néhány nyugodt, zavartalan pillanatot.

Ikrek

Gondolj arra, hogy mi az igazán fontos neked, és milyen egy olyan kapcsolat, amit valójában szeretnél. Talán jelenleg a legjobb dolog a függetlenség. Lehet, hogy ez a hónap nem a feltétlen a szeretetről fog szólni, de ez rendben van így. Használd ezt fel és kovácsolj előnyt belőle, fordítsd ez az időt magadra. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Kedves Ikrek, ön mindig is vonzódott a misztikus dolgok iránt. Ma felkeltheti valami egészen megmagyarázhatatlan az érdeklõdését melybe most ideje is van kicsit mélyebben beleásni. Adja át magát érdeklõdésének és tanulmányozza a metafizika, asztrológia, számmisztika mûködését, hogy ön mégis válaszokat találjon a megválaszolatlan kérdésekre is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: