Boldog Tavaszt!

Itt a növekedés ideje. Tegyél erőfeszítéseket a magaddal való kapcsolatban és a kedves emberekkel való kapcsolataidba. Ne öntözz valamit ami halott (igen, itt mérgező kapcsolatokról beszélek). Lehet hogy újra kell ültetni egy magot, de ez csak azt jelenti, hogy lehetőséget kínál egy nagyobb és szebb virágzásra.

Kos

Ez a hónap a szív ügyeidnek szól! Ha kapcsolatra vágysz, akkor győződj meg róla, hogy valóban tudod-e, mit akarsz, és mire van szükséged. Ha már kapcsolatban vagy, akkor győződj meg róla, hogy partnered tudja-e, mire van szükséged. Emlékezz erre: a szíved az, ami számít.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

3 női csillagjegy, akikre boldog élet vár, Isten mindent megad számukra, amire vágynak! Lássuk kik ők!

Bika

Boldog tavaszt! Itt az ideje, hogy te is növekedj! Annak érdekében, hogy kivirágozz, előbbre kell helyezned magadat. Adj magadnak vizet és időt a virágzásra. Ebben az időben kell egy kicsit több szeretet mutatnod saját magadnak, nem pedig a körülötted lévőknek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

Ikrek

Gondolj arra, hogy mi az igazán fontos neked, és milyen egy olyan kapcsolat, amit valójában szeretnél. Talán jelenleg a legjobb dolog a függetlenség. Lehet, hogy ez a hónap nem a feltétlen a szeretetről fog szólni, de ez rendben van így. Használd ezt fel és kovácsolj előnyt belőle, fordítsd ez az időt magadra. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: