Oroszlán

Páros: Kedveseddel összetűzésbe keveredhetsz a hónap elején, de végül mindketten lenyugodtok, s tisztázni tudjátok a bonyodalmakat. Engedd magad szeretni! Hagyd, hogy a tenyerén hordozzon és lenyűgözzön az ötleteivel. Ám ha mégis véget akarnál vetni a kapcsolatnak, azt vállald fel mihamarabb!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon többen is kikérhetik véleményét, tanácsait környezetébõl, kedves Oroszlán. Legyen nagylelkû és elõzékeny, segítsen nekik, mondja el, mit gondol, mit kellene tenniük. Lássa el õket olyan tanácsokkal, melyekbe belekalkulálja azt is, kinek, mi fér bele, ki meddig hajlandó elmenni egy-egy dologban, s mik a határai. Ha ma bõkezûen bánik a bölcs szavakkal, késõbb még sokan hálásak lesznek majd önnek a maiért!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Velük minden találkozó egy élmény: 4 csillagjegy, akiknél romantikusabb senki sem lehet

Páratlan: Még mindig várod a nagy Ő-t? Ne aggódj, nem késlekedik tovább, 6-a után bármelyik nap befuthat. Ugyanakkor készülj fel arra a lehetőségre is, hogy hirtelen többen is le akarnak venni a lábadról. Ha sikerül jól választanod a jelöltek közül, akkor a kapcsolat hosszú távon is működhet.

Szűz

Páros: Győzd le a kételyeidet, a zöld szemű szörnynek pedig ne adj szabad utat! Sok galibát okozhat az, ha a realitás helyett fantáziálsz és ördögöt festesz a falra. Hidd el, hogy stabil kötelék a tiétek, békélj meg, romantikázzatok, szerelmeskedjetek sokat, és hagyd, hogy szeressen.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egy igen kedvezõ anyagi lehetõségeket kínáló személy környékezheti meg, aki gyakorlatilag igyekszik önre sózni egy pontos térképet a szivárvány lábánál lévõ kincses csuporhoz. Bármilyen õszintének és hangzatosnak is tûnik a beszéde, ne kapkodja el a választ, s tegye fel magának azt a kérdést: ha a kincs valóban ott van, akkor miért nem hozza el az, akinél a térképet birtokolja? Mihez kell ehhez ön? Várjon néhány napot, kutakodjon, nyomozzon, és közben legyen nagyon óvatos! Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínûleg nem is az!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Páratlan: Vajon szerelemre lelsz a nyár utolsó igazán meleg havában? Igen, idén most van a legnagyobb lehetőséged arra, hogy tartós, kiegyensúlyozott párkapcsolatot létesíts. Most nemcsak a hétvégék alkalmasak flörtre, kalandozásokra, hanem az egyszerű hétköznapok estéi vagy akár ebédszünetei is.

Mérleg

Páros: Szerelmi ügyeket illetően lesz ok az izgalomra, mert adódhatnak olyan pillanatok, amikor kételyek kezdenek gyötörni. Ám a lényeg az őszinteség! Légy nyílt, s beszéld meg kedveseddel, mi okozza a bizonytalanságodat! Így könnyítesz a lelkeden, hisz biztos talál gyógyírt a gondjaidra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai nap folyamán nagy energiákat érezhet magában felszabadulni, ám csak óvatosan azzal az aktív mozgással, kedves Mérleg, ha ugyanis nekiesik jóízûen levezetni eme túlbuzgó energiáit, lehet, hogy már a nap végére ez olyan jól is sikerül, hogy szinte alig bír majd ébren maradni! Ossza be, s tartalékolja a legtöbbet inkább az estére, mert most nagyon is kellemes meglepetéseket tartogathat a sors önnek ekkorra! Higgye el, szükség lesz még az éjjel arra a temérdek energiára...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Asztrológusok figyelmeztetnek, hogy vigyázz velük! Ők a legbosszúállóbb csillagjegyek

Páratlan: Párkeresőként augusztus hava hatalmas játszóteret kínál a flörtöknek, kalandoknak, jó buliknak, ugyanakkor mégsem akar majd besétálni ajtódon az igazi. Lehet, hogy nem jó helyen keresgélsz? Kutass fel új lehetőségeket az ismerkedésre, a megszokott dolgok elavultak.

Skorpió

Páros: Szívügyeid nem billennek ki az egyensúlyukból, úgy tűnik, jól és biztonságban érezheted magad. Ám a szeretet és a törődés nem csökkenhet, ugyanúgy oda kell figyelned kedvesedre, mint eddig. Menjetek nyaralni, próbáljatok ki új helyeket és új dolgokat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon meglehetõsen nagy felelõsség nyomhatja a vállát, hisz most rengeteg minden múlhat önön! Ha segítséget ígért egy barátjának, lehet, érdemes lenne még idõben elhalasztani azt, sürgõs elnézések közepette, ugyanis most kulcsfontosságú, hogy szászázalékosan csakis feladataira koncentráljon. Ha ma jól manõverezik, azzal nem csak nagyot fejlõdhet, hanem késõbb sokkal több ideje és energiája is maradhat majd, hogy kapcsolatait ápolja. Ez lebegjen a szeme elõtt! Döntsön okosan!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Páratlan: Ha visszabújsz a négy fal közé, azzal nem segítesz magadon. Sürgősen mozdulj ki otthonról, a szerelmet augusztusban sem hozza házhoz a pizzafutár. Neked kell keresned, kutatnod és fellelned az igazit, aki epekedve vár rád. Próbálj ki új helyeket és szokatlan módszereket az ismerkedéshez.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: