Oroszlán

Páros: Kedveseddel összetűzésbe keveredhetsz a hónap elején, de végül mindketten lenyugodtok, s tisztázni tudjátok a bonyodalmakat. Engedd magad szeretni! Hagyd, hogy a tenyerén hordozzon és lenyűgözzön az ötleteivel. Ám ha mégis véget akarnál vetni a kapcsolatnak, azt vállald fel mihamarabb!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Szenvedély van a levegõben, kedves Oroszlán. Telis-tele van olyan energiákkal, melyek csak egy kis kényeztetésre vágynak. Rengeteget dolgozik, így kedvese lehet, hogy már nem is számít ön felõl a gyengédségre, ezért bizony be kell vezetni a romantikát. Készítsen egy remek vacsorát, nyisson ki egy üveg bort és meglátják, hogy alakul az este.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

E csillagjegyek között találod a lélektársadat

Páratlan: Még mindig várod a nagy Ő-t? Ne aggódj, nem késlekedik tovább, 6-a után bármelyik nap befuthat. Ugyanakkor készülj fel arra a lehetőségre is, hogy hirtelen többen is le akarnak venni a lábadról. Ha sikerül jól választanod a jelöltek közül, akkor a kapcsolat hosszú távon is működhet.

Szűz

Páros: Győzd le a kételyeidet, a zöld szemű szörnynek pedig ne adj szabad utat! Sok galibát okozhat az, ha a realitás helyett fantáziálsz és ördögöt festesz a falra. Hidd el, hogy stabil kötelék a tiétek, békélj meg, romantikázzatok, szerelmeskedjetek sokat, és hagyd, hogy szeressen.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Van egy olyan veleszületett képessége, kedves Szûz, hogy, ha kap egy kis szikrát, egy kis lendületet, akkor félelmetes erõvel képes dolgozni. Ezen felül remekül tud mások gondolataiban olvasni, így már az elõtt fel tud készülni egy-egy küzdelemre, feladatra, hogy az megtörtént volna és ez általában elõnybe is helyezi önt. Ez kapcsolataiban is sokszor segíthet, például már akkor véget tud vetni a fájó érzéseknek, amikor azok még el sem kezdõdtek. Ezen tulajdonságainak ma nagy hasznát veheti.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Páratlan: Vajon szerelemre lelsz a nyár utolsó igazán meleg havában? Igen, idén most van a legnagyobb lehetőséged arra, hogy tartós, kiegyensúlyozott párkapcsolatot létesíts. Most nemcsak a hétvégék alkalmasak flörtre, kalandozásokra, hanem az egyszerű hétköznapok estéi vagy akár ebédszünetei is.

Mérleg

Páros: Szerelmi ügyeket illetően lesz ok az izgalomra, mert adódhatnak olyan pillanatok, amikor kételyek kezdenek gyötörni. Ám a lényeg az őszinteség! Légy nyílt, s beszéld meg kedveseddel, mi okozza a bizonytalanságodat! Így könnyítesz a lelkeden, hisz biztos talál gyógyírt a gondjaidra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is annak volt a híve, kedves Mérleg, hogy egységben az erõ, s nincs ez másként a tanulással sem. Csoportban tanulni jobb, kényelmesebb és még kifizetõdõbb is, hiszen másoktól el lehet lesni praktikákat, vagy hibákat, amiket ön már biztosan nem követ majd el. A mai egy tanulással teli, szórakoztató, kalandos napnak ígérkezik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-01 - Ha úgy érzi, kissé bonyolult szerelmével kapcsolata, a mai egy...

Páratlan: Párkeresőként augusztus hava hatalmas játszóteret kínál a flörtöknek, kalandoknak, jó buliknak, ugyanakkor mégsem akar majd besétálni ajtódon az igazi. Lehet, hogy nem jó helyen keresgélsz? Kutass fel új lehetőségeket az ismerkedésre, a megszokott dolgok elavultak.

Skorpió

Páros: Szívügyeid nem billennek ki az egyensúlyukból, úgy tűnik, jól és biztonságban érezheted magad. Ám a szeretet és a törődés nem csökkenhet, ugyanúgy oda kell figyelned kedvesedre, mint eddig. Menjetek nyaralni, próbáljatok ki új helyeket és új dolgokat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Munkájában nehézségek támadhatnak, ami nem biztos, hogy probléma, annál inkább egy fejlesztés, vagy elõrelépés velejárói. Pár napig valószínûleg ezzel fog elmenni az ideje, és bár nagy teher, de megéri vele törõdni, mert feletteseinek nagy tervei vannak önnel. Kitartás, kedves Skorpió, egy kicsit keményebben kell most hajtani, de aztán megint jön a jól megérdemelt jutalom.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Páratlan: Ha visszabújsz a négy fal közé, azzal nem segítesz magadon. Sürgősen mozdulj ki otthonról, a szerelmet augusztusban sem hozza házhoz a pizzafutár. Neked kell keresned, kutatnod és fellelned az igazit, aki epekedve vár rád. Próbálj ki új helyeket és szokatlan módszereket az ismerkedéshez.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: