Bak

A Bak jegy szülötteinél a makacsság szinte pozitívan értelmezhető. Ők nem mindig makacsak, inkább csak akkor jellemző rájuk mindez amikor valamit meg akarnak valósítani és ez nem is rossz dolog.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap egész egyszerûen annyi, de annyi lehetõség, vagy legalábbis, haladási irány nyílhat meg ön elõtt, kedves Bak, hogy szinte lehetetlenség lenne érdemben mindet átgondolnia, s megalapozottan választania. Ne is próbáljon így tenni, inkább csak gyûjtse be a temérdek impulzust, majd hagyja ülepedni az este folyamán a dolgokat, s, ha már biztos benne, hogy a választott irány kellõen logikus és megalapozott, csak akkor mondjon holnap rá igent!

Halak

Ha van Halak csillagjegyben született ismerősöd akkor legalább egyszer már biztosan elkeserített téged. A legrosszabb dolog a makacsságukban az, hogy nem is veszik figyelembe mások véleményét, még akkor sem, ha tíz ember mondja nekik azt, hogy nincs igazuk. A makacsságuk arra készteti őket, hogy a saját döntéseikre hagyatkozzanak még akkor is, ha tudják, hogy ez nem jó választás.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Az önben az utóbbi napok nyomása alatt képzõdött érzelmi blokkok feloldása ma különösen fontos lehet, mert ezek miatt, egyre kevésbé képes megújulni, s ezt ön is egyre inkább érzi, kedves Halak! Sebaj, itt az ideje, hogy ma szervezzen egy olyan napot önmagának, amikor, legyen akármilyen dolga is, igyekszik elõtte, utána, közben, folyamatosan lelkét ápolni, s rendet tenni érzelemvilágában. szabaduljon meg a tégláktól, s engedje be a friss energiákat, hogy újra szárnyalhasson!

Napi horoszkóp március 23. hétfő – Nyilas, Skorpió, Vízöntő, Mérleg, Oroszlán, Szűz, Halak, Kos,...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: