A makacsság egy olyan személyiségjegy, amit nehezen lehet besorolni a jó vagy a rossz kategóriába. Azok, akik rendelkeznek vele, ügyesen a védelmére tudnak kelni, de ettől még nem lesz egyszerűbb velük szót érteni.

A követező csillagjegyeknek nem veleszületett tulajdonságuk a kompromisszum készség. Lássuk, hogy kik ők!

Kos

Ha valamit bizonyítaniuk vagy védelmezniük kell, akkor kiállnak mellette az utolsó lélegzetvételükig. Érdekes azonban, hogy ha szerelembe esnek, teljesen képesek megváltozni e tekintetben. Ilyenkor hajlandóak hallgatni a párjukra és megfelelni az elvárásainak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-12-03)

A mai napon a tetõfokára hághat izgalma egy olyas valamivel kapcsolatban, amit már nagyon vár, azonban még muszáj türelmesnek lennie egy kicsit. Annál is inkább, mivel, ha túl korán leszívja energiáját izgatottsága, akkor fennáll a veszélye annak, hogy, mire elkövetkezik a várva-várt pillanat, nem lesz képes hozni az elvártat, tehát csak nyugalom, csigavér, kedves Kos.

Heti horoszkóp – 2020.11.16-11.22.-ig: Nincs visszaút!

Skorpió

Szeretik, ha minden a tervek szerint alakul, a terv pedig természetesen tőlük kell, hogy származzon. Ha valaki bele akar rondítani ebbe a tökéletességbe, akkor azzal harcolni fognak a végsőkig. Jobb, ha félre állsz az útjából.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-12-03)

A legfontosabb, hogy történjék bármi is, ma semmiképp se zárkózzon el a külvilágtól, kedves Skorpió! Maradjon nyitott és befogadó, mert igaz, hogy akkor több rosszat is kaphat az ember, mintha elefántcsonttoronyba vonulna, ám ugyanakkor a sok jóról és szépségrõl sem marad le, amit az élet számára tartogat. Amúgy sem jellemzõ önre a duzzogás és elvonulás, viszont annál inkább a problémákkal való, bátor szembenézés! Maradjon annál, amiben igazán jó, fõleg, ha ön is pontosan tudja, hogy ez a helyes hozzáállás.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: