Mindig ugyanazt álmodod mostanában? Ugye te is sejted, hogy ez nem lehet véletlen… Segítünk dekódolni a csillagok üzenetét.

Kos

Mostanában egyre többször érzed úgy, mintha egy akciófilm főhősét alakítanád miután lecsuktad a szemed. A menekülős jelenetek egyértelműen egy problémát mutatnak, amivel még nem mersz szembenézni. Ha megvan a megoldási stratégiád, a mozifilmet is lecserélik hamarosan valami könnyed limonádéra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetõen, s ettõl kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az idõzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp november 4. hétfő – Nagy veszteség érhet ma több csillagjegyet is!

Bika

Még az álmaidban is kísért a boss a határidős projektjeivel? Egyébként is régóta gondolkozol már a váltáson, lehet eljött az ideje, mert túlságosan a lelkedre veszed már az office-szúrkálódásokat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Ma, kissé ideges lehet amiatt, hogy egyesek igencsak feltartják aktuális teendõiben. Igyekezzen némi újraszervezéssel áthidalni a problémát, s, ha ez nem megy, akkor feltétlen kérjen segítséget, hogy mindenképpen végezhessen a mai tervezettel. Türelem és mély levegõ, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Oké, elsőre nagyon ijesztő lehet, hogy álmodban beszélni próbálsz és egy hang sem jön ki a torkodon, de erre is megvan a magyarázat. Arra utal a némaság, hogy a való életben úgy érzed senki sem figyel arra, amit mondasz. Ha legközelebb egy meetingen felszólalnál, vesd be a testbeszédet is, hogy mindenki tudja, most rajtad a sor.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyût! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

A kiszemelted megjelenése az éjjeli álomképeidben a legegyszerűbben megfejthető dolog: oda vagy a srácért! Ha viszont épp nincs senkid, mégis randizgatsz álmodban, akkor valami új és izgis projekten dolgozol éppen, ami teljesen felpörget.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Könnyen szembesülhet ma egy olyas valamivel, ami homlokegyenest ellent mond értékrendjének. Ha nem is képes azonosulni azzal, amit mondanak, vagy kérnek öntõl, igyekezzen mégis idomulni valamelyest az új helyzethez, mert, ha nem így tesz, azzal most csak a maga életét nehezítheti meg.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: