Bak 

Ösztönösen a munkába menekülsz valahányszor valami nem úgy alakul ahogy szeretnéd. De amikor bezárkózva, elszigetelve érzed magad, jót fog tenni egy séta a természetben, a fák, a virágot megcsodálása. Egy nyugodt séta, vagy egy túraútvonal felfedezése után a magány már csak a múlthoz tartozik. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A Bak jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Vízöntő 

Mivel számodra a pörgés talán mindennél fontosabb, hasznos olyan tevékenység után nézni, ahol kiélheted az emberek utáni vágyadat. Segíthetsz egy állatmenhelyen, hiszen szívedhez közel állnak az emberek. Önkéntesnek jelentkezhetsz valamilyen segélyszolgálathoz, de talán az is segít, ha segítségre vagy a szomszéd néninek cipekedés közben. A lényeg, hogy hasznosnak érzed magad. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A Vízöntõ jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Vízöntõ, amíg nem késõ!

Halak 

Uralkodó bolygódnak, a Neptunnak köszönhetően lelkiismeretes, romantikus és művész személyiséggel rendelkezel. Saját magad különlegességének felfedezése hatékony módszer lehet a magány elűzésére. Annyi csodával, értékkel rendelkezel, hogy nem győzől csodálkozni, amint felfedezed azokat. Továbbá az jóga, vagy a reiki, illetve az érzelmek felfedezése, és megértése, különleges erővel ruházhat fel. Meglásd, el is felejted, hogy valaha magányos voltál. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A mai napon a Halak számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: