Ikrek

A szerelem és a karrier kerül a középpontban. Az előbbinek főként az egyedülállók örülhetnek, jó eséllyel meglelik a kedvesüket. A tartós kapcsolatban élők viszonya komolyra fordulhat. A karrierben pedig komoly sikerek vannak kilátásban. Nagyon oda kell majd figyelned, hogyan viselkedsz a munkahelyeden, vagy az üzleti életben, mert könnyen megsérthetsz másokat. Emellett véletlenül se ossz meg magánéleti titkokat, mert visszaélhet vele a környezeted. Emellett olyan régi gondok merülhetnek fel, amelyekről azt hitted, már megoldódtak. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

Ma egy barátja, vagy szeretõje, kihasználhatja engedékenységét, s visszaélhet jóhiszemûségével és segítõkészségével. Ne engedjen csak úgy teret minden kérésnek, mint eddig, s igyekezzen finoman kimutatni, hogy bizony, önnél is vannak határok, s, hogy végül is az ön egy napja is csak 24 órából áll. Aki ezt nem képes most megérteni, s visszafogni magát egy kicsit, az talán meg sem érdemli, hogy a továbbiakban bármivel is kisegítse!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Légy őszinte magaddal és másokkal, mert csak az segíthet új utakra terelni kapcsolataidat. Illetve csak ez segíthet abban, hogy szembenézz a hibáiddal és megtudj bocsátani másoknak. Továbbá most nem lesz olyan helyzet, amit ne tudnál megoldani és amiből ne bírnál talpra állni, ezért ne aggódj, ha kellemetlenségek, nehézségek érnek. Karrier terén változás várható, nem kizárt, hogy munkahelyet váltasz. Viszont anyagiak tekintetében összébb kell majd húznod a nadrágszíjat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

Ma a családtagjai részérõl kifogások sokaságával szembesülhet, kedves Rák, legalábbis a házimunkák tekintetében. Eme hozzáállásuk azonban egy cseppet sem fogja letörni ma jókedvét, s vidáman, mondhatni élvezettel végzi el az így önre maradt ?piszkos munkát?. Könnyen lehet azonban, hogy néhányan, sõt talán az egész család, mégiscsak elkezd besegíteni önnek, ahogy látják, milyen lendülettel és elhivatottsággal végzi a ház körüli teendõket, így a nap végére egy igencsak kellemes, családias napot zárhat, s otthona is szinte újjá fog születni, persze, amennyiben ma tényleg foglalatoskodik vele.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-03 - Ma egy igen trükkös szerelmi helyzet alakulhat ki...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: