Mérleg

A következő időszakban meglehetősen szeszélyes és kiszámíthatatlan leszel. Enyhítetnél azon vele, ha nem vennél mindent a szívedre – főleg a kritikát – és nem akarnál annyira maximalista lenni minden tekintetben. Már csak azért is jó lenne erre gyúrnod, mert a jelenlegi hónapban történhet valami, ami egy kissé felforgatja az életedet és akkor nem ártana majd talpon maradni. El fog jönni a perc, mikor ki kell majd állnod önmagadért. Ugyanakkor komoly változások vannak készülőben a szerelmi életedben és a karrieredben egyaránt. Utóbbi tekintetében akár plusz jövedelemforráshoz juthatsz vagy legalábbis egy ígéretes üzleti lehetőség merül fel.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A következő időszakban szembe fogsz nézni a tényekkel. Több dologban is döntést kell hoznod. Igaz, egyes dolgokban nem dönthetsz egyedül, fontos lenne, hogy kikérd valakinek a véleményét, akiben megbízol. Így elkerülheted, hogy a biztosat a bizonytalanra cseréld. Ez érvényes a szerelmi életedre és a karrieredre is, ugyanis mindkettő esetén jelentős változások mehetnek végbe. Úgy érzed, úton vagy a céljaid megvalósulása felé, de arra is kellene törekedned, hogy közben ne lépj át ások felett. Vedd figyelembe környezeted érzéseit is és kerüld a meggondolatlan tetteket. Ez olyan tekintetben is érvényes, hogy légy óvatos, ha üzleti vagy anyagiakkal kapcsolatos döntéseket kívánsz meghozni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy képtelen veszíteni a párkapcsolatban

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: