Ikrek

Ez a nyugalmi és pihenési szakasz. A Bika Új holdjával előfordulhat, hogy saját magad legyőzésére bíztatod magad, hogy egy kicsit kikapcsolódhatsz. Ha a Vénusz jele alatt vagy jelenleg, nagyon kedélyesnek érezheted magad. Ez az utazás mindannyiunkat megalapoz, és valószínűleg többet profitálhatsz belőle, mint a legtöbben. Vigyázz magadra és lassíts, mielőtt májusban felgyorsulnak a dolgok.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Amennyiben nem akarja kedves Bika, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Rák

Értékeld ezt az Új holdat, mert ez valóban rezonál mindazokkal, amelyeket szeretsz. Sokkal inkább kapcsolódik az otthoni bázishoz, a változások végrehajtásához és a környezet harmóniájának fenntartásához. Az elszigeteltség és a karantén miatt nem tudunk kapcsolatba lépni az emberekkel, de a közösségi média lehetővé teszi a kapcsolatok fenntartását. Ez nem fog nehézséget okozni a számodra.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Rák, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Ezek a csillagjegyek tökéletes párost alkotnak - hatalmas a szerelem!

Oroszlán

Itt van amit vártál, a koronázási pillanat, ideje annak, hogy a reflektorfényben ragyogj. Ezzel az Új holddal utazz, engedd el amgad és ne félj. Célzod meg a legjobbat és higgy az álmaidban miközben a munkádat végzed. Ha eddig a nyomornegyedben voltál, akkor ebben az Új hold azt akarja, hogy felemelkedj, és érezd úgy magad mint egy igazi Oroszlán, amit a világnak látnia kell.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Ma nagyon jó híreket kaphat, kedves Oroszlán, melyek sokat lendíthetnek a karrierjén, vagy éppen, jelenlegi, pénzügyi helyzetén, amire szintén már ráférhet egy kis pozitív behatás. Alkalmasint, el ne felejtse megünnepelni a pillanatot, hiszen mindez már megérhet egy koccintást!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: