Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy a legönzetlenebb mind közül - Neked mi a véleményed?

Egyetlen vitából még nem lehet messzemenő következtetéseket levonnia. Ha a kedvese támadóan lép fel önnel szemben, az lehet pusztán azért, mert nehéz napja van, sok a gondja-baja, vagy egyszerűen fáj a feje. Ami nem inge, ne vegye magára! Ám, ha valamelyik megrovó megjegyzésének mégiscsak van alapja, azt vegye nagyon komolyan! A változtatás önön is múlik! Nem várhatja ezt folyton mástól.

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Bika, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hiába szeretné, a teendők egyelőre nem állnak távol öntől. Sőt, úgy érzi, hogy egy nap alatt kell annyit elvégeznie ma, mint amennyit máskor egy héten. Lehet, hogy hirtelen visszahívják a munkahelyére, vagy ügyeletes munkát vállal, esetleg valami mellékest, vagy az otthonában szaporodtak fel a teendők. A háztáji gondja is önre szakadhat. Igaz a mondás: amit ma megtehet, ne halassza holnapra!

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp: Engedje szabadon a szenvedélyét...

Türelmetlenül várja az estét, amit a kedvesével tervezett eltölteni. Azonban lehet, hogy el kell halasztania a randevút. A dolgai sajnos nem hagyják pihenni, elintézik önt. Még rosszabb, ha nem is valami váratlan teendő, vagy családi probléma, hanem egy hirtelen önre törő rosszullét akadályozza meg abban, hogy végre jól érezze magát. Ne aggódjon: a kedvese meg fogja érteni. Sőt, talán még ápolja is önt.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: