Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként a tükör a legjobb barátod lehetne, ha megtanulnád megfelelően használni. Nem kell mást tenned, mint a tükörbe nézve számba venni, miért tisztelheted, miért csodálhatod saját magadat mindenfajta hízelgés nélkül. Akár hangosan is kimondhatod a gondolataidat, az érzéseidet vagy azt, hogy melyik tulajdonságaidat szereted. A jótanács: Nézz tükörbe, tanuld meg szeretni magadat! Felejtsd el, a többiek mit gondolnak rólad, mit mondanak neked!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma egy utazás, gyûlés, esetleg összejövetel, kifejezetten megterhelõ lehet az ön számára, kedves Oroszlán, aminek oka jórészt az útitársak/jelenlévõk nehéz természetébõl fakadhat. Emelkedjen felül a hallottakon, s ne nézegesse az óráját, akkor gyorsabban telik majd az idõ, s hamarabb eljõ a kellemesebb rész...

A Szűz

Szűz jegyűként igen kritikus vagy saját magaddal szemben, éppen ezért az önbecsülésed időnként lufi módjára pukkad ki. Felesleges neheztelned magadra, hiszen a kritikus szem a legkevésbé konstruktív. Többet érnél el, ha úgy szeretnéd magadat, amilyen vagy, mind fizikai, mind erkölcsi értelemben. A negatív gondolatok, amelyeket folyamatosan küldözgetsz magadnak, ártalmasak, és hátráltatnak a fejlődésben, az előrejutásban. A tipp: Fejezd be a folyamatos önkritikát, hogy semmi sem elég jó neked! Tanuld meg elfogadni magad olyannak, amilyen vagy, hogy minden nehézség nélkül megtaláld a helyes útirányt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma csakis arra koncentráljon kedves Szûz, ami igazán fontos az életében, a többit pedig felejtse el kicsit! Dolgozzon, vagy pihenjen, sportoljon, vagy szentelje idejét hobbijának, kedvesének, barátainak, mert ma feledhetetlen perceket élhet át, bármivel is foglalatoskodjék, csak engedje szabadon önmagát és fantáziáját!

Ez a 6 csillagjegy felejthetetlen barát

A Mérleg

Mérleg jegyűként erős benned a hajlam, hogy a lehető legrosszabb verziót lásd magad előtt, ami aztán megrémít, sőt le is blokkol téged. Pánikroham vagy bármilyen pesszimista gondolat esetén csak hunyd le a szemed, és az életed legboldogabb pillanataira gondolj, legyen szó utazásról, gyerekszületésről, bármiről, ami örömmel tölt fel. A borúlátó gondolatokat könnyedén elűzheted. A jótanács: Ne rémiszd magad, és ne gondolj azonnal a lehető legrosszabbra! Üldözd el a negatív üzeneteket, és visszatér az önbizalmad!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

A mai nap folyamán, aggodalom töltheti el egy szerette, esetleg barátja miatt, aki anyagi, munkahelyi, vagy szerelmi válsággal kell, hogy szembe nézzen. Ne becsülje alá vigasztaló szavainak erejét akkor sem, ha látszólag azok hatástalanok, csupán csak egy kis idõre van még szerettének szüksége, hogy megeméssze a történteket.

A Skorpió

Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz Skorpió jegyűként a múltban, a gyerekkorodban elkövetett hibáknak. A múlt elmúlt, már rég nem az vagy, aki akkoriban voltál, hiszen az idő múlásával nagyon is sokat változtál, mint ahogy minden más is megváltozott körülötted. Éppen ezért teljesen felesleges a múlton keseregni, újra és újra lepergetni magad előtt, mintha filmet néznél, az egykor történteket. Íme a hasznos tanács: Tanulj megbocsátani saját magadnak! Azt nem lehet vitatni, követtél el hibákat a múltban (mint ahogy mindenki más is), de teljesen fölösleges emiatt büntetni magadat. A múltat hagyd a múltban, nézz a jövőbe!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Amennyiben ma pénzügyi nehézségekkel találná szembe magát, jusson eszébe, kedves Skorpió, hogy mindig van megoldás! Törje addig a fejét, ameddig csak szükséges, s kérjen segítséget is, ha kell, hogy áthidalja a problémát.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: