A Nyilas

Nyilas jegyűként hajlamos lehetsz túlzottan is ostorozni magadat a múltban hozott rossz döntések, kudarcok miatt. Mivel akkoriban azért döntöttél úgy, mert azt láttad megfelelőnek, fölösleges emiatt szégyenkezned, bosszankodnod. Végül is, változtatni már úgysem tudsz, a kesergés meg nem vezet semmire. A tipp: Ne szégyelld magad a múltbeli rossz döntéseid miatt. A hibák elfogadása csak még erősebbé tesz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma rendkívüli türelemre lehet szüksége ahhoz, hogy önmaga maradhasson, kedves Nyilas, ugyanis kifejezetten frusztrálhatják a környezetében élõk bizonyos dolgai. Igyekezzen diplomatikus maradni, s ó, ha úgy érzi, már nem bírja a nyomást, szabaduljon el és sétáljon egyet a friss levegõn inkább, mintsem beleálljon bármibe is.

A Bak

Túlságosan szigorú vagy önmagadhoz. Bak jegyűként nagyon is pozitívan hatna az önbecsülésedre, ha gyakran gondolnál az életed örömteli pillanataira. Több időt kellene szánnod mindarra, amit szívesen csinálsz. Minél többet nevetnél, minél inkább tudnál felszabadultan örülni, annál jobban éreznéd magad a bőrödben. Íme a jótanács: Engedd be a derűt a mindennapokba! A vidámság ragadós, a nevetés a legjobb gyógyszer, hidd el, egészen más fényben látod majd magadat, az életedet!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

A mai napon, kissé felfokozott érzelmi állapotba kerülhet, aminek folytán, hajlamos lehet túlreagálni bizonyos dolgokat. Ennek elkerülése érdekében, mindig nyeljen egy nagyot, mielõtt megszólalna, kedves Bak, akkor sikerülhet elkerülni az olyan megnyilvánulásokat, amiket késõbb még megbánna.

Ezek a csillagjegyek a Skorpió havának nyertesei

A Vízöntő

Gálánsabbnak kellene lenned magaddal. Vízöntő jegyűként hidd el, nemcsak az első hely vagy egy másik személy dicsérete lehet alkalom arra, hogy erősítsd az önbecsülésedet. Ehelyett gratulálj magadnak minden egyes alkalommal, amikor valamilyen sikerélményt, haladást értél el az életedben, dicsérd magad minden egyes pozitív eseménynél, és felejtsd el, hogy csak a nagy diadalmak számítanak. A mindennapok apró győzelmei ugyanolyan fontosak. Így hangzik a tipp: Dicsérd magad nap mint nap, legyél büszke magadra a tetteidért, a sikereidért, még ha aprónak is tűnnek. Minden csak hozzáállás kérdése!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma szükségét érezheti egy baráti beszélgetésnek, melyre érdemes is mielõbb sort kerítenie, ugyanis a ma kapott tanácsok igencsak hasznosnak bizonyulhatnak a jövõre nézve. Talán jóbarátja lát valamit, ami önnek teljesen elkerülhette a figyelmét, pedig nagyon fontos. Támaszkodjon meglátásaira.

A Halak

Halak jegyűként békülj ki magaddal, a testeddel, és az önszeretetet is más színben tüntesd fel. Tested minden egyes milliméterét fogadd el, szeresd önmagadat, megérdemled. Mások véleményét meg engedd el a füled mellett. A sztereotípiákkal, az elvárásokkal a lehető leggyorsabban számolj le, nem éri meg azokra időt pazarolni. A jótanács: Hordozd magadat a tenyereden! Tanuld meg elfogadni magad, békülj ki a testeddel, az úgy jó, ahogy van!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma, annak ellenére, hogy minden jól mehet önkörül (a kisebb bosszantó apróságokat leszámítva), mégis, valamiért igen nyugtalan lehet, kedves Halak. Meglehet, hogy az elmúlt napok szorongásai jönnek ki így önön, esetleg egyszerûen csak ballábbal kelt fel. Este igyon egy nyugtató teát és feküdjön le idõben, s holnapra már kutya baja se lesz!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: