A Rák

Rák jegyűként az önbecsülésedet egy szinuszgörbéhez is lehetne hasonlítani: a jó hírek a magasba repítenek, a rosszak a mélybe húznak. Felesleges azonban a jókedvhez, néhány kiló leadásához vagy az álommunka megszerzéséhez kötnöd, hogy szereted-e magadat, vagy sem. Érdemesebb lenne a jó tulajdonságaidra összpontosítani, és nem a hibákra, illetve arra koncentrálni, amivel rendelkezel, és nem arra, amid még nincs meg. Íme a tipp: Szeresd magad feltételek nélkül, s ne várd meg, míg valamilyen kedvező esemény történik az életedben. Tanuld meg szeretni az életet s azt, aki te vagy!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A ma jelszava a mértékletesség legyen, kedves Rák, legyen szó bármirõl is! Ne egyen, igyon túl sokat, s ne erõltesse meg magát túlságosan semmiért sem, mert ezek akár kisebb egészségkárosodáshoz is vezethetnek ma, ugyanakkor, ha csínján bánik az ilyesmivel, azt többszörösen meghálálhatja ma szervezete, hisz váljuk be, az ember közérzete is jobb, ha nincs elnehezülve, vagy éppen nem fáj semmije.

Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként a tükör a legjobb barátod lehetne, ha megtanulnád megfelelően használni. Nem kell mást tenned, mint a tükörbe nézve számba venni, miért tisztelheted, miért csodálhatod saját magadat mindenfajta hízelgés nélkül. Akár hangosan is kimondhatod a gondolataidat, az érzéseidet vagy azt, hogy melyik tulajdonságaidat szereted. A jótanács: Nézz tükörbe, tanuld meg szeretni magadat! Felejtsd el, a többiek mit gondolnak rólad, mit mondanak neked!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Az Oroszlán ma meglehetõs érzékenységet mutat a nála kevésbé eredményes emberek iránt, akiknek segítésében ma igencsak örömét lelheti. A nagylelkûsége hamar fel fog tûnni a többieknek is, ami által ma számos elismerésre, kedves szóra számíthat. Furcsa mód (jogosan) úgy érezheti, hogy önnek pedig mintha éppen pont ez hiányzott volna mostanában, így eme különös szimbiózisban kiváltképp örömét leli. Jól is van ez így, hiszen legyen valaki bármily erõs is, nem jó mindig mindent önös érdekbõl és egyedül csinálni, hiszen érzõ, társas lények vagyunk, akik már sok mindent köszönhettek a fejlõdésük során az empátiának!

Milyen anya vagy a csillagjegyed alapján?

A Szűz

Szűz jegyűként igen kritikus vagy saját magaddal szemben, éppen ezért az önbecsülésed időnként lufi módjára pukkad ki. Felesleges neheztelned magadra, hiszen a kritikus szem a legkevésbé konstruktív. Többet érnél el, ha úgy szeretnéd magadat, amilyen vagy, mind fizikai, mind erkölcsi értelemben. A negatív gondolatok, amelyeket folyamatosan küldözgetsz magadnak, ártalmasak, és hátráltatnak a fejlődésben, az előrejutásban. A tipp: Fejezd be a folyamatos önkritikát, hogy semmi sem elég jó neked! Tanuld meg elfogadni magad olyannak, amilyen vagy, hogy minden nehézség nélkül megtaláld a helyes útirányt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Ma mindenképpen tegye hasznossá magát ama közösség számára, kedves Szûz, amelyben tevékenykedik, különösen, ha úgy látja, nem boldogulnak ön nélkül. Este aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, s talán még egy elõre nem várt, szerelmi fordulat is képbe kerülhet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: