A Mérleg

Mérleg jegyűként erős benned a hajlam, hogy a lehető legrosszabb verziót lásd magad előtt, ami aztán megrémít, sőt le is blokkol téged. Pánikroham vagy bármilyen pesszimista gondolat esetén csak hunyd le a szemed, és az életed legboldogabb pillanataira gondolj, legyen szó utazásról, gyerekszületésről, bármiről, ami örömmel tölt fel. A borúlátó gondolatokat könnyedén elűzheted. A jótanács: Ne rémiszd magad, és ne gondolj azonnal a lehető legrosszabbra! Üldözd el a negatív üzeneteket, és visszatér az önbizalmad!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Mérlegnek ma, természetesen a lehetõségeihez mérten, érdemes minél inkább kerülnie a tömeget, s inkább otthonában tevékenykednie. A túl népes társaság ma frusztrálólag hathat rá, viszont, ha ad egy kis szabadságot magának, hogy egyedül kapcsolódjon ki, sétáljon, fusson egyet, zenét hallgasson s közben fõzögessen, vagy rendezgesse környezetét, az nagyon megnyugtathatja, regenerálhatja idegeit. Ahogy aztán egyre inkább érzi az átmeneti magány jótékony hatásait, szép lassan ráébred, hogy bizony, néha mennyire nagyon is jót tud tenni mindenkinek, ha magára hagyják egy kicsit, különösen, eme felgyorsult világban.

A Skorpió

Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz Skorpió jegyűként a múltban, a gyerekkorodban elkövetett hibáknak. A múlt elmúlt, már rég nem az vagy, aki akkoriban voltál, hiszen az idő múlásával nagyon is sokat változtál, mint ahogy minden más is megváltozott körülötted. Éppen ezért teljesen felesleges a múlton keseregni, újra és újra lepergetni magad előtt, mintha filmet néznél, az egykor történteket. Íme a hasznos tanács: Tanulj megbocsátani saját magadnak! Azt nem lehet vitatni, követtél el hibákat a múltban (mint ahogy mindenki más is), de teljesen fölösleges emiatt büntetni magadat. A múltat hagyd a múltban, nézz a jövőbe!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Skorpió a mai nap folyamán rejtett, különleges képességeirõl tesz tanúbizonyságot. A felmerülõ teendõket olyan játszi könnyedséggel lesz képes hatékonyan megoldani, hogy még maga is meglepõdhet. A hatást ráadásul fokozza, ha jókedvûen és vidáman áll dolgaihoz, ezzel is elõkészítve a terepet szárnyaló kreativitásának. Természetes eredményessége másoknak is feltûnhet, akik, bár nem tudják tartani önnel a tempót, mindenesetre igyekeznek majd erõt meríteni példamutató helytállásából. Csak így tovább!

Ezek a csillagjegyek nem félnek a szerelemtől – de rettegnek a szakítástól

A Nyilas

Nyilas jegyűként hajlamos lehetsz túlzottan is ostorozni magadat a múltban hozott rossz döntések, kudarcok miatt. Mivel akkoriban azért döntöttél úgy, mert azt láttad megfelelőnek, fölösleges emiatt szégyenkezned, bosszankodnod. Végül is, változtatni már úgysem tudsz, a kesergés meg nem vezet semmire. A tipp: Ne szégyelld magad a múltbeli rossz döntéseid miatt. A hibák elfogadása csak még erősebbé tesz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Nyilas ma kedves, gondoskodó, társadalmilag és szociálisan is érzékeny természetérõl tesz tanúbizonyságot. Rendkívül segítõkészen és áldozatosan tevékenykedik a nap folyamán kollégáival karöltve, akik szinte már-már csodálattal szemlélik lelkesedését a jó ügy érdekében. Ha ma nem is sikerül megmentenie a világot, tény, hogy azért egy-két benne lévõ embernek igencsak megszépítheti a napot, amiért õk hálásak is lesznek önzetlen munkálkodásáért. ha valóban így tesz, ma igazán büszke lehet magára, s amellett sokat is okulhat és fejlõdhet mások hibáinak tanulságaiból!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: