A Bak

Túlságosan szigorú vagy önmagadhoz. Bak jegyűként nagyon is pozitívan hatna az önbecsülésedre, ha gyakran gondolnál az életed örömteli pillanataira. Több időt kellene szánnod mindarra, amit szívesen csinálsz. Minél többet nevetnél, minél inkább tudnál felszabadultan örülni, annál jobban éreznéd magad a bőrödben. Íme a jótanács: Engedd be a derűt a mindennapokba! A vidámság ragadós, a nevetés a legjobb gyógyszer, hidd el, egészen más fényben látod majd magadat, az életedet!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Bak ma felfedezheti magában, hogy a spiritualitás és a lelkiek mennyivel nagyobb szerepet játszanak életében, mint az anyagiak és a materiális világ. Mindez persze nem azt jelenti, hogy a pénzügyeket figyelmen kívül hagyná, hanem inkább azt, hogy a mai nap során sokkal inkább fogja értékelni majd szerettei, barátai társaságát, mintsem a szakmai sikereket, s ez jól is van így, hiszen az életben, bár szükséges némi pénz, de nem az a fõ cél, ahogy azt sokan gondolják. A pénz csak egy eszköz, hogy elérjük céljainkat, hát úgy is érdemes vele bánni, s ön ezt, helyesen, pontosan így is gondolja!

A Vízöntő

Gálánsabbnak kellene lenned magaddal. Vízöntő jegyűként hidd el, nemcsak az első hely vagy egy másik személy dicsérete lehet alkalom arra, hogy erősítsd az önbecsülésedet. Ehelyett gratulálj magadnak minden egyes alkalommal, amikor valamilyen sikerélményt, haladást értél el az életedben, dicsérd magad minden egyes pozitív eseménynél, és felejtsd el, hogy csak a nagy diadalmak számítanak. A mindennapok apró győzelmei ugyanolyan fontosak. Így hangzik a tipp: Dicsérd magad nap mint nap, legyél büszke magadra a tetteidért, a sikereidért, még ha aprónak is tűnnek. Minden csak hozzáállás kérdése!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A mai nap egy remek lehetõséget kínál a Vízöntõ számára, hogy kikapcsolódjon, feltéve, ha észreveszi a környezetében zajló szervezkedést. Ha meglelte a mára tökéletes programot köreiben, ne is habozzon tovább, kezdjen lelkes készülõdésbe, mert ma egy egészen új világ tárulhat a szeme elé. Feltûnhet a múltból egy régi ismerõs, aki remek lehetõségeket kínálhat szakmailag önnek, de legalább ugyanakkor eséllyel történhet meg mindez egy idegennel is, akivel csak úgy, egészen véletlenül hozza össze a sors, s egy hosszas és érdekfeszítõ beszélgetés végére juthatnak el odáig, hogy máris közös terveket szövögessenek. Ha pedig, valamilyen elõre nem látható oknál fogva mégsem ennek szellemében alakulna az este, még mindig nagy az esélye egy izgalmakkal teli szerelmi kalandnak, melyet, amennyiben szingliként éri a helyzet, érdemes kihasználnia!

A Halak

Halak jegyűként békülj ki magaddal, a testeddel, és az önszeretetet is más színben tüntesd fel. Tested minden egyes milliméterét fogadd el, szeresd önmagadat, megérdemled. Mások véleményét meg engedd el a füled mellett. A sztereotípiákkal, az elvárásokkal a lehető leggyorsabban számolj le, nem éri meg azokra időt pazarolni. A jótanács: Hordozd magadat a tenyereden! Tanuld meg elfogadni magad, békülj ki a testeddel, az úgy jó, ahogy van!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Talán meglehetõsen furcsán hangzik, de néha jobb szerencsésnek, mint jó problémamegoldónak lenni, s e tény igazságtartalmát ma könnyen, saját bõrén is megtapasztalhatja. Az esti órákban, ha hajlandó kicsit kimozdulni és szórakozni, nagy eséllyel megismerkedhet egy olyan valakivel, aki a szakmai kihívások és lõremenetel terén remek szövetségesnek ígérkezik, kérdés, vajon tényleg csak ez van e a háttérben? S vajon, ha nem csak errõl van szó, akkor végül is mirõl? Nos, kedves Halak, nem kétséges, hogy ez a feladat ma önre vár, hogy kiderítse!

 

 

 

Ezért vonzod be újra és újra ugyanazt a problémát az életedbe

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: