NYILAS (november 22. - december 21.)

Túlságosan énközpontú vagy: csak a saját nézőpontodat veszed figyelembe, ha valami baj történik, azt hiszed, más még nem élt át ilyet. Jó lenne, ha dobnád az önzőséged egy részét, és több empátiát mutatnál. Ezzel nem is másokon segítenél, hanem a te lelkednek tennél jót!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma eleinte kissé kuszának, homályosnak érezheti gondolatait, melyeket azonban, ha délutánra sikerülne rendeznie, nagyon sokat haladhatna dolgaival. Érzelmi téren különösen építõnek ígérkezik a mai nap, ami remek feltételeket biztosíthat egy szeretteivel, barátaival, vagy éppen kedvesével elköltött estéhez!

BAK (december 22. - január 19.)

Le kellene bontanod néhány falat magad körül. Nyugodtan engedj magadhoz közelebb is embereket, mert akkor olyan élményekben lesz részed, amik mindennél jobbat tesznek számodra, és igazán boldog lehetsz!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Környezete ma valóságos információáradattal áraszthatja el, kedves Bak, melyeket ráadásul nagyon nehéz lesz szûrnie, ugyanakkor, éles eszének köszönhetõen, mégis hamar megláthatja a sorok között a lényeget, melyet remekül hasznosíthat majd a teendõi során. Mindazonáltal, ne legyen félszeg idõnként kiigazítani se egyeseket, amikor sületlenségeket mondanak önnek!

Ettől jönnek leginkább zavarba a csillagjegyek

VÍZÖNTŐ (január 20. - február 18.)

Szinte a lételemed, hogy ellenkezz másokkal. Az egyetértést hírből sem ismered, pedig jó lenne, ha bemutatkoznál neki! Szóval dobd az ellenkezést, és hidd el, nagyon fog tetszeni az is, ha olykor közös nevezőre kerülsz másokkal.

HALAK (február 19. - március 20.)

Verd ki végre a fejedből a kétségeidet és a bizonytalanságot! Higgy magadban, erősítsd az önbizalmad, és mindent elérhetsz, amire csak vágysz!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma sikert, sikerre halmozhat, kedves Halak, foglalatoskodjon bármilyen területen is! A kulcs pedig a kommunikáció, melynek folytatásában, egyszerûen nem lesz párja ma! Csupán arra az egyre figyeljen, hogy megtapasztalva rendkívüli teljesítményét, végül mások nehogy megpróbálják önre testálni a saját ez irányú feladataikat is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: