Minden nő szép- és mindenki kihozhatja magából a legjobbat! Ebben ad most néhány tippet az Ezoterikus Tanok, hogy minden nő magabiztosnak érezhesse magát nap mint nap!

 

1. Egyedi stílus – jó közérzet

Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, önbizalom kell! Fontosnak tartom, hogy a hölgyek ne akarjanak feltétlenül az aktuális divatnak és elvárásokbnak, a média és a plakátok, a reklámok által sugallt nőtípusnak megfelelni. Alakítsák ki saját, egyedi stílusukat, ápolják a testüket, a szellemüket, egyszóval tudatosan érezzék jól magukat a bőrükben, mert ez az alapja a jó közérzetnek. Természetesen mindezt lehet fokozni, továbbfejleszteni- egy élet talán elég hozzá…

Ezek a csillagjegyek a szakítás után is adnának még egy esélyt

2. A harmónia titka

Nem egy társtól leszünk össz
hangban magunkkal, hanem a másiktól leszünk boldogabbak. Először önmagunkban kiell megtalálni a valóságot, a mélységet, az életörömöt! Figyeljük meg, mikor érezzük jól magunkat a hétköznapokban, és azt a területet próbáljuk meg erősíteni. Ne igazítsuk az elfogadást mások elvárásaihoz, csakis magunknak próbáljunk megfelelni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: